Fascinerende Nordvietnam og badeferie i Hoi An

0
Kommer snart Se lignende rundrejser

Tag med på rundrejse til et af Østens mest fascinerende lande – Vietnam! På vores rejse tager vi dig med til Nordvietnams absolut største og mest uforglemmelige oplevelser og til Hoi An, hvor der venter dig en uovertruffen badeferie i Vietnams hyggeligste by.

I nord venter storbyens oplevelser i hovedstaden Hanoi, hvor gadernes travle folkeleben og de storslåede, historiske seværdigheder kæmper om vores opmærksomhed. Kontrasten til gadernes myldrende liv møder vi på et cruise i den UNESCO-fredede Halong-bugt, hvor det smaragdgrønne vand og de knejsende kalkstensklipper smelter sammen i et næsten overjordisk smukt skue. Vi kommer tæt på landets dramatiske historie, og vi smager os igennem det lækre, lokale køkken, når vi besøger både restauranter, kaffebarer og lokale familier. Og når det er blevet tid til at fordøje rundrejsens mange, store indtryk, drejer vi kompasnålen mod syd, hvor en af de mest charmerende byer i hele Sydøstasien venter – nemlig Hoi An.

Bered dig med eventyrlyst og store forventninger, for der venter en uforglemmelig rejse, der giver dig det bedste af Nordvietnam. Rejsen er sammensat med et spændende og oplevelsesrigtprogram i Nordvietnam og Hoi An. Hoi An er vietnams hyggeligste by og her er oplevelser naturligvis også inkluderet og der er god tid til at opleve byen i eget tempo og bade i det skønne sydkinesiske hav. 

Rejsen gennemføres i små grupper fra 10 til 24 personer, og det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder og masser af oplevelser og lækre måltider inkluderet. Alt dette - og mere til - er der mulighed for at opleve på denne smukke rejse i Vietnam.

OBS!
Tilladt bagage på indenrigsflyvninger er 20 kg samt 7 kg håndbagage
Familieindkvartering, hvor I bor mere end 3 personer, vil indkvartering enten være i familieværelser eller 2 sammenhængende værelser. På Halong bugten vil det dog være i 2 kahytter.

Rejsens højdepunkter
 • Storbyoplevelser i hovedstaden, Hanoi
 • Cruise og overnatning på Halong-bugten
 • Middagsbesøg hos lokal familie
 • Cyklo-tur i Hanois gamle bydel
 • Byrundtur Hoi Ans gamle bydel
 • My Son Santuray-tempelområde
 • Besøg ved Dragebroen i Danang
 • Eksotisk badeferie i Hoi An
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

I dag begynder vores rejse til et af Østens mest spændende lande – Vietnam! Vi flyver med Turkish Airlines, og du vælger selv, om du vil flyve fra København eller Billund. I flyet er der god mulighed for underholdning på egen skærm hele vejen, og der serveres flere måltider undervejs på turen.

Dag 2
Ankomst til Vietnam og middagsbesøg hos lokal familie i Hanoi
Ankomst til Vietnam og middagsbesøg hos lokal familie i Hanoi

Vi ankommer i Noi Bai Lufthavn i Hanoi, Vietnams hovedstad. I lufthavnen tager Bravo Tours’ dansktalende rejseleder godt imod os, og byder os velkommen til vores vietnamesiske eventyr. Sammen kører vi til vores hotel i Hanoi. Allerede i dag får vi vores første møde med det lækre vietnamesiske køkken, når vi spiser vores frokost på en lokal restaurant. Her får vi nemlig serveret den lækre, traditionelle nudelsuppe ”Pho”.

I Hanois gader møder det vietnamesiske liv os, og det er svært ikke at fortabe sig i det lokale leben. Vi besøger også byens grønne åndehul, Hoan Kiem-søen, hvor byens mange lyde og overvældende sanseindtryk fortager sig.

Om aftenen venter os endnu en særlig madoplevelse, hvor vi bliver inviteret helt tæt på både vietnameserne selv og deres delikate madkultur. Vi bliver nemlig budt velkommen hos en lokal familie i Hanoi. Her spiser vi et dejligt måltid – tilberedt efter familiens egne opskrifter. Maden nydes i familiens hjem, hvilket giver os et enestående indblik i de lokale vietnamesere liv og kultur.

Efter en spændende første dag går vi til ro på vores hotel, så vi er veludhvilede til flere vietnamesiske eventyr Hanoi.

Vi overnatter på Adamas Hotel i Hanoi.

Dag 3
Byrundtur i Hanoi og cyklotur i den gamle bydel
Byrundtur i Hanoi og cyklotur i den gamle bydel

Efter morgenmad på hotellet starter dagens oplevelser i den vietnamesiske hovedstad. Du kan enten nyde første del af dagen med afslapning på hotellet, eller du kan tage med vores dansktalende rejseleder på en spændende halvdagsudflugt i Hanois gader, hvor du oplever nogle af byens største og mest berømte seværdigheder. Der er opsamling på hotellet, og herefter går turen til Ho Chi Minh Mausoleet, hvor den gamle, vietnamesiske leder og landsfader, Ho Chi Minh, er stedt til hvile. Mausoleet er bygget i kommunistisk stil og bevogtes af soldater. Vi besøger også Van Mieu, templet for litteratur, og vi ser Vietnams første universitet, som med sin grundlæggelse helt tilbage 1070 er næsten tusind år gammelt! Her nyder vi roen i de omgivende haver, mens vi beundrer den velbevarede, flotte og gamle bygning, som giver os et spændende indblik i Vietnams historie.

Om eftermiddagen er vi retur og herefter starter dagens fælles oplevelser. Vi tager nemlig på cyklo-tur (cykeltaxatur) igennem Hanois gamle bydel. Vores cykelchauffør tager os med igennem de spændende gader, der også kaldes for de 36 gader. Her handler de lokale stadig med specifikke varer i hver af gaderne, fx silke, sølv, træ og papir. Vi fortsætter til en lokal kaffebar, hvor vi nyder og prøvesmager vietnamesisk kaffe.

Resten af eftermiddagen og aftenen er til fri afbenyttelse.

Vi overnatter på Adamas Hotel i Hanoi.

Dag 4
Naturoplevelser i verdensklasse i Halong-bugten
Naturoplevelser i verdensklasse i Halong-bugten

Vi spiser morgenmad på hotellet og begiver os videre mod nye oplevelser. I dag venter et af de mest berømte og ubetinget et af de smukkeste steder i Vietnam, nemlig Halong-bugten! Vores køretur fra Hanoi tager os igennem Vietnams smukke og frodige natur, og synet, der møder os, når vi når frem, får os næsten til at knibe os selv i armen. For Halong-bugtens smaragdgrønne vand og forunderlige kalkstensformationer, der skyder op gennem det blanke vandspejl på næsten magisk vis, ligner noget fra en anden verden. Ikke uden grund pryder dette naturlige vidunder UNESCOs verdensarvsliste – og er blevet et af Vietnams absolutte vartegn.

Vi skal selvfølgelig opleve Halong-bugten til søs, og vi går derfor ombord på vores cruisebåd, Bai Tho Junk, hvor vi kan glæde os til at sejle igennem landskabet, der konstant forandrer sig, efterhånden som vi glider gennem vandet. Undervejs på vores tur med båden nyder vi fuld forplejning.

Vi indkvarteres i fine, private kahytter om bord på cruisebåden.

Dag 5
Halong-bugtens skønhed og langs kysten til Hoi An
Halong-bugtens skønhed og langs kysten til Hoi An

Vi vågner op til den smukkeste udsigt i Halong-bugtens eventyrlige landskaber efter en rolig og vuggende nat til søs. Vi nyder det sidste af den bjergtagende smukke Halong-bugt og går i land, hvorefter vi kører en times tid, indtil vi når Hai Phong Lufthavn. Herfra flyver vi til Danang, hvor vi med bus kører videre til Hoi An, hvor en afslappende badeferie og masser af unikke oplevelsesmuligheder venter os. Vi tjekker ind på vores hotel Tropical Beach Hoi An Resort, som er en af vores absolutte favoritter i Hoi An. Her kan du rigtigt nyde havet og den dejlige sandstrand i smukke, grønne omgivelser. Denne oase er idyllisk og roligt placeret ved Cua Dai-stranden, og hotellet passer perfekt til dig, der vil have det rolige strandliv med afslapning i naturlige og grønne omgivelser. Hotellet ligger kun 5 minutters kørsel fra Hoi Ans gamle bydel, så her kan du kombinere bylivet med afslappende strandferie. På hotellet finder du en stor pool og en hyggelig børnepool, som ligger midt mellem havet og hotellets store have. Her er solsenge og parasoller, som frit kan benyttes. Derudover findes her flere restauranter, poolbar, spaområde og fitnesscenter.

Hotellet er bygget i traditionel stil i de smukkeste okkergule farver, som oser af Hoi An-stil. Vi bor i Deluxe bungalows, som er placeret og integreret i hotellets store, tropiske have. De herlige bungalows er i to plan, hvor du kan bo i stuetagen eller på første sal. De er alle placeret sådan, at det ikke tager mange skridt, før du står med fødderne i det bløde, hvide sand på Cua Dai-stranden. Alle værelser har en godt møbleret terrasse eller balkon, hvor du kan slappe helt af og nyde den flotte udsigt til hotellets have. På værelserne findes alle moderne faciliteter som aircondition, minibar, kaffe-/tefaciliteter, satellit-tv, telefon og safebox.

Vi overnatter på Tropical Beach Hoi An Resort.

Dag 6-14
Badeferie i Hoi An
Badeferie i Hoi An

De næste mange dage venter den dejligste badeferie i Hoi An. Her kan du nyde ferien helt, som du har lyst til. Du kan enten tilbringe dagene på den fantastiske sandstrand med solskin, svømmeture og afslapning, eller du kan nyde hotellets lækre faciliteter. Hoi An er med sine talrige oplevelser og unikke charme at finde på UNESCOs verdensarvsliste, og du bør derfor også unde dig selv at tage på opdagelse i den charmerende og stemningsfulde by.

I byens historiske gader venter en skøn kombination af traditionel arkitektur, hyggelige caféer, små kunstbutikker og lokale skræddere. I den smukke, gamle bydel prydes gadebilledet af både kinesisk, japansk og fransk arkitektur. Den varierede arkitektur er et spændende vidnesbyrd om byens historie, der har været præget af adskillige kolonimagters herredømme og den betydningsfulde handel, som Silkeruten drev til byens havn. Byens havn udgjorde den gang en af verdens største handelshavne.

Tag videre på opdagelse i de lokale og farverige markeder, hvor du kan shoppe løs i de mange boder. Saml også appetit til besøg i byens mange små spisesteder og caféer, der lokker med lækre, lokale måltider.

I løbet af dit ophold i Hoi An har vi inkluderet tre udflugter med dansktalende rejseleder. Vi tager bl.a. på byrundtur i den charmerende, gamle by og oplever dens mange seværdigheder. Vi ser den japanske bro, som er en af de mest ikoniske attraktioner i byen. Broen stammer fra 1800-tallet og er et smukt vidnesbyrd om Hoi Ans spændende historie. Vi ser også Tan Ky-huset, Assemble House-bygningerne og Hoi An-museet, inden turen afsluttes ved kajen i Hoi An, hvor vi kan nyde en drink ved vandet, mens vi iagttager byens mange lanterner, mennesker og liv.

En anden dag besøger vi My Son Sanctuary – et utroligt smukt tempelområde, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Her oplever vi et kulturelt og historisk fristed, som er et af de smukkeste og vigtigste religiøse steder i Vietnam.

Sidste udflugt er til nabobyen Danang, hvor vi får den ikoniske Dragebro at se. Broen er den længste bro i Vietnam og er konstrueret som en drage – et symbol på kraft, ydmyghed og lykke. Det er en stor oplevelse at se broen! Her ser vi også Linh Ung Pagoden, som er en 67 meter høj Buddha og det mest religiøse monument i Vietnam. Statuen er byens beskytter mod vind og storm.

Dag 15
Hjemrejse til Danmark
Hjemrejse til Danmark

I dag vågner vi op til feriens sidste dag. Vi nyder vores morgenmad på hotellet og slapper af i hotellets dejlige rammer, inden vi bliver hotellet og kørt mod lufthavnen i Hanoi. Herfra vi siger farvel og på gensyn til vores dansktalende rejseleder, inden vi flyver hjem til Danmark.

Dag 16
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

Efter en fantastisk rejse igennem Nordvietnams pragtfulde natur, store seværdigheder og spændende historie samt en fortræffelig badeferie i Vietnams hyggeligste by, kommer vi atter hjem til Danmark.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur med Turkish Airlines
 • Måltider og drikkevarer ombord på flyet
 • 4 dages rundrejse i Nordvietnam
 • 11 dages badeferie i Hoi An i Sydvietnam – ved en af Vietnams bedste strande
 • 2 nætter på Adamas Hotel i Hanoi
 • 1 nat på Bai Tho Junk cruisebåd på Halong-bugten
 • 10 nætter på Tropical Beach Hoi An Resort i Deluxe værelser
 • Cyklo-tur i Hanois gamle bydel
 • Hanoi-byrundtur
 • Besøg og middag hos lokal familie i Hanoi
 • Sejltur på Halong-bugten
 • Halvdagsudflugt til Hoi Ans gamle bydel
 • Halvdagsudflugt til My Son Sanctuary
 • Halvdagsudflugt til Danang og Dragebroen
 • Alt transport som beskrevet i program
 • Daglig morgenmad, 3 x frokost og 2 x middag
 • Indenrigsfly fra Hai Phong til Danang
 • Indenrigsfly fra Danang til Hanoi
 • Dansktalende rejseleder
 • Alle entréer

Dette er ikke inkluderet

 • Drikkepenge - beregn ca. 150 kr. pr. person
 • Drikkevarer og øvrige måltider
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

PDF-PROGRAM

Vietnam Se på kort

Hovedstad: Hanoi Valuta: Dong Tidsforskel: +6 timer Sprog: Vietnamesisk Befolkningstal: 85,7 mio.
Gennemsnitstemperatur
20° januar
20° februar
23° marts
27° april
32° maj
33° juni
33° juli
32° august
31° september
29° oktober
25° november
22° december
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail