Ø-hop, Khao Sok Nationalpark og paradisstrande i Thailand

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris pr. person 12.998 kr

Ta’ med på en eventyrlig rejse til flere fantastiske områder i Thailand, der byder på den perfekte kombination af store oplevelser og ren afslapning.

Vi starter rejsen i Khao Sok Nationalpark, der er kendt for sin ubeskrivelige, smukke natur. Her venter kalkstensbjerge, smaragdgrønne søer og et fantastisk dyreliv. Vi tjekker ind i hytter og senere et flydende hotel – vi går altså i ét med naturen.

Vi skal også bo på den idylliske ø, Koh Yao Noi, hvor vi bor direkte ved vandet. Hotellet hedder ”Paradise”, og bedre kan området ikke beskrives. Her er fred og ro og et ubeskriveligt, eksotisk ø-liv. Det er barfodsluksus, når det er allerbedst.

Vi slutter hele rejsen af ved den natursmukke badeferieby, Krabi, hvor der bliver mulighed for ren afslapning ved strandene eller endnu flere spændende udflugter.

På rundrejsen deltager maksimalt 14 gæster, så du får den bedste oplevelse – og der er selvfølgelig dansktalende rejseleder med på alle inkluderede udflugter, i Khao Sok og i Krabi. Sådan synes vi, at du får den bedste oplevelsesferie i Thailand.

Rejsens højdepunkter
 • Sejltur til Koh Hong
 • Junglemiddag med ildfluer
 • Cykeltur i Khao Sok
 • Bådsafari på Choew Lan Søen
 • Overnatning på et flydende hotel
 • Paradis ø-ferie på Koh Yao Noi
 • Badeferie i Krabi
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afsted til Thailand
Afsted til Thailand

Rejsen går direkte fra Københavns Lufthavn til Krabi med Norwegian Airlines Dreamliner fly. Det bliver hverken lettere eller mere bekvemt.

Dag 2
Khao Sok Nationalpark
Khao Sok Nationalpark

I Krabi Lufthavn møder vi vores danske rejseleder, som gør os selskab på det meste af vores spændende rundrejse i Thailand. Vi kører mod Khao Sok Nationalpark, som er en af verdens ældste, tropiske regnskove. Området er kendt som et virkelig smukt sted med store kalkstensbjerge, som skyder lige op i luften, dybe dale, betagende smaragdgrønne søer og et rigt plante- og dyreliv. Det er altså det helt perfekte sted at opleve den smukkeste og uberørte natur i Thailand. Her tjekker vi ind på et helt særligt og hyggeligt hotel, der ligger ved floden. Vi bor simpelt, men med den allerbedste beliggenhed ved nationalparken, hvor vi nærmest går i ét med naturen.


Om aftenen nyder vi en lækker og anderledes thaimiddag, når vi tager til middag midt i junglen, hvor ildfluerne danser omkring os.

Vi overnatter i i Khao Sok Riverfront-bungalows eller tilsvarende hotel i Khao Sok.

Dag 3
Livet ved nationalparken
Livet ved nationalparken

I dag står vi op til en fantastisk dag i nationalparken. Om morgenen er der mulighed for at se munkene i byen, når de kommer for at få deres almisser. Senere på formiddagen tager vi på en cykeltur i landsbyen, hvor vi besøger byens skole og børnehave, det lokale tempel og hører mere om buddhismen og det daglige liv i Thailand. Om eftermiddagen bliver der tid og mulighed for at se nærmere på områdets fantastiske flora og fauna på en vandretur i junglen, hvor lianer slynger sig rundt, og kæmpe bambusser vokser direkte op i luften. Her er der også mulighed for at bade i de klare vandfald. Det er også i dette område, at du kan være heldig at finde den sjældne rafflesia, som er verdens største blomst.


Vi overnatter i i Khao Sok Riverfront-bungalows eller tilsvarende hotel i Khao Sok.

Dag 4
Den smukkeste sø
Den smukkeste sø

I dag tager vi videre til Cheow Lan Søen, der byder på fantastisk natur med de smukkeste farver. Vandet er lysende smaragdgrønt – og i nat overnatter vi på et flydende hotel. En unik oplevelse! Bad i det smukke, klare vand, sejl en tur i kajak eller nyd en kop kaffe eller måske en drink på terrassen. Frokost og aftensmad serveres på det flydende hotel. Det er da livet!

Vi overnatter på et flydende hotel, Hotel Phuparvaree på Cheow Lan Søen.

Dag 5
På bådsafari og videre til paradis
På bådsafari og videre til paradis

Om morgenen sejler vi ud på søen i komplet stilhed. Det er nemlig den bedste tid at se områdets mange dyr, der bl.a. tæller macaque- og gibbonaber, næsehornsfugle, ørne, samt vilde elefanter. Efter safarisejlturen fortsætter vi til havnen, hvorfra vores rejseleder sender os på nye eventyr. De næste dage byder nemlig på ren afslapning o paradislignende omgivelser. Vi sejler direkte til det smukke hotel, Paradise Hotel, på øen Koh Yao Noi. Her tjekker vi ind, og pludselig befinder vi os midt i paradis. Hotellet ligger på sin egen smukke strand med betagende udsigter. Hotellet er virkelig gennemført og luksuriøst på sin helt egen måde.

Vi overnatter på Paradise Koh Yao eller tilsvarende hotel på Koh Yao Noi.

Dag 6-7
Nyd livet på Koh Yao Noi
Nyd livet på Koh Yao Noi

Vi nyder dagene ved Paradise Hotel – og du vælger selv, om du vil slappe af eller opleve området. Der er i hvert fald god grund til at stå tidligt op – både fordi der venter mange oplevelsesmuligheder, men også fordi solopgangene er fantastiske! Nyd en god morgenmad ved stranden, slap af i en hængekøje ved vandet eller på en solstol ved poolen. Du kan også starte dagen med yoga eller tilkøbe forskellige oplevelser. Tag fx med på cykeltur til Koh Yao Noi-landsbyen, besøg de flydende sigøjnerlandsbyer eller tag på snorkel- eller dykkertur i området. Du kan også forkæle dig selv med en dejlig massage ved stranden.

Vi overnatter på Paradise Koh Yao eller tilsvarende hotel på Koh Yao Noi.

Dag 8-15
Koh Hong og videre til Krabi
Koh Hong og videre til Krabi

Vi tager afsked med Paradise, men heldigvis venter der flere skønne oplevelser. Vi sejler med vores egen speedbåd mod Koh Hong-øen, hvor der er mulighed for at bade og slappe af ved den smukke, hvide strand og nyde det krystalklare vand. Vi fortsætter videre på badeferie i Krabi. Her bestemmer du selv, hvilket af Bravo Tours’ hoteller, du vil bo på.

Dagene i Krabi er til fri rådighed, hvor du kan nyde de mange muligheder, som den naturskønne badeferieby har. I Krabi møder vi igen Bravo Tours’ danske rejseleder, der naturligvis har mange gode forslag til, hvad du kan lave og opleve. Tag fx en tur til Railay-stranden, som nok er den smukkeste strand i Krabi-området. Railay har hele fire fantastiske, hvide strande, som er omkranset af smukke palmer og store, kulørte kalkstenformationer. Vi foreslår også, at du ser nærmere på det mest autentiske af Krabi. Det gør du bedst i Krabi-by, hvor de om aftenen har et hyggeligt natmarked. Her kan du nyde en billig, men velsmagende middag fra et af de mange gadekøkkener. Du kan også tage på en halvdagstur i ”junglen”, hvis du besøger den tropiske regnskov i Kao Prak Bang National Park. Her kan du vandre i den smukke natur og bade i den smukke Emerald Pool, hvor du kan svømme i krystalklart mineralvand. Turen kan også kombineres med områdets kendte varme kilder. Besøg eventuelt også de smukke Phi-Phi øer. Ja, mulighederne er mange i Krabi, og du vil med sikkerhed få masser af fantastiske og oplevelsesrige minder med dig hjem herfra.

Dag 16
Afrejse fra Thailand og ankomst i Danmark
Afrejse fra Thailand og ankomst i Danmark

Vi kører til Krabi Lufthavn, hvorfra vi igen flyver hjem til Danmark med bagagen fuld af spændende oplevelser. Vi lander i København efter 16 oplevelsesrige dage i det sydlige Thailand.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly t/r med Norwegian Airlines
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet
 • Alle transporter i programmet
 • Dansktalende rejseleder på rundrejsen og i Krabi
 • Lokal guide
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • Junglemiddag med ildfluer
 • 2 overnatninger i Bungalows i Khao Sok
 • Cykeltur i Khao Sok
 • Safari på Cheow Lan Søen
 • Frokost og aftensmad på flydende hotel
 • 1 overnatning på flydende hotel på Cheow Lan Søen
 • 3 overnatninger på Hotel Paradise Koh Yao Noi, kat. 4+
 • Sejltur til Koh Hong Øen
 • Nationalpark gebyrer
 • 8 overnatninger på valgte hotel i Krabi
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Eventuelt indenrigsfly i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge – beregn ca. 200 kroner pr. person
 • Drikkevare og øvrige måltider
 • Udflugt: Vandretur i junglen ca. 100 kroner pr. person

PDF-program

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Måske dette også kunne være interessant?

Vietnams eventyrlige vandveje
0

Med sine 3.450 km lange kystlinje er Vietnam et af Asiens smukkeste og mest spændende rejselande. Det er svært at finde et andet land, hvor man kan nå at opleve en så mangfoldig natur og kultur på blot otte dage – og efterfølgende fordøje alle indtryk på en fabelagtig badeferie!

Oplevelserne står i kø i dette fascinerende land. Bliv betaget af de smukke bjerge, flotte strande og uendelige rismarker. Vi starter i Vietnams hovedstad, og fortsætter vores rejse ned gennem Vietnams eventyrlige vandveje. Disse vandveje er ganske unikke – lige fra den verdensberømte Halong-bugt til den ukendte perle Ninh Binh, der betegnes som Halong på land. Det er ganske enkelt smukt og unikt! Vi tager selvfølgelig også forbi det sydlige Vietnams højdepunkter ved Saigon, hvor Cu Chi-tunnellerne og Mekong-deltaet byder på fantastiske oplevelser!

Rejsen sluttes af i Thailand ved den kongelige badeferieby, Hua Hin. Her venter både tid og ro til ren afslapning på de lækre hoteller, men selvfølgelig også mulighed for flere spændende oplevelser i dette fantastiske rejseland.

Men husk, bestil din rundrejse til Vietnam i god tid. Vi flyver nemlig til Bangkok med et af verdens bedste flyselskaber Thai Airways på denne rejse. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at du bestiller din rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Østen senest 2,5 måned inden afrejse, men kontakt os gerne for mere information.

14 Nætter 18.298 kr

Del denne side via E-mail