Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Barfodsferie når det er bedst
 • Perfekt til kvalitetstid med dine kære
 • For livsnydere i alle aldre
 • Afslappet luksus i de smukkeste rammer
 • Udsigter man bliver forelsket i
 • Transfer og speedbåd inkluderet

Paradise Koh Yao

4
Her får du
 • Barfodsferie når det er bedst
 • Perfekt til kvalitetstid med dine kære
 • For livsnydere i alle aldre
 • Afslappet luksus i de smukkeste rammer
 • Udsigter man bliver forelsket i
 • Transfer og speedbåd inkluderet
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Paradise Koh Yao

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Mulighed for privat pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand

Uovertrufne omgivelser og boutique-stemning på øen Koh Yao Noi – en ægte drømmeferie

Drømmer du om idylliske omgivelser, fred og ro på en af Thailands smukkeste øer, Koh Yao Noi? Helst en luksuriøs udgave af Robinson Cruise med flere faciliteter, men en ro der er rejsemål sjældent forundt? Det lyder for godt til at være sandt, men vi kan opfylde dine drømme – rejs med til Paradise Koh Yao!

Allerede fra havnen i Phuket starter den mest fantastiske ferie. Her fra tager du nemlig en speedbåd direkte til øen, og ca. 45 minutter efter ankommer du til paradis på jord! Sejlturen er virkelig smuk – og det samme gælder ankomsten til hotellet, der er intet mindre end fantastisk.

Paradise Koh Yao har den mest fantastiske beliggenhed i sin egen private bugt omgivet af regnskov. Hvert år vender mange gæster tilbage fordi roen, naturen og den lækre komfort er indbegrebet af det, vi søger, når vi drømmer om eksotisk badeferie. Her er ingen larmende restauranter eller neonskilte, der lyser – der er kun to hoteller i bugten, og de sørger for, at alt er, som det skal være!

På intet tidspunkt er der gået på kompromis med servicen eller komforten. Stemningen er perfekt, og hotellets værelser er indrettet på fineste boutique-vis. Perfekt til romantiske get-aways eller familieferie, hvor der skal være god tid til hinanden og nyde livet. Indretningen er gjort med sans for detaljerne og ikke mindst materialer, der er alle er i harmoni med omgivelserne og naturen. Udsigten fra hotellet er forblindende – både til de grønne omgivelser og bugten.

Uanset, hvilken værelsestype du vælger, kan du nyde livet på resortets private strand, mens palmerne vejer. Nyd også livet i infinitypoolen eller en omgang massage på stranden. Eller hvad med en tur i spa-centeret eller prøv et af hotellets yogahold. Det er ikke uden grund, at man let forelsker sig i dette fantastiske sted.

Resortet har flere gode restauranter bl.a. ”Seafood Terrace”, der som navnet antyder serverer lækre seafood-retter på den uspolerede strand. ”Al Fresco” er også placeret direkte på stranden og serverer bl.a. fantastiske pizzaer, ligesom The Beach Club serverer snacks og forfriskninger dagen lang. Slut dagen af i ”sundowners bar”, hvor det er perfekt at nyde en cocktail og en smuk udsigt før middagen – eller besøg den efter middagen, hvor der ofte er live musik.

Dagene går let sin gang, når man bor på Paradise Koh Yao – for her er ganske enkelt fantastisk. Hvis du gerne vil opleve mere, tilbyder hotellet også en række aktiviteter/udflugter bl.a. Thai-cooking, hiking, vandsportsaktiviteter cykelture til landsbyer – ligesom der er mulighed for at sejle ud med hotellets båd til et fantastisk snorkleområde (mod betaling). Du kan selvfølgelig også starte morgenen med en af hotellets egne yoga-klasser og nyde solopganen over havet - selv om man ikke er øvet yogaekspert, er det virkelig en stor oplevelse! Der er altså masser af lave på Paradise Koh Yao!

Sådan bor du på Paradise Koh Yao
På Paradise Koh Yao bor du i fine værelser, som alle er indrettet med gratis WiFi, safebox, køleskab, minibar (mod gebyr), te- & kaffefaciliteter, aircondition og tv. Du kan vælge mellem følgende værelsestyper:

Superior værelse med terrasse: Store værelser på ca. 54 m2 med egen terrasse. Værelserne har udsigt til omgivelserne og der kan bo op til fire personer på værelset, heraf maks. tre voksne.

2 x Superior værelser med terrasse (SBS): Består af 2 x superior værelser med terrasse, som ligger side by side (SBS), altså som ligger ved siden af hinanden.

Jacuzzi værelse med terrasse: Store værelser på ca. 56 m2 med terrasse. Værelserne er indrettet med egen jacuzzi og der kan bo op til fire personer på værelset, heraf maks. tre voksne.

Deluxe pool-studios med terrasse: Store værelser på ca. 62 m2 med terrasse og den smukkeste udsigt over Phang Nga Bay. Værelserne har en lille privat pool på terrassen og der kan bo op til fire personer på værelset, heraf maks. tre voksne.

Pension
Opholdet er med morgenmad. Fra 1/11 2024 er det muligt at tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad.)

Mere om Paradise Koh Yao
Transferen til/fra hotellet foregår med speedbåd. Det er en meget smuk tur, men frarådes til rejsende med rygproblemer.

Ikke egnet til gangbesværede.

Roomservice er mod gebyr. Baby seng kan lejes mod et gebyr.

Det koster ekstra at deltage på en af yoga timerne, ca. 300 thb pr. person.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til hæveautomat 8 km
Afstand til lokalt centrum 8 km
Afstand til lufthavn 55 km
Afstand til minimarked 8 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 72
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2004
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Nej
Etager 2
Fitness Nej
Hårtørrer Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring 7
Renoveret 2023
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna I spaafdeling
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
24 Moo 4
Koh Yao Noi
Ko Yao District
Phang-nga 82160, Thailand
Tlf: 076 584 450
www.paradise-kohyao.com

Video fra hotellet

Video fra hotellet

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail