Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Fremragende beliggenhed
 • Direkte på Kata-stranden
 • Tæt ved mange restauranter og barer
 • Dejlig atmosfære
 • Gode faciliteter

Beyond Resort Kata

4
Her får du
 • Fremragende beliggenhed
 • Direkte på Kata-stranden
 • Tæt ved mange restauranter og barer
 • Dejlig atmosfære
 • Gode faciliteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Beyond Resort Kata

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Max. 100 m til strand
 • Morgenmad
 • Pool
 • Tilkøb All Inclusive
 • Tilkøb halvpension

Fantastisk beliggenhed tæt på nogle af Phukets bedste strande

Drømmer du om en ferie, hvor du kan nyde livet på nogle af Phukets bedste strande, bo tæt på shopping og gode restauranter? Så rejs med til Beyond Resort Kata! Her tjekker du ind i dejlige omgivelser direkte på Kata Yai-stranden, hvor du fra første sekund vil elske hotellets atmosfære.

Kata-området er kendt for at have nogle af Phukets bedste strande, og du bor direkte på en af dem. Stemningen på hotellet er afslappende og perfekt til en dejlig ferie, hvor der er rig mulighed for bare at nyde ferien i fulde drag fra første sekund. 

Den store swimmingpool er samlingspunktet på hotellet. Her er der liggestole, parasoller og håndklædeservice. Poolens infinty-opbygning giver en forblændende havudsigt selv fra poolen. Nyd også solen fra de mange liggestole eller en forfriskning i poolbaren, der også serverer snacks. Poolen ligger direkte ned til hotellets eget strandafsnit. Om aftenen forvandler baren ved poolen sig til et hyggeligt samlingspunkt med musik og liv (afhængigt af sæson).

Ud over afslappende omgivelser og en skøn atmosfære, finder du også et godt udvalg af faciliteter. Du kan nyde dine måltider i hotellets restaurant og få en forfriskning i hotellets poolbar. Ønsker du ekstra forkælelse har hotellet også sit eget spaområde med mulighed for både thai- og oliemassage. Ved hotellets pool er der også mulighed for massage. Hotellet har et fitnesscenter med fri adgang for hotellets gæster.

Rejser du med børn, er der en dejlig børnepool, samt international børneklub, hvor børnene kan lege, og der arrangeres dagligt forskellige aktiviteter.

Beyond Resort Kata er perfekt til både voksne og familier, som vil nyde ferien i eksotiske omgivelser med nem adgang til stranden. Bemærk at børn under 12 år sover i samme seng som forældre

Sådan bor du på Beyond Resort Kata
 Beyond Resort Kata bor du i fine værelser, som er indrettet i en moderne thailandsk stil. Der er to bygninger på hotellet - hovedbygningen med lobby, og en anden bygning, som ligger længst fra stranden.

Dobbeltværelse Superior: Flotte og rummelige værelser på ca. 28 m2 med egen balkon. Værelset er indrettet med en sofa, gratis Wi-Fi, safeboks, kaffe & te faciliteter, slippers, tv, badekåber, minibar (mod gebyr), aircondition og hårtørrer. Værelset ligger i bygningen længst fra stranden. På værelset kan der være op til 3 personer.

Dobbeltværelse Deluxe: Flotte og rummelige værelser på ca. 28 m2 med egen balkon og udsigt til haven. Værelset er indrettet med gratis Wi-Fi, safeboks, kaffe & te faciliteter, slippers, tv, badekåber, minibar (mod gebyr), aircondition og hårtørrer. Værelset ligger i bygningen længst fra stranden. På værelset kan der være op til 3 personer.

Dobbeltværelse Premium Deluxe: Flotte og rummelige værelser på ca. 28 m2 med egen balkon og havudsigt. Værelset er indrettet med gratis Wi-Fi, safeboks, kaffe & te faciliteter, slippers, tv, badekåber, minibar (mod gebyr), aircondition og hårtørrer. På værelset kan der være op til 3 personer.

Deluxe pool: Flotte og rummelige værelser på ca. 40 m2 med egen balkon og pooludsigt. Værelset er indrettet med en dobbeltseng, gratis Wi-Fi, safeboks, kaffe & te faciliteter, slippers, tv, badekåber, minibar (mod gebyr), aircondition og hårtørrer. Værelset ligger i hovedbygningen. På værelset kan der være op til 3 personer.

Pension
Opholdet er med morgenmad, som serveres fra en lækker buffet. Du kan tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad), fuld pension (morgen-, middags- og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad) og All Inclusive.

Mere om Beyond Resort Kata
Vær opmærksom på at roomservice er mod gebyr.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 40 m
Afstand til lokalt centrum 50 m
Afstand til lufthavn 35 km
Afstand til minimarked 40 m
Afstand til restauranter 50 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Babyseng Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1990
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Skift af håndklæder 3
Skift af sengelinned 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail