Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 4-stjernet hotel
 • Direkte ved stranden
 • Skønt og roligt område
 • Mulighed for værelse med adgang til poolen

The Elements Krabi Resort

4
Her får du
 • 4-stjernet hotel
 • Direkte ved stranden
 • Skønt og roligt område
 • Mulighed for værelse med adgang til poolen
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

The Elements Krabi Resort

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Halvpension
 • Pool
 • Strand

Lækkert, 4-stjernet hotel lige ved stranden
I allerførste parket til Klong Muang-stranden ligger det stilfulde The Elements Krabi Resort. Hotellet er indrettet i tro med den traditionelle, thailandske stil og er samtidig omringet af frodige, grønne planter og smukke, tropiske blomster. The Elements Krabi Resort er et perfekt valg for dig, der ønsker en afslappende og luksuriøs ferie i eksotiske og rolige omgivelser. 

Ved hotellets lækre poolområde kan du smide dig på en af de mange solsenge og bare nyde det fantastiske, thailandske klima. Når du får brug fra en pause fra solen, kan du slå parasollen op og tage en lille lur i skyggen, og hvis kroppen skal køles ned, kan du tage en dukkert i den indbydende swimmingpool. I Splash-baren kan du hente kolde forfriskninger og eksotiske drinks, når tørsten skal slukkes.

Under din ferie på The Elements Krabi Resort er morgenmaden inkluderet i dit ophold. Den skal nydes i Sea-breeze-restauranten. Til frokost og aftensmad hiver restauranten sit a la carte-menukort frem, og her er der et godt udvalg af både lokale og internationale specialiteter. Lige ved siden af restauranten ligger Magma Bar, hvor du kan få lette anretninger og farverige drinks til sent ud på aftenen. 

Når du får brug for et afbræk fra afslapning ved poolen, kan du benytte dig af hotellets fine faciliteter. Du kan smutte en tur i hotellets fitnessrum eller tage et spil volleyball eller billard. Hvis du får lyst til at udforske området omkring hotellet, kan du låne en af hotellets cykler. Hotellet har også et mindre spaområde, hvor der er plads til masser af selvforkælelse med massage eller en tur i jacuzzien. Til familiens yngste gæster er der en international børneklub og en legeplads.

The Elements Krabi Resort ligger i Klong Muang, som er et stille og fredfyldt område med en palmeklædt strand nord for Ao Nang i Krabi-området. Klong Muang er et oplagt rejsemål, hvis du ønsker en stille og hyggelig ferie med en autentisk atmosfære. I Klong Muang finder du et fint udvalg af hyggelige restauranter, barer og småbutikker – alt sammen til helt overskuelige priser.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 32, Krabi
Afstand til restauranter 200 m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 65
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2009
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 3
Fitness Ja
Game room Ja
Jacuzzi Ja, mod gebyr
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
TV på værelset Ja
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På The Elements Krabi Resort bor du flotte og velindrettede Superior værelser med eget toilet/bad, terrasse/balkon, minibar, elkedel, TV, aircondition, safebox og WIFI. Her er plads til op til 3 voksne. Du har også mulighed for at bo i Superior værelser med direkte adgang til poolen mod ekstra gebyr.

Pension
Dit ophold på The Elements Krabi Resort er med morgenmad

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail