Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret i Krabi

Lunt badevand, varme nætter og vidunderlige dage

Lunt badevand, varme nætter og vidunderlige dage

Gennemsnitstemperatur i Krabi

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

32 33 34 34 32 32 31 31 31 31 30 31
22 22 23 24 24 25 24 24 24 24 23 23
28 28 29 30 30 30 29 29 29 29 29 28

 DAG     NAT     HAVVejret i Krabi

Altid vidunderlige Thailand er fyldt med det bedste livet kan byde på – og det samme gælder vejret i Krabi.

Her får I alt det, I traditionelt forbinder de thailandske ferieområder med: Lunt badevand, varme nætter og lange dage med vidunderligt høje temperaturer.

Hele året rundt ligger temperaturen på omkring 30 grader og i forårsmånederne februar, marts og april har I gode chancer for endnu varmere dage.

Nætterne er lige så gavmilde, hvad angår temperaturerne. Her står termometeret på gennemsnitligt 25 grader i de varmeste måneder – og de varme nætter er med til også at holde havtemperaturen oppe.

Det betyder, at I kan tage en dukkert i det turkisblå hav uden at gyse. Uanset hvornår på året I rejser. Gennemsnitstemperaturen i havet er nemlig omkring 30 grader hele året rundt. Vejret i Krabi er med andre ord perfekt til en badeferie.

Vejret i Krabi er varmt hele året

Klimaet i Krabi er tropisk og derfor præget af en overvejende våd periode – og en overvejende tør. Temperaturen forbliver imidlertid stabil og varm hele året.

Om sommeren er vejret i Krabi præget af de til tider kraftige monsunvinde, der sender både regn og blæst indover området. Det gør især august og september meget våde og derfor er luftfugtigheden om sommeren også ekstra høj. Det kan medvirke til at temperaturerne føles højere, end de reelt er.

Rejsevejret i Krabi er bedst om vinteren

Derfor er vejret i Krabi mest behageligt i vintermånederne, hvor der er tørrest.

Der er dog altid risiko for nedbør, når I rejser til Thailand, men lufttemperaturen forbliver intakt. Det kan endda være en helt særlig oplevelse, når de lune regndråber rammer jeres solbrune hud. I nogle tilfælde kan det også føles helt forfriskende med et regnskyl, når varmen trykker.

Risikoen for regn er mindst fra december til marts og det er også i disse måneder, I får det højeste antal solskinstimer. Luftfugtigheden er helt naturligt også lavest, når mængden af nedbør er det – noget mange danskere foretrækker, fordi kombinationen af varme og fugt kan føles en smule uvant.

Del denne side via E-mail