Her får du
 • Lækker, tropisk resort
 • Stor pool og mange faciliteter
 • Familiær atmosfære
 • Tæt ved Ao Nang-stranden
 • Dansktalende rejselederservice

Deevana Plaza Krabi-Ao Nang

4
Her får du
 • Lækker, tropisk resort
 • Stor pool og mange faciliteter
 • Familiær atmosfære
 • Tæt ved Ao Nang-stranden
 • Dansktalende rejselederservice
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Deevana Plaza Krabi-Ao Nang

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Wellness

Dejligt resorthotel med mange faciliteter
Velkommen til en skøn ferie i Krabi – kun en gåtur væk fra den smukke Ao Nang-strand, hvor du får smagen af Krabis bløde sandstrande, lune badevand og smukke klippeformationer. Du er heller ikke langt fra hverken lokale markeder, lækre fiskerestauranter eller områdets betagende natur.

Når det varme vejr ikke kalder på en dag på stranden, kan du nyde hotellets gode udvalg af faciliteter, hvor du kan se frem til en fornøjelig ferie. Ved den store pool kan du tage en forfriskende dukkert. Du kan også bare nyde en rolig stund i en af poolområdets liggestole.

Hotellet byder på en international børneklub. Men også for de voksne er der fornøjelser på programmet. Du kan nemlig besøge hotellets orientalske spa, hvor du bl.a. kan købe en massage.

Hotellet er et godt valg til alle aldre. Her er der nemlig flere værelsestyper at vælge imellem, så der er god chance for at finde lige det, der passer bedst til dit feriebehov. Der er bl.a. mulighed for at bo i familieværelser med rigtig gode faciliteter for de små. Når sulten melder sin ankomst, kan du besøge hotellets a la carte-restaurant, der serverer retter fra et internationalt menukort. Hotellet har to barer, den ene beliggende i lobbyen og den anden ved poolen. Her kan du tanke op med drikkevarer.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 10 min.
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til lokalt centrum 15 min.
Afstand til lufthavn 20 min.
Afstand til minimarked 5 min.
Afstand til restauranter 1 min.
Afstand til strand 500 m
Aircondition Ja
Antal værelser 213
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2018
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På hotellet kan du vælge mellem ophold i tre forskellige værelsestyper: deluxe værelser, premier værelser eller familieværelser.

Deluxe værelserne er 33 kvm store og indrettet med enten en kingsize-seng eller to enkeltsenge. Værelset er desuden udstyret med badeværelse med bruser samt balkon, fladskærms-tv med satellitkanaler, telefon, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, minibar og safebox. I deluxe værelset kan der bo maks. tre voksne eller to voksne og et barn.

Premier værelserne har egen terrasse. De er 34 kvm store og indrettet med enten en kingsize-seng eller to enkeltsenge. Værelset er desuden udstyret med badeværelse med badekar samt balkon, fladskærms-tv med satellitkanaler, telefon, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, minibar og safebox. I premier værelset kan der bo maks. tre voksne eller to voksne og et barn.

Familieværelserne er 46 kvm store og indrettet med en kingsize-seng og en køjeseng. Værelset er desuden udstyret med badeværelse med bruser samt balkon, telefon, tv med satellitkanaler, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, minibar og safebox. Der er desuden et legehjørne med ekstra tv med satellitkanaler, PlayStation (på forespørgsel) samt et udvalg af børnelegetøj. I familieværelset kan der bo maks. to voksne og to børn eller en voksen og tre børn.

Pension
Opholdet er med morgenmad.

Mere om Deevana Plaza Krabi Aonang
Hotellet har døgnåben reception. Der mulighed for både indendørs og udendørs parkering ved hotellet uden ekstra betaling. Hotellet tilbyder desuden gratis shuttleservice – se nærmere information på hotellet. Det er muligt at låne gratis poolhåndklæder samt babyseng og -stol. Der er gratis WiFi på hotellet.

Adresse
186 m.3 Aonang Soi 8 Aonang, Krabi
Tlf. 075-639999

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed
Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail