Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Fantastiske omgivelser
 • 3 restauranter
 • Masser af faciliteter

Santhiya Tree Koh Chang Resort

4
Her får du
 • Fantastiske omgivelser
 • 3 restauranter
 • Masser af faciliteter

Santhiya Tree Koh Chang Resort

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Wellness

Skønt resort med en fantastisk beliggenhed på Klong Prao stranden

En verden fuld af oplevelser venter på det skønne Santhiya Tree Koh Chang Resort. Så snart du ankommer til resortet vil du hurtigt opleve den dejlige thailandske stil og atmosfære.

Nyd det høje serviceniveau, gæstfriheden, de mange faciliteter, de vidunderlige omgivelser med små vandfald, svajende palmer og smukke dekorationer.

På stranden, Klong Pra, på Koh Chang ligger Santhiya Tree Koh Chang. Fra resortet er der en lille gåtur ind til de nærmeste butikker og restauranter, hvor du kan tage på sightseeing, eller nyde noget lækkert at spise. Du har dog også mulighed for at nyde lækkert mad på resortet. Her finder du hele tre restauranter, en morgenmads restaurant og to frokost og aften restauranter.

På restaurant Saaitara Restaurant kan du få morgenmad fra kl. 7.30-10.30, mens du har udsigt over infinity poolen, den smukke kanal og natur. På By The Sea Restaurant And Bar og Chantara Restaurant har du mulighed for at nyde din frokost eller aftensmad fra kl. 11.00-23.00. Du kan vælge retter fra både det thailandske og internationale køkken. På resortet er der også mulighed for at spise maden på balkonen, da du kan tilkøbe In-room dining.

Skønne faciliteter og aktiviteter på Santhiya Tree Koh Chang Resort
Én ting er sikkert - du kommer ikke til at kede dig på din ferie til Santhiya Tree Koh Chang Resort. Der er masser af skønne faciliteter og aktiviteter, som du kan benytte dig af.

Nyd de skønne poolområder, hvor du kan nyde en dejlig dukkert, mens du har udsigt til Koh Changs fantastiske natur og havet. Er du en vaskeægte vandhund som godt kan lide fart over feltet, så kan du også prøve nogle af de sjove vandsportsaktiviteter, som fx kajak- og paddleboarding (mod gebyr).

Du kan også holde formen ved lige i resortets fitnesscenter, eller forkæle kroppen i den fine spaafdeling, hvor du også kan få forskellige behandlinger (mod gebyr).

Hvis du gerne vil lære mere om det thailandske køkken tilbyder resortet af og til madlavningskurser, hvor du lære at lave smagfulde, thailandske retter.

Sådan bor du på Santhiya Tree Koh Chang Resort
På Santhiya Tree Koh Chang Resort bor du i fine værelser, som er indrettet i original thailandsk stil. Alle værelserne er indrettet med stor dobbeltseng, aircondition, mini køleskab, minibar, safeboks, Wi-Fi, klædeskab, TV, strandtaske, sandaler, te- & kaffefaciliteter, samt hårtørrer.

Garden Villa: 
Dejlig 50 m2 villa som er indrettet i traditionel thai stil. Værelset er indrettet med et lækkert og luksuriøst badeværelse med alle de nødvendige toiletartikler. På værelset kan der bo op til 3 personer.

Pool Suite Water View: 
Dejlig 50 m2 villa som er indrettet i traditionel thai stil. Værelset er indrettet med et lækkert og luksuriøst badeværelse med alle de nødvendige toiletartikler. I villaen har du privat pool på balkonen, hvor du også kan nyde en flot solopgang. På værelset kan der bo op til 3 personer.

Villa Pool Access: 
Dejlig 50 m2 villa som er indrettet i traditionel thai stil. Værelset er indrettet med et lækkert og luksuriøst badeværelse med alle de nødvendige toiletartikler. Fra villaen har du direkte adgang til poolen. På værelset kan der bo op til 3 personer.

Pension
Dit ophold på Santhiya Tree Koh Chang Resort er inklusive morgenmad med mulighed for at tilkøbe fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad).

Hvis du er afsted til nytår, så er der en obligatorisk nytårsmiddag på resortet.

Mere om Santhiya Tree Koh Chang Resort
Flyver du med SAS, er det ikke muligt at komme til Koh Chang på ankomstdagen. Første nat overnatter du derfor i Bangkok på hotel Amaranth og rejser videre til øen den efterfølgende dag.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 1,5 km
Afstand til lufthavn 319 km, Bangkok Lufthavn
Afstand til minimarked 1,5 km
Afstand til restauranter 1,5 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Bar Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Vandsport Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail