Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 4-stjernet hotel
 • Smukke omgivelser
 • Fantastiske faciliteter

KC Grande

4
Her får du
 • 4-stjernet hotel
 • Smukke omgivelser
 • Fantastiske faciliteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

KC Grande

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant

KC Grande Resort – en eksotisk ferieperle

Hvis du drømmer om at bo på et luksuriøst resort i smukke omgivelser, så er KC Grande Resort en oplagt mulighed for dig.

KC Grande Resort er et 4-stjernet resort med en unik beliggenhed på øen Koh Chang. På Koh Chang ligger resortet på hjørnet af Haad Sai Khao, også kaldet for White Sand Beach. Her møder du straks en postkortværdig udsigt med svajende palmer, krystalklart vand og overdådige strande.

Derudover er området også meget populært hos dykkere, da du omkring øen finder mange imponerende dykkerspots, som kan udforskes. Du kan også udforske området ved fx en kajaktur eller på SUP-board.

Et fantastisk resort med et hav af muligheder
På KC Grande Resort er der et hav af muligheder for hele familien! Du finder fx hele fire poolområder til både store og små. Nyd fx udsigten i rooftop poolen, de rolige omgivelser ved den lidt mindre afsonede pool, poolen med vandrutsjebanen eller poolen ved den smukke havfront.

Du kan også finde din indre ro i resortets yogastudie, eller motionerer i det fine fitnessrum, hvis der skal lidt mere fart over feltet.

På resortet kan du også forkæle smagssanserne med overdådige måltider i en af de fine restauranter. På resortet finder du intet mindre end fem forskellige restauranter. Prøv fx KC Restaurant som serverer thailandske retter og frisk seafood, eller The Beach Restaurant hvor du kan nyde en overdådig udsigt over havet. Er du mere til europæiske retter, så finder du et stort udvalg i Gusto Restauranten og bliver du lækkersulten, så kan du tage en tur forbi KC coffee corner og nyde en dejlig kop kaffe og et lækkert stykke kage.

Sådan bor du på KC Grande Resort
På KC Grande Resort er værelserne og villaerne indrettet og designet med modernitet og minimalisme i tankerne. De er alle udstyret med Wi-Fi, Air-condition, kaffe & the, minibar, hårtørrer, safeboks, badekåber, slippers og TV.

Jacuzzi Deluxe: Fine og store værelser på ca. 45 m2 med egen møbleret balkon. Værelserne er indrettet med to enkeltmands senge eller en dobbeltseng, samt eget jacuzzi og bad. Jacuzzi Deluxe værelserne har beliggenhed på Hillside siden og du skal derfor krydse kystzonen for at bruge resortets faciliteter på Seaside siden. På værelset kan der bo op til 4 personer, heraf maksimalt 3 voksne.

Pool view Jacuzzi Deluxe: Fine og store værelser på ca. 45 m2 med egen møbleret balkon og udsigt til poolen. Værelserne er indrettet med to enkeltmands senge eller en dobbeltseng, samt eget jacuzzi og bad. Værelserne har beliggenhed på Hillside siden og du skal derfor krydse kystzonen for at bruge resortets faciliteter på Seaside siden. På værelset kan der bo op til 4 personer, heraf maksimalt 3 voksne.

Deluxe: Fine og store værelser på ca. 45 m2 med egen møbleret balkon. Værelserne er indrettet med et skrivebord, to enkeltmands senge eller en dobbeltseng, samt badekar og bruser. Deluxe værelserne har beliggenhed på Seaside siden, hvor resortets faciliteter er placeret. På værelset kan der bo op til 4 personer, heraf maksimalt 3 voksne.

Sea View Grande Deluxe Villa: Fine og store værelser på ca. 53 m2 med egen møbleret balkon og havudsigt. Værelserne er indrettet med et skrivebord, to enkeltmands senge eller en dobbeltseng, samt egen udendørs jacuzzi. Værelserne har beliggenhed på Seaside siden, hvor resortets faciliteter er placeret. På værelset kan der bo op til 4 personer, heraf maksimalt 3 voksne.

Garden View Deluxe Villa: Fine og store værelser på ca. 47 m2 med egen møbleret balkon og udsigt til haven. Værelserne er indrettet med to enkeltmands senge eller en dobbeltseng, samt egen jacuzzi og bad. Værelserne har beliggenhed på Seaside siden, hvor resortets faciliteter er placeret. På værelset kan der bo op til 4 personer, heraf maksimalt 3 voksne.

Pension
Du bor med morgenmad i opholdet.

Mere om KC Grande Resort
KC Restaurant har åbent fra kl. 13.00-22.00.

The Beach Restaurant har åbent fra kl. 6.30-11.00. Morgenmad serveres fra kl. 6.30-10.30 og frokost er fra kl. 11.00-23.00.

Gusto Restaurant har åbent fra kl. 14.00-23.00.

KC Cofee Corner har åbent fra kl. 10.00-19.00.

Flyver du med SAS, er det ikke muligt at komme til Koh Chang på ankomstdagen. Første nat overnatter du derfor i Bangkok på hotel Amaranth og rejser videre til øen den efterfølgende dag.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til lokalt centrum 1,2 km
Afstand til lufthavn 310 km, Bangkok Lufthavn
Afstand til minimarked 1,2 km
Afstand til restauranter 300 m
Afstand til strand 20 m
Aircondition Ja
Antal værelser 200
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Byggeår 1996
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2023
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 4
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandrutsjebane Ja
Vandsport Ja, mod gebyr
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis
Yoga Ja

Adresse

1/1 Moo 4, Baan Haad Sai Khao, White Sand

23170, Koh Chang


Tlf.: 66039552111

E-mail: info@kokochang.com

Web: https://www.kckohchang.com/

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail