Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Direkte ved stranden
 • Stort, grønt hotelområde
 • To poolområder
 • Mange faciliteter

Centara Koh Chang Tropicana Resort

4
Her får du
 • Direkte ved stranden
 • Stort, grønt hotelområde
 • To poolområder
 • Mange faciliteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Centara Koh Chang Tropicana Resort

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Skønt resort på den fantastiske Klong Phrao-strand
Direkte ved Klong Phrao-stranden ligger Centara Koh Chang Tropicana Resort midt i en stor, tropisk have. Beliggenheden er perfekt til jer, der søger et stort resort med mange faciliteter med en rolig beliggenhed.

Centara Koh Chang Tropicana Resort ligger i et kæmpe stort, grønt område med masser af palmetræer. Alle værelser ligger i en bygning i haven, ligesom der ligger bungalows på hele området. På området løber små vandløb, og det er med til at skabe den helt særlige feriestemning, der er på resortet. Små stier og broer fører jer hele vejen ned til stranden.

Hotellet har to gode poolområder. Et poolområde direkte ved stranden med den flotteste udsigt og et tæt på hotellets værelser i den store have. Ved sidstnævnte er der også en mindre rutsjebane og jacuzzi. Det er også her der i løbet af dagstimerne foregår forskellige aktiviteter bl.a. vandaerobic og yoga. Der foregår også forskellige aktiviteter og boldspil ved poolen.

Direkte ved stranden ligger også hotellets gode restaurant, hvor I nyder jeres morgenmad i smukke omgivelser. Her finder I et stort udvalg, og det er også her, I kan nyde flere måltider, hvis I har lyst. På hotellet er der også et fitnesscenter, I gratis kan benytte fra kl. 06.00-21.00 og et stort spacenter med mulighed for massage og kropsbehandlinger.

Om aftenen er resortet kendt for sin solnedgangsbar – en smuk udsigt venter, men snyd ikke jer selv for at prøve den populære fiske- og skaldyrsbarbecue i restauranten mod havet.

Centara Koh Chang ligger i rolige omgivelser. På den nærmeste hovedgade ligger nogle få restauranter, men søger I et større udvalg, er det en god ide at tage en taxa til White Sand Beach. I kan også tage en taxa til Bang Bao, hvor der er et fint udbud af spisemuligheder og små souvenirbutikker. Byen er særlig kendt, fordi den ligger på pæle. Der er selvfølgelig også restaurant på hotellet. 

Husk - bestil i god tid
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Thailand senest 2,5 måned inden afrejse.
Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 1 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 125
Bar Ja
Byggeår 2004
Børnepool Ja
Etager 2
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 3
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Spa & wellness Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du

Superiorværelser
Superiorværelserne er indrettet i thai-stil i naturens materialer og meget smagfuldt og hyggeligt dekoreret. Værelserne er ca. 40 kvadratmeter og har trægulv, to senge, aircondition, satellit-tv, minibar, kaffe-/tefaciliteter, safebox, telefon og badeværelse med badekar samt hårtørrer. Superiorværelserne har stor, møbleret balkon med en lille sofa, stole og udsigt ud over haven.

Deluxe-værelser
Deluxe-værelserne er indrettet i thai-stil i naturens materialer og meget smagfuldt og hyggeligt dekoreret. Værelserne er ca. 45 kvadratmeter og har trægulv, stor dobbeltseng eller enkeltsenge, aircondition, satellit-tv, minibar, kaffe-/tefaciliteter, safebox, telefon og badeværelse med badekar og brusebad samt hårtørrer. Værelserne er større end superiorværelserne og har derfor en siddeafdeling. Endelig har deluxe-værelserne en stor, møbleret terrasse med havudsigt. 

For begge værelses typer er det muligt at bo tre personer. 
Det er muligt at få connctingdoors mellem to værelser – spørg din rejsekonsulent.

Mere om Centara Tropicana
Der er minibus til White Sand Beach mod betaling. Hotellet har egen speedbåd til udflugter. 

17/3 Moo 4 · Klong Praow Beach·
Koh Chang District
Trat . Thailand


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail