Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 5 stjernet luksus direkte på stranden
 • En af Thailands bedste spa
 • Ægte thailandsk stemning
 • Stor tropisk have med lagune-pool
 • Selvforkælelse når det er bedst
Udsolgt

Hyatt Regency Hua Hin

5
Her får du
 • 5 stjernet luksus direkte på stranden
 • En af Thailands bedste spa
 • Ægte thailandsk stemning
 • Stor tropisk have med lagune-pool
 • Selvforkælelse når det er bedst
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hyatt Regency Hua Hin

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Centrum
 • Familiehotel
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Wellness

Luksushotel i smukke omgivelser

På nogle hoteller føler du dig forkælet fra første sekund – sådan er det på Hyatt Regency Hua Hin. Her finder du de smukkeste omgivelser direkte på hotellets eget strandafsnit. Der er alle muligheder for at finde dit eget yndlingssted i hotellets store, tropiske have med stor lagoon swimmingpool, der er opdelt i flere områder, ligesom der er aktiviteter for en hver smag. Det er svært ikke at forelske sig i Hyatt Regency.

Hyatt Regency er selvforkælelse, når det er bedst. Nyd livet på hotellet, find dit eget område til ren afslapning eller det poolområde, der passer til dig. Der er både et poolområde med egen kunstig strand, børnepool med legeplads og en 22 meter lang og 7 meter høj vandrutsjebane og et afslappende område med jacuzzi. Er du mere til stranden, ligger den direkte ud for hotellet. Der er altså alle muligheder for at komme helt ned i gear.

Er du til motion, anbefaler vi et besøg i hotellets store fitnesscenter, der er åben 24 timer i døgnet. Du har også mulighed for at spille tennis (mod gebyr). Du kan også leje cykler, hvis du vil ud og se mere af lokalområdet.

Hyatt Regency Hotel Hua Hin har i alt 4 restauranter, du kan fx prøve den thailandske eller italienske restaurant og slutte af med en drink i baren.

Hotellet er verdensberømt for sit store prisvindende Barai Spa. Når du ankommer til The Barai Spa træder du ind i en helt anden verden. Den lange stjernevæg skaber en unik stemning og en atmosfære som 1001 nats drøm. Her er der rig mulighed for både inden- og udendørs behandlinger i ét af hotellets i alt 18 velværerum. Du må ikke snyde dig selv for en oplevelse i spaen, det er et ganske fortryllende univers.

Der er altså ingen tvivl: Hyatt Regency Hua Hin er et af vores bedste luksushoteller.  

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med aircondition, smart-TV, safebox, te- og kaffefacilitet, WiFi og hårtørrer. 

Dobbeltværelser Hyatt Guestroom: 
Hyatt Guestroom er moderne nyrenoverede dobbeltværelser. Alle værelserne er ca. 38 m2 inklusive balkon og lyst og smagfuldt indrettet med sofa, bord, flot trægulv og stor dobbeltseng (king) eller to enkeltsenge (twin). Det store badeværelse har separat brusekabine. Stor møbleret balkon med udsigt til hotellets smukke have. Der kan bo op til to voksne og et barn under 12 år i værelset.

Deluxe værelse: Deluxe værelser er nyrenoverede moderne dobbeltværelser på ca. 37 m2 samt en 9 m2 stor solterrasse. Værelserne er indrettet med badekar, dobbeltseng eller to enkeltsenge.  Der kan bo maks. to voksne og to børn eller tre voksne på værelset. Børn under 12 år sover i samme seng som forældre. Vi anbefaler deluxe værelserne til familieindkvartering.

Regency Club værelse: Regency Club værelser er ca. 39 m2 og indrettet i moderne stil som de øvrige værelser, men er beliggende i Regency Club Wing-afdelingen, som er en særskilt del af hotellet, hvor kun Club gæster har adgang. Der er både værelser med og uden balkon. Der er kun plads til ekstra opredning (tredje person) i værelserne uden balkon. Der kan bo op til tre voksne i værelset.

Club Deluxe værelse: Club Deluxe værelset er indrettet som Deluxe værelset og har samme fornødenheder dog uden balkon. Når du bor på dette værelse, har du adgang til Club Wing-afdelingen, hvor du har forskellige fordele, som du kan læse mere om nedenunder. Der kan bo op til to voksne og to børn eller tre voksne på værelset.

Bor du i Club Wing-afdelingen har du særlige fordele kun forbeholdt Club-gæster. Seperat check-in og check-out. Continental morgenmad i Regency Club Loungen mellem kl. 06.30 - 10.30. Gratis kaffe og te i loungen hele dagen. Gratis drinks og snack før middagen fra ca. kl. 17-19. Adgang til Regency Club pool, og The tranquility Court voksen pool. Som Club gæst har du selvfølgelig også adgang til alle hotellets øvrige pools og restauranter.

Pension
Opholdet er med morgenmad. Fra november 2024 er det muligt at tilkøbe halvpension.

Mere om Hyatt Regency
Hyatt Regency Hua Hin har i alt 213 værelser. Dit værelse er til rådighed fra kl. 15 på ankomstdagen til kl. 12 på afrejsedagen. Du har altid mulighed for at spørge om sen udtjekning fra værelset, hvis du har en sen hjemrejse. Dette aftales og afregnes med hotellet. Hotellet har mulighed for bagageopbevaring.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 500 m
Afstand til centrum 4,5 km, Hua Hin
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til lokalt centrum 400 m, Cicada Market
Afstand til lufthavn 225 km
Afstand til minimarked 500 m
Afstand til restauranter 200 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 213
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billardbord Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2001
Børneklub International
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator I en del af hotellet
Etager 3
Familie Ja
Fitness Ja
Game room Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Konferencerum Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring 7
Renoveret 2021
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 4
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis
Yoga Ja, mod gebyr

Adresse

Khao Takiap Road

77110 , Hua Hin

Thailand


Tlf.: 0066 3 252 1234

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail