Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Ægte, thailandsk stemning
 • Prisvindende spaområde
 • Luksushotel i stor, tropisk have
 • Dansktalende rejselederservice
Udsolgt

Hyatt Regency Hua Hin

5
Her får du
 • Ægte, thailandsk stemning
 • Prisvindende spaområde
 • Luksushotel i stor, tropisk have
 • Dansktalende rejselederservice
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hyatt Regency Hua Hin

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Luksushotel i smukke omgivelser
På nogle hoteller føler man sig forkælet fra første sekund – sådan er det på Hyatt Regency Hua Hin. Her finder I kort sagt de smukkeste omgivelser direkte til stranden med en stor swimmingpool, der er opdelt i flere områder. Der er alle muligheder for at finde sit eget yndlingssted i hotellets store, tropiske have, ligesom der er aktiviteter for en hver smag. Det er svært ikke at forelske sig i Hyatt Regency.

Hyatt Regency er selvforkælelse, når det er bedst. Nyd livet på hotellet, find jeres eget område til ren afslapning eller det poolområde, der passer til jer. Der er både et poolområde med egen kunstig strand, børnepool med legeplads og rutsjebane og et afslappende område med jacuzzi. Er I mere til stranden, ligger den direkte ud for hotellet. Der er altså alle muligheder for at komme helt ned i gear.

På hotellet finder I et stort udvalg af spændende aktiviteter – og de er fleste er ganske gratis. Lær at dyrke yoga, vandaerobic eller prøv at fodre fisk. Spil tennis eller basketball – eller gå en tur i hotellets store fitnesscenter, der er åben 24 timer i døgnet. Efter en dag med mange aktiviteter, kan I prøve hotellets egen thailandske eller italienske restaurant og slutte af med en drink i baren.

Hyatt Regency er verdensberømt for sit store, prisvindende spa. Allerede på vej til massage eller anden behandling, træder man ind i en helt anden verden. Den lange stjernevæg skaber en unik stemning og en atmosfære som 1001 nats drøm. Her er der rig mulighed for både inden- og udendørs behandlinger. I vil aldrig fortryde det, hvis I bevæger jer ind i denne verden!

Hotellet ligger i skønne omgivelser lidt udenfor Hua Hin, men hotellet har egen shuttleservice, der kører jer direkte til centrum. Den kører flere gange om dagen og koster kun 50 bath pr. person pr. vej (ca. 10 danske kroner).

Der er altså ingen tvivl. Hyatt Regency Hua Hin er et af vores bedste luksushoteller og derfor Bravo Deluxe. En fem-stjernet oplevelse, der allerede starter med gratis loungeadgang i afrejselufthavnen. Den perfekte måde at starte ferien på!

Husk - bestil i god tid
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Thailand senest 2,5 måned inden afrejse.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 4,5 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 213
Bar Ja
Børnepool Ja
Etager 3
Hårtørrer Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
Moderne dobbeltværelser, som er nyrenoveret september 2019. Alle værelserne er lyst og smagfuldt indrettet med sofa og bord. Værelserne har et flot trægulv, stor dobbeltseng (king size), skrivebord, aircondition, satellit-tv, minibar, safebox, kaffe-/tefaciliteter, WiFi, telefon og hårtørrer. Det store badeværelse har separat brusekabine og badekar. Stor balkon med pragtfulde møbler og udsigt til hotellets smukke have.  Her kan I bo to personer. 

Deluxe-Familieværelser nyrenoveret september 2019. Værelserne har samme faciliteter og indretning som dobbeltværelserne, men er noget større. Værelserne har ingen balkon eller terrasse, men i stedet franske døre. På deluxe-værelserne er det muligt at bo to voksne og to børn (under 12 år).

Regency Club-værelser er indrettet i klassisk stil på en særskilt del af hotellet, hvor kun Club-gæster har adgang. Disse værelser giver adgang til club-faciliteter bl.a. klubbens egen swimmingpool, hvor der også er bar og Club Lounge, hvor der serveres gratis drinks og snackbuffet før middagen (ca. 17.00-19.00). Hele dagen er der kaffe og te i loungen. Club-værelser har en separat morgenmadsrestaurant, hvor I kan vælge at spise, men I kan selvfølgelig også bruge hovedrestauranten. Man kan vælge mellem kingsize dobbeltseng eller to queensize senge. Her kan I bo op til tre personer.

Pension
Opholdet er med morgenmad, og det er muligt at tilkøbe halvpension eller fuld pension. Bestiller du et ophold på mere end 10 nætter, får du automatisk en gratis middag for to personer på hotellets restaurant, Talay Thai.

Mere om Hyatt Regency
Hotellet har shuttlebus mod betaling til Hua Hin centrum (ca. 50 bath pr. person pr. vej).
Hotellet renoverer store dele af hotellet fra maj til september 2019 - dette gælder dog ikke Club-afdelingen. Hyatt bestræber sig på, at gæster, der bor på hotellet, ikke bliver generet af byggestøj, men det kan forekomme i perioden.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail