Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Splinternyt luksushotel
 • Uovertrufne poolområder
 • Direkte på stranden
 • Dansktalende rejselederservice
Udsolgt

Hua Hin Marriott Resort & Spa

5
Her får du
 • Splinternyt luksushotel
 • Uovertrufne poolområder
 • Direkte på stranden
 • Dansktalende rejselederservice
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hua Hin Marriott Resort & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Populært, nyt og smagfuldt luksushotel lige ved stranden og tæt på byen
Lige ved stranden i Hua Hin ligger Marriott Resort og Spa-hotel. Her får I et gennemført luksushotel, hvor der er tænkt på alle detaljer!

Glæd jer til en ferie, hvor I både bor i helt nye og moderne omgivelser og samtidig har en perfekt beliggenhed lige ved områdets brede sandstrand. Start dagen med en morgendukkert i havet og lad dagen gå på hæld, mens I nyder en eksotisk drink med udsigt over vandet. Bedre bliver det ikke!

Læn jer tilbage ved hotellets fem poolområder, hvor I let finder den pool, der passer til jer. Her finder I poolområde til voksne med solstole direkte i poolen, en til teenagere og en til børn med en stor børnepool. Flere af poolområderne er forbundet af en kanal, så I let kommer svømmende fra et område til et andet. Der er gratis liggestole, parasoller og håndklædeservice ved pool og strand.

Der er ingen tvivl, fra første sekund vil I nyde livet på Hua Hin Marriott Resort & Spa. Det er luksusliv på førsteklasse, og det fornemmer man let i receptionsområdet, der er indrettet som loungeområde. Fra lougen er der en helt fantastisk udsigt over hotellets store have med poolområder samt strand og hav. Der er masser af plads på hotellet samt flere restauranter og barer, der serverer udsøgte specialiteter.

Er I til aktiviteter, kan I gratis besøge hotellets fitnesscenter, der er åben 24 timer i døgnet. I kan også prøve hotellets berømte SPA, der både tilbyder massage og behandlinger. Lige over for hotellet finder I et af byens natmarkeder, hvor I kan opleve den ægte, thailandske stemning. Men det er svært at få sig selv til at gå ud fra hotellet – for her er ganske enkelt ubeskrivelig dejligt!

Marriott er uden tvivl et at vores bedste luksushoteller i Hua Hin og derfor et Bravo Deluxe-hotel. Det er jeres garanti for en ferie i højeste klasse – og så er der altid loungeadgang i afrejselufthavnen, så ferien starter på bedste vis.

Husk - bestil i god tid
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Thailand senest 2,5 måned inden afrejse.

Om hotellet
Afstand til centrum 1 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 322
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2015
Børnepool Ja
Etager 3-6
Hårtørrer Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
Værelserne er luksuriøst indrettede i thailandsk design og tilbyder alle moderne faciliteter. Alle værelser har møbleret balkon, desuden er der aircondition, fladskærms-TV, minibar, hårtørrer og kaffe/te faciliteter.

Superior værelser:
Store flotte værelser på ca. 39 m2, som alle har udsigt til hotellets have. Alle værelserne er lyst og smagfuldt indrettet med lille sofa-stue og bord. Man kan vælge mellem kingsize dobbeltseng eller to queensize senge. Der er eget badeværelse med bruser.

Deluxe havudsigt:
Samme indretning og cirka samme størrelse som superior-værelserne, men med udsigt til havet. Fra nogle af værelserne vil der være skrå havudsigt.

Børn under 12 spiser gratis (fra hotellets børnemenu) på alle hotellets restauranter, ved 2 betalende voksne. Hotellet har en fantastisk morgenmadsrestaurant med en overdådig buffet. Man kan selv vælge, om man vil sidde udenfor eller indenfor.

Pension
Opholdet inkluderer selvfølgelig morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension eller helpension. 

Mere om Hua Hin Marriott
Hotellet har fitnesscenter med godt udstyr, maskiner og vægte - alle til fri afbenyttelse.

Adresse
107/1 Phetkasem Beach Road • Hua Hin 77110 • Thailand
Tlf. 0066 3251 1881.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail