Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Beliggende direkte på det bedste strandafsnit i Hua Hin by
 • Flere forskellige fantastiske poolområder
 • Højt service niveau i moderne omgivelser
 • Familieferie når det skal være bedst
Udsolgt

Hua Hin Marriott Resort & Spa

5
Her får du
 • Beliggende direkte på det bedste strandafsnit i Hua Hin by
 • Flere forskellige fantastiske poolområder
 • Højt service niveau i moderne omgivelser
 • Familieferie når det skal være bedst
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hua Hin Marriott Resort & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Centrum
 • Familiehotel
 • Gratis WiFi
 • Max. 100 m til strand
 • Morgenmad
 • Mulighed for swim up pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension
 • Wellness

Populært, nyt og smagfuldt luksushotel lige ved stranden og tæt på byen

Lige ved stranden i Hua Hin ligger Marriott Resort og Spa-hotel. Her får du et gennemført luksushotel, hvor der er tænkt på alle detaljer.

Glæd dig til en ferie, hvor du både bor i helt nye og moderne omgivelser og samtidig har en perfekt beliggenhed lige ved områdets brede sandstrand. Start dagen med en morgendukkert i havet og lad dagen gå på hæld, mens du nyder en eksotisk drink med udsigt over vandet. Bedre bliver det ikke!

Læn dig tilbage ved hotellets kæmpe poolområde, hvor du let finder den pool, der passer til dig. Her finder du poolområde til voksne med solstole direkte i poolen, en til teenagere med en slide og til de mindste er der en stor børnepool. Flere af poolområderne er forbundet, så du let kan komme svømmende fra et område til et andet. Der er gratis liggestole, parasoller og håndklædeservice ved pool og strand.

Der er ingen tvivl, fra første sekund vil du nyde livet på Hua Hin Marriott Resort & Spa. Det er luksusliv på førsteklasse, og det fornemmer du hurtigt allerede i receptionsområdet, der er indrettet som loungeområde. Fra lougen er der en helt fantastisk udsigt over hotellets store have med poolområder samt strand og hav. Der er masser af plads på hotellet samt flere restauranter og barer, der serverer udsøgte specialiteter.

Er du til aktiviteter, kan du gratis besøge hotellets fitnesscenter, der er åben 24 timer i døgnet. Du kan også prøve hotellets berømte spa, der både tilbyder massage og behandlinger. Men det er svært at forlade hotellets område - for her er ganske enkelt ubeskrivelig dejligt. Strandafsnittet ved hotellet er et af byens bedste, da stranden ikke forsvinder af tidevandet lige præcis her.

Vi anbefaler hotellet til dig der søger forkælelsesferie. Hvad enten du rejser som par eller familie, så får du et ophold her, som du aldrig vil glemme. God atmosfære, højt serviceniveau, smukke omgivelser, tæt på det hele og langt væk fra hverdagen. Lige som ferie skal være, når det er allerbedst.

Hua Hin Marriott Resort & Spa er uden tvivl et at vores bedste luksushoteller i Hua Hin 

Sådan bor du
Alle værelser er luksuriøst og smagfuldt indrettet i thailandsk design og tilbyder alle moderne faciliteter. De har møbleret balkon eller terrasse, desuden er der aircondition, safetyboks, telefon og gratis WiFi, fladskærms-TV, minibar, køleskab og kaffe/te faciliteter. Badeværelset er lyst og flot med badeartikler, hårtørrer, badekåbe og slippers. Børn under 12 år sover i samme seng som forældre.

Superior værelse med balkon og have-udsigt
Store flotte værelser på ca. 39 m2, som alle har udsigt til hotellets have. Alle værelserne er lyst og smagfuldt indrettet med lille sofa-stue og bord. Man kan vælge mellem kingsize dobbeltseng eller to queensize senge. Der er eget badeværelse med bruser. Alle værelser har møbleret balkon med udsigt til hotellets have og pool. Der kan bo 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år. Der er plads til en ekstra seng på værelset til opredning for 1 voksen. Det vil typisk være 2 queen size senge.

Deluxe værelse med balkon og havudsigt
Samme indretning og samme størrelse som superior-værelserne+ men med en smuk havudsigt over den thailandske bugt.

Deluxe værelse med pool terrasse
Værelserne er indretningsmæssigt magen til de øvrige værelser, men er placeret i grundplan med egen lille haveafsnit med en møbleret terrasse, og har derfor direkte adgang til poolområdet og haven.

Deluxe værelse med adgang til pool
Her bor du med direkte adgang fra din egen terrasse ned til poolen. Din terrasse er møbleret med solsenge og bord, så man rigtig kan nyde livet i solen, og gå direkte i vandet, præcis når du har lyst. Selve værelset er magen til ovenstående værelser.

Pension
Dit ophold på Hua Hin Mariott Resort & Spa er med morgenmad. Den helt fantastiske morgenmad er buffet på Amber Kitchen Restaurant, som er åbent fra kl. 6.30 - 11.00. Restauranten er indrettet i bedste loungestil og inddelt i flere afdelinger. Rejser du efter 1. november 2024, kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuld pension (morgen-, middags- og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad).

Børn under 4 år spiser gratis på hotellet.

Mere om Hua Hin Marriott
Dit værelse er til rådighed fra kl. 15 på ankomstdagen og til kl. 12 på afrejsedagen. Du har altid mulighed for at spørge om sen udtjekning fra værelset, hvis du har en sen hjemrejse. Dette aftales og afregnes med hotellet. Hotellet har mulighed for bagageopbevaring.

Bemærk at det kun er tilladt at ryge på hotellets anviste rygeområder. Det er ikke tilladt at ryge på hotellets øvrige områder inkl. balkonerne.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 50 m
Afstand til centrum 500 m - Hua Hin
Afstand til hæveautomat På hotellet
Afstand til lufthavn 214 km
Afstand til minimarked 200 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 322
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Byggeår 2017
Børneklub International
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 6
Familie Ja
Fitness Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Konferencerum Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret løbende
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 3
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Splash zone Ja
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse

107/1 Phetkasem Beach Road

77110 , Hua Hin

Thailand


Tlf.: 0066 3251 1881

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail