Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hotel Gara Suites Golf & Spa

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Gara Suites Golf & Spa

  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Morgenmad
  • Pool
  • Restaurant
  • Tilkøb All Inclusive

Er ferie for dig lig med tid ved pool kombineret med dage på golfbanen, i cykelsadlen eller løbeskoene? Måske krydret med en afslappende massage sidst på dagen inden en lækker middag? Så er Hotel Gara Suites Golf & Spa helt sikkert noget for dig. Gode sportsfaciliteter, indbydende poolområde og grønne haver tiltrækker mange voksne og par til dette flotte resort direkte ved golfbanen i Playa de las Americas.

Aktiv ferie
Hotel Gara Suites Golf & Spa ligger omsvøbt af en golfbane, og hotellet har derfor en exceptionel god placering, hvis du holder af feriedage, der starter fra teestedet. Området har desuden nogle udmærkede cykelruter, og hotellet er behjælpelige med leje af cykeludstyr til ethvert niveau.
Der er naturligvis også et veludstyret og rummeligt fitness, som står til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Derudover er der anlagt gode løbestier – både en kortere rundt om hotellet, og en længere distance omkring golfbanens arealer.
Trænger du til at restituere efter en aktiv dag, kan du besøge hotellet store spaafdeling med termiske bade. Her er der også mulighed for at bestille massage og forskellige behandlinger (mod betaling).

Eksklusive terrasser og poolområder
I midten af hotellet ligger et meget indbydende poolområde med to pools, hvoraf den ene er opvarmet. Omkring poolen finder du masser af solstole, hvorfra du kan nyde roen.
Derudover er der en solterrasse med parasoller samt en særskilt nudist-terrasse. Her kan du nyde solen uden at skulle bekymre dig om mærker fra badetøj. Nudist-terrasse er kun for voksne gæster.

Morgenmad, halvpension eller All Inclusive
Dit ophold på Hotel Gara Suites Golf & Spa er med morgenmad, men du har mulighed for at opgradere til lige netop den pensionsløsning, du foretrækker. Hotellet tilbyder nemlig både halvpension, helpension samt All Inclusive.
Måltiderne serveres som buffet med showcooking-stationer, hvor kokkene laver maden efter dit ønske. Derudover er der en pizzaovn, hvorfra der serveres sprøde, nybagte pizzaer. Hotellet har også en restaurant med spansk mad præget af kulinariske traditioner fra kanarieøerne, Andalusien og Galicien.
Vælger du et ophold kun med morgenmad, er der et stort udbud af restauranter og cafeer i Playa de las Americas – de første kun 1,5 kilometer fra hotellet.
Der er to barer på hotellet. Terrace Bar Hoyo 19 serverer et godt glas vin og en let frokost, mens Cocktail Bar Pacífico specialiserer sig i cocktails og byder på live musik og underholdning om aftenen.

Sådan bor du
På Hotel Gara Suites Golf & Spa bor du i rummelige og elegante suiter indrettet i naturmaterialer og klare farver. Alle suiter har en stue med siddearrangement samt en rummelig balkon/terrasse. Derudover er der air condition, safetybox, TV, hårtørrer og minibar (mod betaling). Badeværelserne er indrettet med enten stor bruseniche eller badekar.
Der er flere forskellige suiter at vælge mellem. Suiter med udsigt til haven eller poolen, hvor der er plads til op til to voksne og et barn. Du kan også bo alene i suiten mod et værelsestillæg.
Suiter med udsigt til golfbanen har plads til op til tre voksne. Rejser I flere sammen, findes der også suiter med to separate soveværelser og udsigt til golfbanen – her er der plads til fire voksne.

Du kan også bo i penthouse suiter i to etager (med vindeltrappe) med udsigt til haven/pool eller golfbanen. På øverste etage er der en solterrasse, og værelset inkluderer premium-faciliteter som morgenkåbe, kaffe- og te-faciliteter samt SMART-tv. Disse værelser er forbeholdt gæster over 18 år.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Du har mulighed for at opgradere til halvpension, helpension eller All Inclusive.

Mere om Gara Suites
Der er gratis wifi på hele hotellet – inklusiv værelserne. Det er muligt at låne poolhåndklæder fra hotellet mod et depositum på ca. 15 euro.
Hotellet har en parkeringsplads, som kan benyttes mod betaling.
Der er en række handicaptilpassede suiter, ligesom hotellets område er indrettet til kørestolsbrugere. Kontakt Bravo Tours for mere information.

Om hotellet
Afstand til hæveautomat 10 m
Afstand til strand 1,3 km
Antal værelser 425
Bar Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Fitness Ja
Golfbane Ja
Hårtørrer Ja
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Restaurant Ja
Safebox Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Splash zone Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

C. Landa Golf, 2

38650, Playa de la Americas

Tenerife

Spanien


Tlf.: +34 922 79 25 52

All Inclusive (mod tilkøb)

Måltider
Morgenmad: Kl. 07.30-10.30
Brunch: Kl. 11.00-12.00
Frokost: 13.00-15.00
Aftensmad: Kl. 18.30-21.30

Mellemmåltider
Kl. 10.30-18.30 - Is og milk shakes

Drikkevarer
Kl. 10.30-23.00 - juice, sodavand, kaffe, te, øl, vin og drinks. 

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail