Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Hotel midt på golfbanen
 • Mange sportsfaciliteter
 • Spa
 • Mulighed for halvpension og fuldpension
 • Gratis WiFi

Hotel Gara Suites Golf & Spa

4
Her får du
 • Hotel midt på golfbanen
 • Mange sportsfaciliteter
 • Spa
 • Mulighed for halvpension og fuldpension
 • Gratis WiFi
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Gara Suites Golf & Spa

 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Opvarmet pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension

Lækkert hotel med mulighed for at være aktiv og slappe af

Er ferie for dig lig med tid ved pool kombineret med dage på golfbanen, i cykelsadlen eller løbeskoene? Måske krydret med en afslappende massage sidst på dagen inden en lækker middag? Så er Hotel Gara Suites Golf & Spa helt sikkert noget for dig. Gode sportsfaciliteter, indbydende poolområde og grønne haver tiltrækker mange voksne og par til dette flotte resort direkte ved golfbanen i Playa de las Americas.

Aktiv ferie
Hotel Gara Suites Golf & Spa ligger omsvøbt af en golfbane, og hotellet har derfor en exceptionel god placering, hvis du holder af feriedage, der starter fra teestedet. Området har desuden nogle udmærkede cykelruter, og hotellet er behjælpelige med leje af cykeludstyr til ethvert niveau.

Der er naturligvis også et veludstyret og rummeligt fitness, som står til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Derudover er der anlagt gode løbestier – både en kortere rundt om hotellet, og en længere distance omkring golfbanens arealer.

Trænger du til at restituere efter en aktiv dag, kan du besøge hotellet store spaafdeling med termiske bade. Her er der også mulighed for at bestille massage og forskellige behandlinger (mod betaling).

Eksklusive terrasser og poolområder
I midten af hotellet ligger et meget indbydende poolområde med to pools, hvoraf den ene er opvarmet. Omkring poolen finder du masser af solstole, hvorfra du kan nyde roen.

Derudover er der en solterrasse med parasoller samt en særskilt nudist-terrasse. Her kan du nyde solen uden at skulle bekymre dig om mærker fra badetøj. Nudist-terrasse er kun for voksne gæster.

Morgenmad, halvpension eller helpension
Dit ophold på Hotel Gara Suites Golf & Spa er med morgenmad, men du har mulighed for at opgradere til lige netop den pensionsløsning, du foretrækker. Hotellet tilbyder nemlig både halvpension og helpension.

Måltiderne serveres som buffet med showcooking-stationer, hvor kokkene laver maden efter dit ønske. Derudover er der en pizzaovn, hvorfra der serveres sprøde, nybagte pizzaer. Hotellet har også en restaurant med spansk mad præget af kulinariske traditioner fra kanarieøerne, Andalusien og Galicien.

Der er to barer på hotellet. Terrace Bar Hoyo 19 serverer et godt glas vin og en let frokost, mens Cocktail Bar Pacífico specialiserer sig i cocktails og byder på live musik og underholdning om aftenen.

Sådan bor du
På Hotel Gara Suites Golf & Spa bor du i rummelige og elegante værelser indrettet i naturmaterialer og klare farver. Alle værelser har et opholdsrum med siddearrangement samt en rummelig balkon/terrasse. Derudover er der aircondition, safetybox, TV, hårtørrer og minibar (mod betaling). Badeværelserne er indrettet med enten stor bruseniche eller badekar. Der er flere forskellige værelser at vælge mellem:

Suiter med balkon/terrasse med udsigt til haven eller poolen, hvor der er plads til op til tre personer (dog maks. to voksne). Du kan også bo alene i suiten mod et værelsestillæg.

Suiter med balkon/terrasse med udsigt til golfbanen har plads til op til tre voksne eller to voksne og to børn.

2-værelses lejlighed maisonette er suiter i to etager (med vindeltrappe), uden køkken. Du kan tilvælge udsigt mod golfbanen. På øverste etage er der en solterrasse, og værelset inkluderer premium-faciliteter som SMART-tv. Disse værelser er forbeholdt gæster over 18 år og er indrettet til to personer. 

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Du har mulighed for at opgradere til halvpension og helpension.

Mere om Gara Suites
Der er gratis wifi på hele hotellet – inklusiv værelserne. Det er muligt at låne poolhåndklæder fra hotellet mod et depositum på ca. 15 euro.

Hotellet har en parkeringsplads, som kan benyttes mod betaling.

Der er en række handicaptilpassede suiter, ligesom hotellets område er indrettet til kørestolsbrugere. Kontakt Bravo Tours for mere information.

Du kan hente en elkedel i receptionen for et depositum.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 850 m
Afstand til centrum 1,8 km, Playa de las Americas
Afstand til hæveautomat 10 m
Afstand til lokalt centrum 2 km - Playa de las Americas
Afstand til lufthavn 15,5 km
Afstand til minimarked 1,2 km
Afstand til restauranter 1,3
Afstand til strand 1,8 km
Aircondition Ja
Antal værelser 437
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja, mod gebyr
Byggeår 1986
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Golfbane Ja
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2019
Restaurant Ja
Safebox Ja, gratis
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

C. Landa Golf, 2

38650, Playa de la Americas

Tenerife

Spanien


Tlf.: +34 922 79 25 52

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail