Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Mountainbike på La Palma

Mountainbike på La Palma Sport

La Palma er den smukkeste og grønneste af de Kanariske Øer, og byder på en formidabel natur fyldt med kontraster og store oplevelser! Her er både bjerge, vulkankratere, skov samt regnskov og hvad endnu bedre er, at La Palma byder på Europas længste Down Hill – på hele 19 km!

Med udgangspunkt fra La Palma Sport kan du opleve alle de spektakulære og spændende MTB ruter, hvor der er masser af vælge i mellem – også afmærkede. Prøv de fantastiske up- and downhillruter og bevæg dig rundt på både single-, enduro og freeride trails.

På La Palma Sport er der også mulighed for guidede ture.

Udlejning af Mountainbikes

På La Palma Sport kan du leje mountainbike igennem vores samarbejdspartner.

En almindelige mountainbike koster 20 € pr. dag.

En mountainbike med el-motor koster 25 € pr. dag.

Det er også muligt at leje landevejscykler - dog er der et begrænset antal.

 

Cykelture med La Palma Outdoor

La Palma Outdoor giver dig en unik mulighed for at opleve naturen og være aktiv samtidig. Vi har her beskrevet de ture som La Palma Outdoor tilbyder med engelsk talende guide.

Landskabet af vin og vulkaner - Mandag og onsdag
Tag med på en sjov familietur og mærk vulkanernes utrolige kræfter på denne tur igennem Fuencaliente – et område der I sandheden er formet af La Palmas nyeste vulkanudbrud. Et område hvor planterne kæmper for at bryde igennem lavaen.

Vi starter i Fuencalientes bymidte i retningen af ”Cumbre Vieja”, vulkanryggen i den sydlige del af La Palma, hvor vi vil komme forbi de brændte pinjetræer langs med de sorte skovveje.

Når vi når tilbage til landsbyen, vil vi fortsætte turen sydpå imod de sydligste vulkaner. Hvis vejret er klart, vil vi endda kunne se helt over til naboøerne.

Efter at have trekket på vulkanen Teneguia, hvor man nærmest kan lugte svovlen fra jordens indre efter udbruddet i 1971, fortsætter vi mod saltbasinnerne og det gamle fyrtårn på den sydligste spids af La Palma. Til sidst er der mulighed for at bade i de naturlige pools ”Echentive”.
Distance: 35 km. Tid: Ca 5 timer Sværhedsgrad: Let – Mellem


Hjertet af øen - Lørdag

Tag med på en tur gennem La Palmas hjerte. Når vi skal igennem El Paso området, i midten af La Palma, vil vi stifte bekendtskab med en bred vifte af landskab. Oplev vulkanernes størknede lava, laurbærskovens fantastiske farver og pinjetræsskovens brændte ydre – alt sammen fra stier.
Distance: 28 km. Tid: Ca 4 timer Sværhedsgrad: Svær


Mellem Niquiomo og Teida - Mandag

Cirkulær rute gennem området Villa de Mazo. Hele turen foregår på skovstier omkranset af pinjetræer og lauerbærtræer. Halvvejs igennem turen vil vi besøge kernen af en vulkansk undergrundsbane.

Turen er perfekt for den erfarende mountainbiker. 
Distance: 21 km. Tid: Ca 4 timer Sværhedsgrad: Mellem - Svær


Alle ture koster 45€ eksklusiv transport til hvor turen starter. Dette kan tilkøbes fra 0 til 20€ - spørg din rejseleder for mere info. Man kan vælge imellem almindelig Mountainbike eller Mountainbike med el-motor.

La Palma Outdoor's cykler kræver en højde på mindst 155 cm.

Det er muligt at få SPD click pedaler på sin cykel, så man har mulighed for at tage sine click sko med hjemmefra.
Mountainbike-ruter

Del denne side via E-mail