Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Fuencaliente

Om Fuencaliente

Om Fuencaliente

Fuencaliente - øens bedste ferieresort

På La Palmas solsikre sydkyst ligger Fuencaliente. Her kan du I på forskellige hoteller, men det mest populære er uden tvivl det fantastiske resort, Hotel La Palma Princess, med en formidabel udsigt over Atlanterhavet. Vil I bade kan I tage en dukkert i et af resorts syv pools.

Den solsikre kyst
Fuencaliente ligger på La Palmas sydspids, hvor solen næsten hver eneste dag kigger forbi. Området er udover sine gode hoteller også kendt for sine vinmarker og bananplantager. I Fuencaliente området ligger også øens to kendte vulkaner, Teneguía og San Antonio, som I kan vandre på. Det er absolut et besøg værd!

Syv pools og vilde udsigter
Lidt udenfor den lille by, Fuencaliente, ligger et af La Palmas bedste ferieresorts, Hotel La Palma Princess. Her findes intet mindre end 7 pools og en anlagt sandstrand. Der er også mange forskellige faciliteter – slap af i hotellets spa eller tag et spil tennis. Hele ferien er med All Inclusive, det gør ferien endnu mere prisværdig og bekymringsfri. Et godt valg både til familier og par.

Flere oplevelser
I løbet af jeres ferie kan I tage med Bravo Tours på udflugter. Tag for eksempel med på en uforglemmelig vandretur eller ø-rundtur. I kan også leje en bil og køre rundt i det fascinerende landskab. Det er en god ide at bestille bilen inden afrejse, da der er et begrænset antal biler til rådighed på øen.

Transfer
Fra lufthavnen til hotellet i Fuencaliente tager det cirka 45 minutter.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

La Palma

Om destinationen

La Palma.
Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.
Se billeder og video her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Del denne side via E-mail