Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Førsteklasses hotel
 • Central beliggenhed
 • Paradis for livsnydere og familier
 • Fantastiske faciliteter
 • All Inclusive

Abora Catarina by Lopesan

4
Her får du
 • Førsteklasses hotel
 • Central beliggenhed
 • Paradis for livsnydere og familier
 • Fantastiske faciliteter
 • All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Abora Catarina by Lopesan

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Mulighed for privat pool
 • Opvarmet pool
 • Pool
 • Vandrutsjebane

Førsteklasses hotel med central beliggenhed

Abora Catarina by Lopesan er et helt igennem fantastisk hotel, der er renoveret i vinteren 17/18. Kort sagt et rent paradis for både livsnydere og børnefamilier - og så er ferien inklusive All Inclusive, så du bare kan koncentrere dig om at nyde ferien. 

Uanset alder vil du elske Abora Catarina by Lopesan. Hotellet har gjort en dyd ud af at inddele det store område i forskellige dele – det betyder bl.a., at nogle områder indbyder til ro og fred, mens andre har alle faciliteter, børn drømmer om. Det samme gælder hotellets store underholdnings- og aktivitetsprogram, der virkelig byder på mange forskellige aktiviteter både i løbet af dagen og om aftenen. Rejser du med børn, vil de med garanti elske den internationale børneklub, minidiskoteket og børnebiblioteket eller spillerummet med forskellige arkadespil. Der er også et poolområde med vandrutsjebaner og splash-område til børnene, så der er masser af timers sjov på Abora Catarina by Lopesan.  

På hotellet finder du alt fra fitnesscenter til underholdning og 24 timers All Inclusive. Der er flere pools, hvoraf en er for børn. En eller flere vil være opvarmet af solpaneler i løbet af vinteren (ca. 21-23 grader). På hotellet er der en hovedrestaurant, som serverer en stor buffet både morgen, middag og aften. Der er også små stationer, der har fokus på forskellige specialiteter, ligesom der er snacks og drikke hele døgnet rundt.

Glæd dig til at bo på et fantastisk All Inclusive-hotel. Det bliver en vidunderlig ferie.

Sådan bor du
Alle værelser har møbleret balkon eller terrasse, aircondition, minibar (mod gebyr), safebox (mod gebyr), satellit tv, vandkedel og gratis WiFi. På alle badeværelser er der brusekabine og hårtørrer. Vælg mellem følgende værelsestyper: 

Dobbeltværelse med balkon: Ca. 36 m2 med plads til maks. tre personer i moderne indretning med dobbeltseng samt sovesofa. Disse værelser har udsigt til enten poolen, haven, bjergene eller gaden. 

Dobbeltværelse med balkon og udsigt til haven/poolen: Ca. 36 m2 med plads til maks. tre personer i moderne indretning med dobbeltseng samt sovesofa. Disse værelser har udsigt til enten poolen eller haven. 

Dobbeltværelse med balkon - familievenlig: Perfekt til børnefamilier. Familieværelserne er 36m2 med plads til maks. fire personer og har same faciliteter som et dobbeltværelse. Derudover kan der, ved forespørgsel i receptionen, blive udleveret en lille overraskelse til de børn, der bor I disse værelser. Der køjesenge til børnene.

Dobbeltværelse deluxe med balkon: Deluxe-værelserne ligger på hotellets øverste etager og har en flot panoramudsigt over området. De er desuden også indrettet med nespresso-kaffemaskine og en lille velkomstgave. Man skal være mindst 18 år for at bo på dette værelse. Deluxe-værelserne har plads til maks. tre personer. 

Dobbeltværelse med terrasse og egen pool: 56 m2 stort værelse i stueetagen og har direkte adgang til egen private pool fra terrassen. Man skal være mindst 18 år for at bo på dette værelse. Denne værelsestype har plads til maks. tre personer. 

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Abora Catarina by Lopesan
Hotellet tilbyder mulighed for at deltage på vandgymnastikhold. Der er underholdning flere gange ugentligt både i dag og aftentimerne. Til de yngste er der legeplads og børneklub (ikke dansktalende personale). Grundet den centrale beliggenhed kan bystøj forekomme. Poolen opvarmes af solpaneler og varmen afhænger derfor af vejret. Det er kun tilladt at ryge på afmærkede rygezoner. Desuden mulighed for håndklædeservice mod depositum.  

Om hotellet
Afstand til busstoppested 200 m
Afstand til centrum 1,5 km Yumbo
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til lokalt centrum 100 m Cita
Afstand til lufthavn 30 km
Afstand til minimarked 200 m
Afstand til restauranter 100 m
Afstand til strand 1000 m
Aircondition Ja
Antal værelser 410
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 1975
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2017
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Snackbar Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandrutsjebane Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse
Avda. De Tirajana 1, 35100 Playa del Inglés, Gran Canaria
+34 928 762 812

All Inclusive

All Inclusive

På Abora Catarina er der mulighed for snacks og drikkevarer 24 timer i døgnet i hotellets lobby. De andre All Inclusive-barer og restauranter serverer drikkevarer mm. fra kl. 11.00-23.30.

Måltider
Alle hovedmåltider serveres i hotellets hovedrestaurant fra kold og varm buffet. Fem gange i ugen er der tema-middage i buffeten.

Morgenmad: Kl. 08.00-10.30
Frokost: Kl. 13.00-15.00
Aftensmad: Kl. 18.00-21.30

Derudover har hotellet en foodcourt, hvor det også er muligt at spise udendørs. Her har hotellet tre stationer, der hver har specialiseret sig i italienske specialiteter, burgere eller sunde måltider.

Drikkevarer
I kan nyde drikkevarer i hotellets lobby, i Terrace Bar, Poolbaren og på forskellige stationer (selvbetjening) udendørs på hotellet. De forskellige barer serverer alt fra kaffe til cocktails (lokale mærker af spiritus).

Terrace Bar: Kl. 19.00-01.00
Poolbar: Kl. 11.00-24.00.
Selvbetjente stationer: Kl. 10.00-19.00
Lobbyen: 24 timer i døgnet

Snacks og mellemmåltider
I hotellets lobby er der mulighed for drikkevarer og snacks hele døgnet. Her finder du bl.a. sandwiches, deserter, vand, juice, sodavand, kaffe, øl og sangria.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen. Importeret spiritus er ikke inkluderet i All Inclusive, men muligt at tilkøbe.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

 

Video

Video

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Spiller du golf?

Spiller du golf?

Del denne side via E-mail