Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Perfekt til familieferien
 • All Inclusive og strandhotel
 • Projektgård med dyr, som børn kan hjælpe med at passe
 • Mindst en opvarmet pool
 • Store familiesuites med to badeværelser og have

Jandia Princess - Family

4
Her får du
 • Perfekt til familieferien
 • All Inclusive og strandhotel
 • Projektgård med dyr, som børn kan hjælpe med at passe
 • Mindst en opvarmet pool
 • Store familiesuites med to badeværelser og have
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Jandia Princess - Family

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Opvarmet pool
 • Restaurant
 • Strand

Familiehotel med høj standard
På Jandia Princess får du den perfekte familieferie. Det gode og omfangsrige All Inclusive-koncept gør ferien bekymringsfri. Hotellet ligger lige ned til den 28 km lange Jandía-strand ved Esquinzo, hvor det gyldne sand er klar til at tage imod jer. Hotellet har en lille projektgård, hvor der findes høns, geder og urtehave. Her bliver hotellets små gæster inviteret til at komme og hjælpe til med at passe dyrene og dyrke det lille jordareal som findes.

På Jandia Princess er det ikke vand, du kommer til at mangle. Hotellet har 6 pools, dog er nogle kun med adgang, hvis man har købt voksenkonceptet. Dette kan tilkøbes for 5 euro ekstra pr. dag. Poolområdet har mindst en pool, der er opvarmet. Ved alle pools er der masser af nye liggestole og flere forskellige poolbarer at vælge imellem. Poolhåndklæder er gratis inklusive skift 2 gange i ugen. Ved det store poolområde findes balinesiske drømmesenge!

Flere gange om ugen er der underholdning i form af live musik. 

Sådan bor du

Dobbeltværelser
Man bor i store og meget velindrettede værelse med aircondition, safebox, elkedel, hårtørrer, brusebad/badekar samt minibar. Der findes balkon/terrasse til alle værelser. Handicapværelse på forespørgsel hos din rejsekonsulent. I værelserne findes både mulighed for twin beds, men også dobbeltsenge. Sofaen i rummet kan slås op, så den kan bruges til 2 børn eller 1 voksen.

Familiesuiter
I de store familiesuites er der 2 badeværelser, 1 stue og 1 soveværelse. Det ene af badeværelserne tilhører stuen, og det andet tilhører det store og rummelige soveværelse. Stor terrasse og egen lille græshave, som børnene kan boltre sig på! Det er muligt at tilkøbe havudsigt, dog ikke til familiesuiterne.

Wifi på værelset koster 19€ pr. uge pr. enhed.

Pension
Opholdet er med All Inclusive. Dresscode i restauranterne om aftenen: mænd skal bære lange bukser og mindst t-shirt med ærmer.

Mere om Jandia Princess - Family
Der findes spa/wellness, fitness, 2 á la carte-restauranter (én gang pr. uge), souvenirbutik, lille indkøbskiosk, animation, grøntsagshave og lille dyrehave i forlængelse af børneklubben (4-12 år) Børn under 4 er også velkomne i børneklubben, dog med følgeskab af en voksen. Nogle faciliteter er der kun adgang til med voksenkonceptet. Det gælder bl.a. fitness, tyrkisk bad, sauna og welness, hvor man skal være minimum 18 år og betale 5€ pr. ting pr. dag. Hotellets family sektion er særdeles velegnet til børnefamilier.

Alle priser vedrørende leje og gebyr er vejledende.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 9 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 512
Bar Ja
Byggeår 1996
Elevator Ja
Etager 3
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2012
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Adresse
Playa de Esquinzo
Tlf.:(0034) 928544089

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad: Kl. 07.30-10.00.
Frokost: Kl. 12.30-15.30.
Aftensmad: Kl. 18.00-21.00.

Drikkevarer:
Kl. 10.00-23.00. Lokale drikkevarer (kaffe, te, vand, sodavand, vin, øl og spiritus). 

Ikke inkluderet:
Mærkevare-alkohol og á la carte-restauranten. Man har mulighed for at spise 1 gang på á la carte-restauranten under opholdet - ellers skal man tilkøbe voksen-konceptet.

Mellemmåltider:
”All day snacks” i alle barer.

På Jandía Princess har man med tre forskellige All Inclusive-armbånd:
Blå, sølv og sort.

Det blå er familie, sølv er adult (voksen) og sort er Premium.

Gæster, der bor på familiedelen, har blå armbånd og har adgang til hotellets fællesområder. Dette inkluderer bar, pool, restauranter mm. Der hører også et besøg i hotellets A la Carte restaurant El Lagar med. Man har dog ikke adgang til hotellets adult områder med blå armbånd.

Gæster, der bor på adult/voksendelen har sølvarmbånd og har adgang til det samme som blå armbånd plus adult-områderne. Dette er wellness, fitness, nudist og chill out poolområderne. Man har også adgang til et besøg på a la carte-restauranten El Lagar og et i La Choza, hotellets grillbuffet.

Sort armbånd har samme faciliteter som sølv, her er der dog blot inkluderet internationale drinks i All Inclusive, safebox inkluderet, te/kaffe-faciliteter på værelset og badekåbe samt tøfler til rådighed.

Man kan opgradere fra blå til sølv for 5 euro pr. dag pr. person og fra sølv til sort fra 21 euro pr. dag pr. person. Dette gøres direkte til hotellet.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail