Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Jandía

Om Jandía, Fuerteventura

Jandía – øens måske bedste strande

På Fuerteventuras solrige sydkyst ligger Jandía med øens måske bedste strande. De hvide sandstrande strækker sig over mere end 30 kilometer, og her er mange restauranter og caféer.

Caribiske strande
Jandías hovedattraktion er uden tvivl de fantastiske strande. Sandet er kridhvidt og vandet turkisblåt – lige præcis, som vi går og drømmer om. Langs feriebyen strækker sig en fire kilometer strandpromenade, der går ud til fiskerlejet Morre Jable – absolut et besøg værd.

Gode hoteller og hyggelig atmosfære
I Bravo Tours har vi udvalgt flere hoteller til jer, der vil nyde jeres næste ferie på Fuerteventura. Hotelstandarden på Fuerteventura er høj, og I kan derfor glæde jer til god service og gode hoteller. Her er gode restauranter og små butikker – og atmosfæren er altid hyggelig.

Oplev Fuerteventura
Der er meget at opleve på Fuerteventura. Øen er kendt for sin flotte natur, som bedst opleves i vandresko. I kan naturligvis også leje en mountainbike eller en bil. Drej væk fra sydkysten og kom helt tæt på det ægte og autentiske Fuerteventura. I en bil bestemmer I selv tempoet for jeres oplevelser – kør fx til den traditionelle fiskerby Ajuy eller øens gamle hovedstad Betancuria.

Golf på Fuerteventura
I kan let kombinere Fuerteventura med nogle gode feriedage på golfbanerne. Øen har tre rigtige gode baner med udfordringer til en hver. I Caleta de Fueste ligger to af øens baner, der er meget forskellige. Hvis I bestiller starttider hjemmefra, får I de bedste tider.

Transfer
Det tager ca. 1,15 time at køre fra lufthavnen til det første hotel i Jandía.

Oplevelser

Oplev Fuerteventura fra Caleta de Fuste

Med dansktalende rejseleder
Fuerteventura har så meget at byde på! Hele vejen fra nord til syd og fra øst til vest er der forskellige små unikke perler og den smukkeste natur. Øen der er ca. 3 gange så stor som Bornholm, indeholder en verden af sanseoplevelser og nogle af disse vil vi rigtig gerne vise jer på vores tur ”Oplev Fuerteventura”. På denne tur kommer vi ud og ser nogle af de helt utrolige og unikke ting Fuerteventura har at byde på. Dagen starter ud med en tur til Savimax. Her får vi vist den unikke Aloe Vera plante som vokser og trives godt her på Fuerteventura. Vi bliver taget igennem hele processen fra planten bliver plantet, blomstringen og til sidst hvor de udnytter de ressourcer som planten skaber. De producere bl.a. en drik, med et meget højt indhold af Aloe Vera, helt op til 99.70% som vi får lov til at prøve smage. Det er en unik mulighed for at opleve denne proces og få lidt souvenirs med hjem i kufferten.

Vi fortsætter turen og kører til Museo del queso majorero, her har vi en unik mulighed for at høre om lidt af det Fuerteventura er så kendt for nemlig majorero geden, majorero osten, vindmøllerne og de flotte kaktusser der står så flot i museets lille kaktus have.

Efterfølgende køres der videre langs de smalle bjergveje og undervejs viser øen sine maleriske landskaber. Vi ender i en smukke lille by ved navn Betancuria. Her vil vi se en kort præsentation at den ekstreme udvikling som Fuerteventura går igennem fra tørkesæson til regnsæson, altså hvordan hele landskabet ændre sig fra goldt til frodigt. Efter dette vil vi få smagsprøver på nogle forskellige specialiteter som bliver produceret i området, hvorefter der vil være fritid til at udforske området en smule på egen hånd.


OBS: Entré er inkluderet. 

Udflugten er en halvdagstur. 

Vejledende pris:

Voksne kr. 285 
Børn kr. 150

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Corralejo
Det unikke Corralejo

Med dansktalende rejseleder
Som med så mange andre steder på Fuerteventura, er det svært ikke at lade sig begejstre over byen Corralejo. Hvis man er til hvide sandstrande, der strækker sig over 8 kilometer, ved siden af et klart, intenst blåt hav, så behøver man ikke vide mere. Byen dækker et område på ca. 3,2 kvadratkilometer, hvilket gør den til øens største ferieby. Alligevel er byen stadig, nøjagtig som før, en traditionel fiskerlandsby.

Her findes de største og smukkeste sanddyner på hele øen, også kaldet Las Dunas.

Corralejo er ikke kun en traditionel fiskerby, det har også udviklet sig til et sandt indkøbsmekka. Den smukke, stemningsfyldte hovedgade, som snor sig langs vandet, har mere end 225 butikker, hvor der, derudover, også er restauranter, cafeer, barer og meget mere.

Første stop er ved Las Dunas, her kan vi virkelig se de store sand masser og det smukke vand. Husk at tage kameraet med, da du kan få de mest fantastiske ferie billeder fra denne oase af sand.

Vi kører mod Corralejo og starter vores byvandring ved et af byen vartegn, klokketårnet, som rager godt op i vejret. Derefter går vi sammen ned gennem byens hovedgade, og får inspiration til hvor man kan shoppe, da der er masser af shopping muligheder, i internationale butikker, samt i de små lokale. Nede langs strandpromenaden kan vi se over til nabo ørne Lobos og Lanzarote, som kun er en kort sejltur væk.
Nede ved stranden vil kunstnere sidde og bygge sandskulpturer i alverdens former og figurer.

Frokosten spiser vi på Oscars Tapas bar – Her skal vi smage øens bedste tapas. Der serveres lækker friskskåret iberisk skinke, mørt gedekød der smelter på tungen, papas arrugadas – canariske kartofler og meget andet.

Når vi er blevet mætte, er det tid til at udforske byen på egen hånd og måske gøre nogle gode køb f.eks. parfumer, som er en del billigere end hjemme i Danmark


OBS! Frokost - Vand, vin og øl er inkluderet. 

Udflugten er en heldagstur.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 390
Børn kr. 240 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Oplev Fuerteventura fra Costa Calma og Jandia

Med dansktalende rejseleder
Fuerteventura har så meget at byde på! Hele vejen fra nord til syd og fra øst til vest er der forskellige små unikke perler og den smukkeste natur. Øen der er ca. 3 gange så stor som Bornholm, indeholder en verden af sanseoplevelser og nogle af disse vil vi vildt gerne vise jer på vores tur ”Oplev Fuerteventura”. På denne tur kommer vi ud og ser nogle af de helt utrolige og unikke ting Fuerteventura har at byde på.

Første stop er ved det smukkeste udsigtspunkt, Sicasumbre, her skal vi se det smukke landskab og tage nogle flotte feriebilleder, og ellers bare nyde stilheden og udsigten. Vi kører derefter videre til den lille unikke og hyggelige lokal by, Pajara, her ligger en smuk kirke, som man kan besøge, eller man kan sætte sig på en af de lokale kaffebarer, nyde en kop kaffe og se lokallivet i byen.

Efterfølgende køres der videre langs de smalle bjergveje og undervejs viser øen sine maleriske landskaber. Vi ender i en smukke lille by ved navn Betancuria. Her vil vi se en kort præsentation at den ekstreme udvikling som Fuerteventura går igennem fra tørkesæson til regnsæson, altså hvordan hele landskabet ændre sig fra goldt til frodigt. Efter dette vil vi få smagsprøver på nogle forskellige specialiteter som bliver produceret i området, hvorefter der vil være fritid til at udforske området en smule på egen hånd.

Dagens sidste stop går til Savimax. Her får vi vist den unikke Aloe Vera plante, som vokser og trives her på Fuerteventura. Vi bliver taget igennem hele processen fra planten bliver plantet, blomstringen og til sidst hvor de udnytter de ressourcer som planten skaber. De producere bl.a. en drik, med et meget højt indhold af Aloe Vera, helt op til 99.70% som vi får lov til at prøve smage. Det er en unik mulighed for at opleve denne proces og få lidt souvenirs med hjem i kufferten.

OBS! Entré er inkluderet. 

Udflugten er en halvdagstur. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 285 
Børn kr. 150

Smag på Fuerteventura

Med dansktalende rejseleder
Der er utrolige muligheder for at lære Fuerteventura at kende, da øen har meget at tilbyde! Øen tilbyder flere smagsoplevelser, der adskiller sig fra de traditionelle derhjemme. Vi vil med stor glæde tage jer med, så I får muligheden for at opleve, en smag af Fuerteventura.

På turen besøger vi flere lokale steder, hvor vi får chancen for se de forskellige smukke miljøer, lokal produktion og selvfølgelig smagsprøver. Et af stoppestederne som vi kommer forbi, er et vindmølle museum i Tiscaminita. Der ser vi en gammel vindmølle helt tæt på, som også er mulig at komme ind i. Vi får også smagt noget, som typisk blev brugt meget i gamle dage på Fuerteventura, men som stadig, den dag i dag anvendes i de lokales hjem, nemlig Gofio. Det er en type mel, der er blevet spist og produceret på øen siden oldtiden. En anderledes og ny smagsoplevelse som er forbundet med det gamle Fuerteventura!

Man kommer også til at kunne mærke den friske luft og nyde dagen i det skønne landskab på Pepes farm. Denne lille idylliske farm ligger lige udenfor byen og det er et lille paradis. Skøn natur med ro og oplevelser med de dejlige dyr der er på farmen. Vi kommer i nærkontakt med nogle af dyrene og smager på friske råvarer. Pepes farm er en selvproducerende vin og oliven gård. Der er ikke mange steder der laver olivenolie og vin på Fuerteventura. Vi får at se hvor og hvordan de forskellige produkter bliver lavet. Der vil være mulighed også for at smage de forskellige vine og likører fra Fuerteventura.

Er man interesseret i gedefarme og den populære gedeost, majorero, fra Fuerteventura, så hør mere og oplev hvordan en normal hverdag for bonden på gedefarmen er. Vi kommer tættere på gederne, tættere på produktionen og kan lugte hvor det sker. Vi får her at se hvor det er de producerer de her fantastiske oste fra Fuerteventura, som vinder så mange priser for smagen og kvaliteten. Hør også om hvordan osten bliver lavet og smag på dem! Der vil være mulighed for at se hvor gederne trives og at snakke med de små søde geder.

Udflugten er en halvdagstur. 

Vejledende pris: 
Voksne kr. 300
Børn kr. 150

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Volcano Express – på egen hånd

Besøg naboøen Lanzarote og Timanfaya Nationalpark. Vi kører sammen til den nordligste by på Fuerteventura, Carralejo, hvorfra vi sejler ca. kl. 10.30. På Lanzarote bliver vi mødt af en vulkansk ø af sprudlende natur. Udforsk Timanfaya Nationalpark, opdag dets månelandskab og bliv overrasket af de geologiske formationer opført på et tæppe af goldt land og tusind forskellige farver. I Timanfaya Nationalpark bliver vi præsenteret for nogle spektakulære demonstrationer, hvorefter bussen kører os en tur rundt i selve parken. Efterfølgende sætter vi kursen mod den sydlige kyst, hvor vi bl.a. oplever den grønne sø ”El Golfo”, de vulkanske lavabobler ved Los Hervideros samt et aloe vera museum. Lanzarote er den af De Kanariske Øer, som er kendt for den bedste vin – derfor afslutter vi dagen på vinbodegaen ”La Geria”. Her smager vi naturligvis på varen. Vi er retur på Fuerteventura ca. kl. 17.15.

Inklusive: Engelsk el. svensktalende rejseleder, transport til/fra udvalgte opsamlingssteder, færgebillet til Lanzarote, indgangsbillet til Timanfaya Nationalpark samt smagsprøve på vin hos ”La Geria”.

Eksklusive: Frokost

Udflugten kan købes på destinationen.

Vejledende pris:
Costa Calma, Esquinzo, Jandía & Morro Jable
Voksne kr. 476 pr. person
Børn (2-11,99 år) kr. 289 pr. barn.

Caleta de Fuste
Voksne kr. 414 pr. person
Børn (2-11,99 år) kr. 234 pr. barn.

OBS: Husk pas!

Obycat Experience – på egen hånd

Nyd en fantastisk dagstur på havet med den store katamaran, Obycat. Båden har en kapacitet på 80 personer, som alle bliver opvartet af katamaranens personale. Der sejles ud fra havnen i Caleta de Fuste til Pozo Negro-bugten. Her bliver der mulighed for snorkling, jetski (med fører) eller blot at nyde solen og havet. Turen varer ca. fire timer, og katamaranen sejler fra land ca. kl. 11:00 (check-in på båden kl. 10:30). Ombord er der All Inclusive, og det betyder, du kan slappe helt af – drikkevarer er betalt.

OBS: Der tilbydes ikke transport til denne katamarantur. Katamaranen afgår fra havnen i Caleta de Fuste, hvor transport til/fra er for egen betaling.

Udflugten kan købes på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 406 pr. person
Børn (2-11,99 år) kr. 203 pr. barn.

Lanzarotes marina og marked – på egen hånd

Tag med på en fantastisk bådtur til Lanzarote, Fuerteventuras nabo-ø. På vejen nyder vi de flotte udsigter over Lanzarotes uspolerede, sydlige kyststrækning samt Papagayo-strandene. Er vi heldige, kan vi også se flyvefisk og i nogle tilfælde delfiner fra båden.

Vi ankommer til byen Playa Blanca, hvor vi besøger Marina Rubicón – en af de mest eksklusive marinaer på De Kanariske Øer. Her bliver der mulighed for afslapning, samt gode muligheder for shopping. Vi fortsætter dagen på marked, hvor man kan købe alt fra tekstiler, kunsthåndværk, tilbehør, souvenirs samt tøj fra velkendte modebutikker.

Vi fortsætter på havet, hvor vi gør et stop ved de kendte Papagayo-strande. Her er der mulighed for at solbade, svømme, snorkle eller for at beundre den maritime fauna. Ombord nyder vi et varmt måltid bestående af stegt kylling, kartofler, salat samt brød. Der er også en bar med fri øl, sangria, vand samt læskedrikke. Efter besøget ved Papagayo, sejler vi til havnen i Playa Blanca, hvor færgen mod Fuerteventura venter på os.

Inklusive: Engelsktalende guide, transport til/fra udvalgte opsamlingssteder, færgebillet til Lanzarote samt frokost.

Udflugten kan købes på destinationen:

Vejledende pris:
Costa Calma, Esquinzo, Jandía & Morro Jable
Voksne kr. 383 pr. person
Børn (2-11,99 år) kr. 234 pr. barn.

Caleta de Fuste
Voksne kr. 367 pr. person
Børn (2-11,99 år) kr. 234 pr. barn.

OBS: Husk pas!

Magic Select – på egen hånd

Ombord på Fuerteventuras største, sejlende katamaran Magic Select nyder vi en fantastisk dag ude på Atlanterhavet. Vi sejler ned langs den imponerende, vulkanskabte kystlinje på den sydlige del af øen. Undervejs kaster vi anker ved en idyllisk bugt, hvor der er mulighed for både at svømme, snorkle og fiske. På båden serveres der grillet kylling, salat, brød, kanariske kartofler (papas arrugadas) samt mojo-sauce. Derudover er der fri bar under sejladsen, hvor der tilbydes øl, vin, læskedrikke samt vand. Turen foregår dagligt og afgår fra havnen kl. 10.00 og er tilbage i Morro Jable kl. 14:30.

OBS: Der tilbydes transport til og fra katamaranen fra områderne Costa Calma, Esquinzo samt Jandía. Bor man i et andet område end de nævnte, er transporten til/fra katamaranen for egen regning.

Udflugten kan købes på destinationen:

Vejledende pris:
Voksne kr. 461 pr. person
Børn (2-11,99 år) kr. 250 pr. barn.

Oasis Park
Oasis Park - heldagsudflugt

Parken byder på intet mindre end 3.000 forskellige dyr samt 6.800 forskellige planter. I løbet af besøget kan du gå på opdagelse i parken. Tag blandt andet end tur hen til de søde søløver og oplev deres mange forskellige træk og skønne personligheder. Hvis der skal mere fart over feltet, skal du besøge de store rovfugle. Her flyver ørne, falke og ugler rundt og viser deres hurtighed, når fanger byttet. Der er også mulighed for at få indblik i krybdyrenes verden. Dyrepasserne finder forskellige krybdyr og giver de besøgende muligheden for at komme helt tæt på. Alt dette er inkluderet i entréprisen, ved indgangen kan du se, hvornår dyrepasserne er ved dyrene.

Oasis Park byder på oplevelser for hele familien! Ved køb af indgangsbillet til Oasis Park hos din rejseleder, har du mulighed for at få rabat på Restaurant Patio Majorero i parken. Du kan få mere information hos din rejseleder.

OBS: Transport med bus fra forskellige opsamlingssteder samt udvalgte fremvisninger er inkluderet i prisen. Denne oplevelse kan bookes til alle ugens dage og er uden en dansktalende rejseleder.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 260
Børn kr. 150

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail