Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Strandhotel
 • Perfekt til par
 • Mange områder på hotellet er kun for voksne
 • Spa, wellness og fitness
 • Fantastisk loungepool

Jandia Princess - Adult

4
Her får du
 • Strandhotel
 • Perfekt til par
 • Mange områder på hotellet er kun for voksne
 • Spa, wellness og fitness
 • Fantastisk loungepool
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Jandia Princess - Adult

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Kun voksne
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand

Høj kvalitet ved stranden!

På Club Jandia Princess Adult får du den perfekte par-ferie. Hotellet er delt op i to afsnit, hvoraf det ene er forbeholdt voksne gæster, og det andet er indrettet til familier.

Selvom hotellet deler mange faciliteter, er der områder, som udelukkende er for hotellets voksenkoncept-gæster. Her kan bl.a. nævnes den skønne loungepool. Loungeområdet har egen poolbar i poolen med swim up-servering. Fitness- og sportsfaciliteter er også udelukkende til brug af hotellets voksengæster. På den anden side af vejen kan du blandt andet leje padel- og tennisbaner, som er til brug for alle. Tennisbaner kan lejes for 16 € og tennisudstyr til 5 € pr. ketsjer. Padelbanerne lejes for 10 € pr. person. Voksenværelserne findes med en skøn havudsigt med gode muligheder for at have private stunder på balkon eller terrasse.


Der er seks swimmingpools i alt på hotellet, hvoraf to er forbeholdt voksne gæster. Der er flere forskellige barer at vælge mellem, men det naturlige mødested er poolbaren ved loungepoolen, hvor man kan sidde direkte i poolen samtidig med, at man sidder i baren. 

Flere gange om ugen er der underholdning i form af live musik. Der er desuden en spa- og wellnessafdeling samt et fitness.

Sådan bor du
Jandia Princess-hotellet består af både en voksen- og en familieafdeling. Alle disse værelser ligger i hotellets voksenafdeling fri for larm fra musik, poolområder og familieområdet. Alle værelser er indrettet med aircondition, safebox (mod betaling), satellit-tv, hårtørrer, WiFi (mod gebyr) bruseniche/badekar samt minibar (indgår ikke i All Inclusive). Vælg mellem dobbeltværelser eller suiter.


Dobbeltværelse med balkon og terrasse: Mulighed for tilkøb af (skrå) havudsigt. Store og meget velindrettede dobbeltværelser med plads til maks. til tre personer. Handicapværelse på forespørgsel hos din rejsekonsulent. 


Suite med privat terrasse og solstole med havudsigt: Suiten består af et opholdsrum og separat soveværelse med skydedør mellem. Der er privat terrasse med havudsigt, hvor der også er to solstole. Badekåbe og -tøfler til alle gæster. 42 m2 med plads til maks. tre personer.


Pension
Dit ophold på Jandia Princess er med All Inclusive. Med almindelig All Inclusive har du adgang til begge hotellets a la carte restauranter (et besøg i hver pr. ophold).

Det er muligt at tilkøbe All Inclusive Plus, der inkluderer internationale mærker af drikkevarer (dette er ikke inkluderet i All Inclusive, der kun er med lokale spiritusmærker). Med All Inclusive Plus får du desuden et sort armbånd, der giver adgang til både familie- og voksendelen af hotellet. Dertil kommer gratis safebox på værelset.

Mere om Jandia Princess - Adult
Poolhåndklæder er gratis inklusive skift 2 gange i ugen.

Hotellet har to a la carte-restauranter. Der er inkluderet en aften på hver af restauranterne pr. ophold. I lavsæsonen lukker den ene restaurant, hvorfor der kun er inkluderet en aften pr. ophold i denne periode.


Dresscode i restauranterne om aftenen: Mænd skal bære lange bukser og som minimum T-shirt med ærmer. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive Plus, der inkluderer internationale mærker af drikkevarer.

Bemærk: For at mindske ventetiden ved check-in, kan du med fordel checke ind online via hotellets hjemmeside, klik her. Vælg Jandía Princess, dit foretrukne sprog, reservationsnummer (dit billetnummer fra Bravo Tours) samt dato for check-in. Herefter skal du udfylde supplerende information om alle gæster tilknyttet dit billetnummer. Du vil så modtage en QR-kode, som du skal gemme på telefonen, og scannes i receptionen ved check-in.Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til centrum 6 km Morro Jable
Afstand til hæveautomat Hotel
Afstand til lokalt centrum 6 km Morro Jable
Afstand til lufthavn 78 km
Afstand til minimarked 100 m
Afstand til restauranter 3 km Marabú
Afstand til strand Hotel
Aircondition Ja
Antal værelser 512
Babyseng Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1997
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator I en del af hotellet
Etager 3
Fitness Ja
Game room Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Handicap-venligt Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja
Padel tennis Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring 7
Renoveret 2012
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 2
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis ved receptionen

 

All Inclusive

All Inclusive

Måltider:

To af dagens måltider serveres fra buffet i hovedrestauranten Antigua i følgende tidsrum:
Morgenmad: Kl. 07.30-10.00
Aftensmad: Kl. 18.00-21.30

Dagens midterste måltid serveres i hotellets anden restaurant La Choza i følgende tidsrum: 
Frokost: kl. 13.00 - 15.00


Drikkevarer:
Kl. 10.00-23.00 - Lokale drikkevarer (kaffe, te, vand, sodavand, vin, øl og spiritus). 

Ikke inkluderet:
Alt er inkluderet i hotellets voksenkoncept.

Mellemmåltider:
”All day snacks” i alle barer og i La Choza restaurant. 

På Jandía Princess arbejdes der med fire forskellige All Inclusive-armbånd: Blå, gult, sølv og sort.

Det blå er til gæster i familieafsnittet, gult et til børn op til 17 år, sølv er til gæster i voksenafsnittet og sort er Premium.

Gæster, der bor på familieafsnittet, har blå armbånd med All Inclusive og har adgang til hotellets fællesområder. Dette inkluderer bar, pool, restauranter mm. Der hører også et besøg i hotellets A la Carte restaurant El Lagar med. Man har dog ikke adgang til hotellets adult områder med blå armbånd.

Børn op til 17 år får et gult armbånd, der gælder til det samme som det blå armbånd - dog uden alkoholservering.

Gæster, der bor i voksenafsnittet har sølvarmbånd og har adgang til det samme som blå armbånd men også desuden til voksen-områderne. Dette er wellness, fitness, nudist- og chill out poolområderne. Med sølvarmbåndet har man desuden to restaurantbesøg inkluderet: Et besøg på a la carte-restauranten El Lagar samt et i La Choza, hotellets grillbuffet.

Det sorte armbånd har samme faciliteter som sølv, her er der dog også inkluderet internationale drinks i All Inclusive-programmet.

I hotellet reception har du mulighed for at opgradere dit armbånd. Du kan også købe en premium-pakke. Den indebærer sort armbånd, fyldt minibar ved ankomst, gratis WiFi på hele hotellet, en velkomstgave, badekåber og tøfler samt daglig vand på flaske. 

Åbningstider i øvrige restauranter på Jandia Princess: 

Hotellets grillrestaurant og a la carte restaurant har typisk åbent til aftenservering to gange om ugen på varierende dage. Forhør dig derfor om åbningsdage under dit ophold. Når restauranterne har åbent er det i følgende tidsrum: 

La Choza (a la carte restaurant) 
kl. 19.00 - 21.30 kun for voksne

El Lagar (grillbuffet) 
kl. 18:30 - 21:30 for alle


Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Spiller du golf?

Spiller du golf?

Del denne side via E-mail