Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

H10 Tindaya

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

H10 Tindaya

  • Gratis WiFi
  • Halvpension
  • Pool
  • Tilkøb All Inclusive

Lækkert resort med mange faciliteter og All Inclusive

På den sydlige del af Fuerteventura, i den hyggelige by Costa Calma, finder du H10 Tindaya. Hotellet ligger direkte ved stranden, og de lækre sandstrande og det turkisblå vand byder dig velkommen fra første sekund – bedre bliver det ikke!

På hotellet finder du de fineste poolområder, hvorfra du også kan nyde en smuk udsigt over havet. Her slapper man af de dejligste omgivelser. Der er tre pools, hvoraf en er opvarmet om vinteren, mens en er med saltvand. Derudover er der to børnepools, som begge er opvarmet, samt et splash-område.

I løbet af ferien kan du bolte dig med forskellige faciliteter. Der er både restauranter, barer og sportsmuligheder såsom padeltennis (mod depositum), mingolf (mod depositum), multisportsbane og beachvolley. Hotellet har også sit eget Thalasso-center, som tilbyder forskellige behandlinger mod betaling (kun adgang for gæster over 16 år). Det er også her, du finder hotellets fitness. Rejser du med børn, vil du nyde splash-området med små rutsjebaner, samt legeplads med udsigt til havet.

Uanset om du rejser som par eller familie, vil du nyde livet på dette skønne resort!

Sådan bor du på H10 Tindaya
På H10 Tindaya bor du i fine værelser, som alle er indrettet med tv, minibar (mod gebyr), safeboks (mod gebyr), aircondition, hårtørrer, gratis WiFi, og eget badeværelse. Du kan vælge mellem flere forskellige typer værelser.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og skrå havudsigt: Store værelser på ca. 23 m2 med egen balkon og skrå havudsigt. Værelset er indrettet med en dobbeltseng. På værelset kan der være op til to voksne.

Dobbeltværelse superior med havudsigt: Store værelser på ca. 25 m2 med egen balkon og havudsigt. Værelset er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge. På værelset kan der være op til tre voksne eller to voksne og et barn.

Dobbeltværelse privilege med havudsigt: Store værelser på ca. 25 m2 med egen balkon og havudsigt. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge. På disse værelser får du ekslusive fordele som adgang til privilege lounge, gratis opfyldning af minibar (gælder kun, hvis du bor med All Inclusive), a la carte menu til morgen og aften, mulighed for sen udtjekning, personlig kundeservice, chill-out zone, gratis Nespresso kaffemaskine inkl. kapsler, badekåber, slippers, poolhåndklæder og gratis adgang til spaen. På værelset kan der være op til tre voksne eller to voksne og et barn.

Junior suite med balkon/terrasse med havudsigt: Store suiter på ca. 42 m2 med egen balkon og havudsigt. Værelset er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge. På værelset kan der være op til to voksne og to børn, eller tre voksne og et barn.

Junior suite med privilege balkon/terrasse med havudsigt: Store værelser på ca. 42 m2 med egen balkon og havudsigt. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge. På disse værelser får du ekslusive fordele som adgang til privilege lounge, gratis opfyldning af minibar (gælder kun, hvis du bor med All Inclusive), a la carte menu til morgen og aften, mulighed for sen udtjekning, personlig kundeservice, chill-out zone, gratis Nespresso kaffemaskine inkl. kapsler, badekåber, slippers, poolhåndklæder og gratis adgang til spaen. På værelset kan der være op til to voksne og to børn, eller tre voksne og et barn.

Pension
Opholdet er med halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad), men det er muligt at tilkøbe All Inclusive.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 20 km, Morro Jable
Afstand til lokalt centrum 1,4 km, Costa Calma
Afstand til lufthavn 40 km
Afstand til minimarked 550 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Diskotek/Natklub Ja
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Kedel, mod gebyr
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minigolf Ja
Opvarmet pool Ja
Padel tennis Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring 7
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 2
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Splash zone Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Volleyball Ja, beachvolley
WiFi Ja, gratis

Adresse

C. Punta del Roquito, s/n

35627, Costa Calma

Fuerteventura, Las Palmas

Spanien


All Inclusive (mod tilkøb)

All Inclusive (mod tilkøb)

Måltider
Serveres fra hotellets hovedrestaurant med kolde og varme anretninger samt show cooking.

Morgenmad kl. 07.00-10.00
Frokost kl. 13.00-15.00
Aftensmad kl. 18.30-21.30

Derudover kan du vælge at spise på hotellets a la carte restaurant, Route 66, en dag pr. uges ophold (mod bordreservation). Åben fra kl. 19.00-22.00.

Mellemmåltider
Mikes Coffee serverer hver dag kaffe, te, kage, smoothies og milkshakes.
La Choza serverer snacks som salater, burgere, sandwiches og hotdogs fra kl. 12.00-15.30.

Drikkevarer
Serveres fra kl. 10.00-00.00 fra hotellets to barer og diskotek.

All Inclusive-drikkevarer inkluderer sodavand, kaffe, te, vand, øl, husets vin samt drinks med lokale spiritusmærker. Udvalgte drikkevarer samt internationale spiritusmærker er mod betaling.

Bemærk: All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail