Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Populært hotel tæt på centrum i Torremolinos
 • Nyt interiør fra 2023
 • Nem adgang til lokale seværdigheder og offentlig transport
 • Hyggeligt poolomåde
 • Morgenmads- og brunchrestaurant
 • Gratis WiFi

Tent Torremolinos

3
Her får du
 • Populært hotel tæt på centrum i Torremolinos
 • Nyt interiør fra 2023
 • Nem adgang til lokale seværdigheder og offentlig transport
 • Hyggeligt poolomåde
 • Morgenmads- og brunchrestaurant
 • Gratis WiFi
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Tent Torremolinos

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant

Bo i hjertet af Torremolinos

I centrum af Torremolinos finder man Tent Torremolinos. Her er servicen høj og beliggenheden er rigtig fin. Alt er i gåafstand, og hotellet er et godt udgangspunkt for store oplevelser med både tog og bus, der kører ud til alle hjørner af Torremolinos. Hotellet har fået nyt interiør i 2023, og værelser og fællesområder fremstår derfor rigtigt indbydende.

Hotel Tent Torremolinos byder på et mindre poolområde med poolbar og begrænset antal solsenge. Du er velkommen til at benytte hotellets fitness, og i receptionen er der mulighed for at leje cykler.

Busstationen (der kun ligger 20 m væk) er centrum for al lokaltrafik. Her kan du nemt komme af sted på gode ture til den hvide by Mijas eller til rigmandsbyen Marbella med den storslåede lystbådehavn. Togstationen er også blot et stenkast derfra og er den nemmeste måde at komme til Malaga og se den store katedral, Picasso-museet og de spændende fæstninger Alcazaba og Gibralfaro.

På hotellet finder du også en mindre lounge, hvor du kan arbejde, slappe af eller hygge med et spil kort. Du kan også nyde en drink fra baren, som er åben 24 timer i døgnet.

Der er nem mulighed for at komme til de gode strande langs Torremolinos kyst. I byens centrum finder man den populære San Miguel gade, hvor man nemt kan få sig en afslappende stund i skyggen, mens man drikker en kold San Miguel øl.

Sådan bor du på Tent Torremolinos
På hotel Tent Torremolinos bor du i store og fine værelser. Alle værelserne er indrettet med safeboks (mod gebyr), TV, aircondition, hårtørrer og Chromecast.

Dobbeltværelse Kampagne: Fine moderne værelser med god plads. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med to enkeltmandssenge. På værelserne kan der være op til 3 personer.

Dobbeltværelse: Fine moderne værelser med god plads og egen balkon/terrasse. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med to enkeltmandssenge (nogle værelser har dobbeltseng). På værelserne kan der være op til 3 personer.

Dobbeltværelse med havudsigt: Fine moderne værelser med god plads og egen balkon/terrasse. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med to enkeltmandssenge (nogle værelser har dobbeltseng). På værelserne kan der være op til 3 personer.

Dobbeltværelse XL: Fine moderne værelser med god plads og egen balkon/terrasse, samt havudsigt. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med to enkeltmandssenge (nogle værelser har dobbeltseng). På værelserne kan der være op til 3 personer.

Eneværelse: Fine moderne værelser med egen balkon/terrasse. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med en stor enkeltmandssenge. På værelserne kan der være op til 1 person.

Eneværelse med havudsigt: Fine moderne værelser med egen balkon/terrasse og havudsigt. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med en stor enkeltmandssenge. På værelserne kan der være op til 1 person.

Familieværelse: Fine moderne værelser med god plads og egen balkon/terrasse. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med to enkeltmandssenge (nogle værelser har dobbeltseng). På værelserne kan der være op til 3 personer.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Restauranten har åben fra kl. 8-13. I dette tidsrum er det muligt at benytte restauranten flere gange. Fra kl. 10.30-13 serverer restauranten lettere snack måltider. Dette er inkluderet i dit ophold. 

Mere om Tent Torremolinos
Der kan forekomme byggestøj pga. renovering.

Poolbaren har åben i juli og august. Udenfor denne periode er den lukket.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 170 m
Afstand til centrum 4,7 km, Malaga
Afstand til hæveautomat 450 m
Afstand til lokalt centrum 400 m Torremolinos
Afstand til lufthavn 6,4 km
Afstand til minimarked 150 m
Afstand til restauranter 100 m
Afstand til strand 900 m
Aircondition Ja
Antal værelser 440
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billardbord Ja
Byggeår 1968
Børneklub Nej
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 11
Fitness Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Handicap-venligt Ja
Hårtørrer Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2023
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Snackbar Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse

C/ Hoyo 28

29620, Torremolinos

Malaga

Spanien


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail