Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Direkte på stranden
 • Nyrenoveret i 2019
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mange faciliteter
 • Mulighed for fantastisk havudsigt

Hotel Benalma

4
Her får du
 • Direkte på stranden
 • Nyrenoveret i 2019
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mange faciliteter
 • Mulighed for fantastisk havudsigt
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Benalma

 • Morgenmad
 • Pool
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb All Inclusive
 • Vandrutsjebane

Dejligt hotel direkte på stranden

Vil du bo på et stilet hotel med gode fællesarealer tæt på en sandstrand og havet, så skal du bo på Hotel Benalma. Hotellet er totalrenoveret i 2019. Det rummer blandt andet dejlige poolområder med solstole og stille kroge, flere barer med bløde loungemøbler, og et lækkert soldæk på øverste etage. Flere af fællesområderne tilbyder desuden en uforstyrret udsigt til havet – en udsigt du også kan tilvælge på værelset.

I forreste række til havet
Syd for havnebyen Benalmadena – lige ned til stranden – ligger det flotte Hotel Benalma. Hotellet har gennemgået en omfattende renovering i 2019, således at både værelser, restauranter, barer og solterrasser fremstår indbydende med nyere møblement og moderne faciliteter.

Hotellets eftertragtede placering ved vandkanten er optimalt udnyttet, idet du kan se havet fra flere fællesområder. Dermed kan du nyde havets blå farve og stille bølger fra både solterrassen og baren på øverste etage, a la carte restauranten lige ved strande, poolområdet eller balkonen, hvis du tilkøber havudsigt.

Mange pool- og solmuligheder
Hotellet har en pool, som er åben for alle, hvor der er to vandrutsjebaner samt et lille vandfald. Derudover har hotellet en infinity-pool, som kun er for voksne gæster. begge poolområder er der rigeligt med solsenge, ligesom hotellet har flere soldæk.

På hotellets øverste etage finder du Nix Sky Bar. Her er der et afsnit med solsenge samt en bar med bløde loungemøbler – perfekt til at nyde en aftendrink og solnedgangen.

Spa, fitness og live musik
Hotellet har et veludstyret og stort fitnessrum, som du frit kan benytte som gæst. Vil du træne med andre, kan du være med på en af hotellets yogalektioner. Trænger du til lidt selvforkælelse, kan du besøge hotellets wellness-afdeling, hvor det er muligt at bestille massage og prøve tyrkisk bad (mod betaling).

Om aftenen kan du indtage en barstol og bestille din yndlingsdrink, eller du kan sætte dig til rette på en af de bløde stole foran hotellets scene. Her bliver der spillet live musik flere dage om ugen – en hyggelig afslutning på en god feriedag.

Lokale restauranter eller tilgængelig og lækker All Inclusive
Hotel Benalma ligger kun 600 meter fra offentlige transportmuligheder – heriblandt tog, der kører til Malagas centrum. Der er en håndfuld restauranter nær hotellet, ligesom du naturligvis kan besøge hotellets a la carte restauranter til frokost eller middag mod betaling.

Vil du have en nem ferie, uden at gå på kompromis med den gastronomiske oplevelse, skal du tilkøbe halvpension eller All Inclusive. Hotellet har ligeledes to a la carte restauranter. Bestiller du All Inclusive eller halvpension, kan du besøge en af dem uden beregning for hver syv nætter, du bor på hotellet.

Sådan bor du
Værelserne er ligesom hotellet istandsat i 2019. De er indrettet med naturmaterialer og i afdæmpede, lyse farver. På alle værelser er der kaffe- og tefaciliteter, minibar (mod betaling, safebox, TV, aircondition samt en privat balkon eller terrasse. Badeværelset er indrettet med badekar med bruser samt hårtørrer og toiletartikler. Vælg mellem følgende værelsestyper.

Dobbeltværelse superior
Værelset er ca. 23 m2 og har dobbeltsenge samt en tilhørende balkon eller terrasse. Der er plads til to personer.

Dobbeltværelse deluxe
Dette værelse er ca. 23 m2 og er indrettet med dobbeltseng, sovesofa samt egen møbleret balkon eller terrasse. Der er plads til to voksne og et barn.

Dobbeltværelse premium med havudsigt
Dette værelse på ca. 23 m2 ligger på en af hotellets øverste etager og har derfor en skøn havudsigt. Der er dobbeltseng på værelset samt en møbleret balkon eller terrasse. Der kan være to voksne og et barn på værelset.

Dobbeltværelse grand med havudsigt
Værelset er ca. 28 m2 og indrettet med en dobbeltseng, sovesofa samt en møbleret balkon eller terrasse med havudsigt. Der er plads til tre voksne og et barn på værelset.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Du har mulighed for at opgradere til halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller All Inclusive.

Mere om Hotel Benalma
Der er gratis WiFi på hele hotellet inklusive værelserne. Du kan låne poolhåndklæder på hotellet. Lejer du en bil, er det muligt at benytte hotellets parkeringsplads mod betaling, såfremt der er ledige pladser.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til centrum 6 km, Benalmádena
Afstand til hæveautomat Hotel
Afstand til lokalt centrum 6 km
Afstand til lufthavn 17 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 336
Bar Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 11
Fitness Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2019
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja, mod betaling
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Vandrutsjebane Ja
WiFi Ja, gratis

All Inclusive (mod tilkøb)

All Inclusive (mod tilkøb)

Måltider:
Morgenmad: Kl. 08.00-11.00
Frokost: Kl. 13.00-15.00
Aftensmad: Kl. 19.30-21.30

Det er muligt for gæster med All Inclusive at spise en gang pr. uges ophold i hotellets a la carte restaurant (bordreservation er nødvendig).

Drikkevarer:
Taste It Pool Bar: Kl. 11.00-19.00
Lobby bar: Kl. 11.00-00.00

Inkluderet: Vand, sodavand, juice, øl, vin, lokal spiritus, kaffe, te. Ekskluderet: Nix Sky Bar samt premium drinks og cocktails.

Mellemmåltider:
Poolbar, snacks er tilgængelig mellem måltiderne, min. tre timer/dag. 
Kage, kaffe kl. 16.00-18.30

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail