Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Ukino Terrace Algarve

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Ukino Terrace Algarve

  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant
  • Tilkøb halvpension
  • Tilkøb morgenmad

Nær stranden, rolige omgivelser og rummelige lejligheder

Ukino Terrace Algarve ligger på en lille bakketop med udsigt til den smukke kyststrækning i fredelige og afsidesliggende omgivelser. Lejlighedskomplekset består af 10 bygninger kun 300 meter fra havet. På hotellet findes en lille café, hvor man kan købe morgenbrød og få sin kaffe, og en restaurant hvor alle måltiderne bliver serveret, samt en bar hvor der ugentligt arrangeres underholdning. 

Hotellet har også et dejligt poolområde med solsenge, som man frit kan benytte, en swimmingpool, poolbar og en separat børnepool. Til de yngste gæster, er der en fin legeplads.

Hotellet ligger kun en lille gåtur fra Nossa Senhora da Rocha kapellet, hvor man har den mest fantastisk udsigt ud over byen og smukke sandstrande. Det er absolut et besøg værd!

Vil I opleve mere om området og Algarve-kysten, anbefaler vi, at I lejer en bil - enten hele ugen eller nogle dage. På den måde kommer I let rundt og har friheden til at køre til både Albufeira og andre byer langs kysten. Det giver den bedste ferie. 

Sådan bor du
På Ukino Terrace Algarve bor du i fine lyse rummelige to-værelses lejligheder med opholdsstue med tv, separat køkken med kogeplader, mikroovn, køleskab med frys, brødrister og en møbleret balkon. Elkedel og hårtørrer kan lånes i receptionen mod et depositum. I kan bo op til fire personer i en lejlighed. Det er muligt at tilkøbe skrå havudsigt.

Du kan også bo i tre-værelses lejligheder, som indeholder det samme som to-værelses lejlighederne, her er der blot to soveværelser og en stue. Her er der plads til op til seks personer.

Det kan være en god ide at medbringe sæbe, opvaskebørste, proptrækker, viskestykker mm., da det ikke er et krav, at lejligheder er indrettet med disse ting. 

Pension
Dit ophold på Ukino Terrace Algarve er uden pension, men morgenmad og halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) kan tilkøbes. 

Mere om Ukino Terrace Algarve
Vil du til byen, holder bybussen 250 m fra hotellet og har flere daglige afgange til Armação de Pêra og Albufeira centrum. Det store supermarked ligger kun 800 m fra hotellet.

Der findes safebox på de fleste værelser. Hvis du vil være sikker, kan det ønskes inden ankomst. Safebox er mod gebyr og der skal betales depositum for nøglen.

Aircondition er gratis, men der skal betales depositum for fjernbetjeningen.

Der er gratis WiFi på hele hotellet, og du får koden ved check-in.

Receptionen har åbent fra kl. 8-24. Er din hjemrejse før kl. 8 er det desværre ikke muligt at få morgenmad på hjemrejsedagen, såfremt det er tilkøbt.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 250 m
Afstand til centrum 2,5 km Armação de Pêra
Afstand til hæveautomat 200 m
Afstand til lufthavn 56 km
Afstand til minimarked 500 m
Afstand til strand 350 m
Aircondition Ja
Bar Ja
Byggeår 1995
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 4
Hårtørrer Nej
Køleskab Ja
Lejligheder 128
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 3
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 1
Skift af sengelinned, pr. uge 1
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Qtª das Palmeiras, BLE - 8400-450 Porches - Algarve
Tlf.: +351 282 314 230 FAX: +351 282 315 366

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail