Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Ukino Terrace Algarve

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Ukino Terrace Algarve

  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant

Nær stranden, rolige omgivelser og rummelige lejligheder

Ukino Terrace Algarve ligger på en lille bakketop med udsigt til den smukke kyststrækning i fredelige og afsidesliggende omgivelser. Lejlighedskomplekset består af 10 bygninger kun 300 meter fra havet. På hotellet finder du en restaurant, hvor alle måltiderne bliver serveret, for dit ophold er med All Inclusive. Restauranten ligger i én af bygningerne, og det kan være, at du skal gå lidt fra dit værelse for at komme til restauranten.

Hotellet har også et dejligt poolområde med solsenge, som man frit kan benytte, en swimmingpool, separat børnepool samt poolbar, hvor du kan få drikkevarer i løbet af dagen. På hotellet findes en lille café, hvor du kan få drikkevarer om aftenen, og her er også aftenunderholdning et par gange om ugen. Til de yngste gæster, er der en fin legeplads.

Hotellet ligger kun en lille gåtur fra Nossa Senhora da Rocha kapellet, hvor man har den mest fantastisk udsigt ud over byen og smukke sandstrande. Det er absolut et besøg værd!

Vil du opleve mere om området og Algarvekysten, anbefaler vi, at du lejer en bil - enten hele ugen eller nogle dage. På den måde kommer du let rundt og har friheden til at køre til både Albufeira og andre byer langs kysten. Det giver den bedste ferie. 

Sådan bor du
På Ukino Terrace Algarve bor du i fine lyse rummelige to-værelses lejligheder med opholdsstue med tv, separat køkken med kogeplader, mikroovn, elkedel, køleskab med frys, brødrister, hårtørrer og en møbleret balkon. I kan bo op til fire personer i en lejlighed. Det er muligt at tilkøbe skrå havudsigt.

Du kan også bo i tre-værelses lejligheder, som indeholder det samme som to-værelses lejlighederne, her er der blot to soveværelser og en stue. Her er der plads til op til seks personer.

Det kan være en god ide at medbringe sæbe, opvaskebørste, proptrækker, viskestykker mm., da det ikke er et krav, at lejligheder er indrettet med disse ting. 

Pension
Dit ophold er med All Inclusive. 

Mere om Ukino Terrace Algarve
Vil du til byen, holder bybussen 250 m fra hotellet og har flere daglige afgange til Armação de Pêra og Albufeira centrum. Det store supermarked ligger kun 800 m fra hotellet.

Der findes safebox på de fleste værelser. Hvis du vil være sikker, kan det ønskes inden ankomst. Safebox er mod gebyr og der skal betales depositum for nøglen.

Der er gratis WiFi på hele hotellet, og du får koden ved check-in. Poolhåndklæder kan lånes mod depositum. Kaffemaskine kan efterspørges i receptionen.

Receptionen har åbent fra kl. 8-24. 

Har du tidlig afrejse, kan du stadig spise morgenmad i restauranten. 

Der er begrænset faciliteter på Ukino Terrace Algarve. Du kan til gengæld tilkøbe adgang til nabohotellet Ukino Palmeiras Village Family Resort mod et dagligt gebyr. Prisen er 67,50 € pr. voksen fra februar-maj og oktober-november og 90 € pr. voksen fra juni-september. Børn betaler halv pris. 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 250 m
Afstand til centrum 2,5 km Armação de Pêra
Afstand til hæveautomat 200 m
Afstand til lufthavn 56 km
Afstand til minimarked 500 m
Afstand til strand 350 m
Aircondition Ja
Bar Ja
Byggeår 1995
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 4
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Lejligheder 172
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Qtª das Palmeiras, BLE - 8400-450 Porches - Algarve
Tlf.: +351 282 314 230 FAX: +351 282 315 366

All Inclusive

All Inclusive

Måltider
Hovedmåltiderne serveres fra buffet i hotellet hovedrestaurant i følgende tidsrum:

Morgenmad kl. 07.30 - 10.30
Frokost kl. 12.30 - 15.00
Aftensmad kl. 19.00 - 22.00

Mellemmåltider
Snacks serveres fra hotellets hovedrestaurant i følgende tidsrum: 

Snacks kl. 11.00 - 12.00 & 15.30 - 18.30

Mad, sødt og snacks, som serveres fra hotellet poolbar og café er ikke inkluderet i All Inclusive-servicen, men er mod betaling. 

Drikkevarer
All Inclusive inkluderer vand, sodavand, kaffe, te, lokale spiritusmærker, fadøl og husets vin. Foruden til måltiderne serveres drikkevarer i følgende tidsrum:

Café kl. 19.00 - 23.00
Poolbar kl. 10.30 - 18.00

All Inclusive konceptet inkluderer ikke importerede drikkevarer.

Vær opmærksom på, at All Inclusive-programmet slutter ved check-ud på afrejsedagen. Hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet uden yderligere varsel.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail