Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Sicilien

Om Sicilien

Sicilien – Italiens iltre lillebror 
Uendelige solskinstimer, bølgende vinmarker, The Godfather og ægte italiensk lidenskab! Sicilien er et af de ultimativt dejligst rejsemål i Italien. For Syditaliens største ø har alt det, vi elsker ved Italien. Velkommen til en af sommerens allerdejligste rejsenyheder!

Mad og vin i verdensklasse
Italien har for længst fundet vej til hele resten af verden med sine formidable kulinariske kreationer som stenovnsbagt pizza, fiske- og skaldyrsretter og pasta i rigt mål. Tilsæt bløde, gyldne solstrejf og et glas vin fra de sicilianske vinmarker, og det er svært ikke at tabe sit hjerte til Sicilien. For her er en mad- og vinkultur, der ligger ligaer over, hvad du finder i mange andre verdensdele. Kaffekulturen lever også i bedste velgående, så udse dig en hyggelig fortovscafe på gadehjørnet og snup et hvil med en espresso og udkig til det lokale folkeliv, der hvirvler forbi dig i dagligdagens gøremål.

Etnas iltre temperament
Siciliens natur er forførende! Og det er ubetinget vulkanen Etna, der løber med hovedrollen. For som Europas største vulkan med sine 3.323 meter undviger den bestemt ikke din opmærksomhed. Vulkanen matcher det iltre italienske temperament til perfektion, for den er stadig aktiv og med mellemrum fornyer den landskabet med forunderlige kratere og grotter, når lavaen lyser op himlen op.

Appelsinlunde, strande og vinmarker
I den sicilianske kulisse oplever du frodige appelsinplantager, olivenlunde og vinmarker. Andre steder hersker naturen utæmmet. Og langs kysten breder de dejlige strande sig, mens de salte bølger kaster sig dovent mod kysten. En af de bedste strande finder du bl.a. ved San Vito lo Capo, der er et besøg værd. Og med de talrige solskinstimer egner vejret i Sicilien sig til alt fra strandture og fantastiske vandreture. Du kan også med fordele leje en bil og tage en køretur, hvor du oplever alle øens spændende kontraster og seværdigheder.

Ferie i The Godfathers filmkulisse
Sicilien er på mange måder Italiens upolerede lillebror. Og mange af os har for længst besøgt Sicilien på filmlærredet – nemlig i selskab med den italienske mafiaslægt Corleone i den udødelige filmklassiker The Godfather! Her får vi et medrivende indblik i mafiaverdenens æreskodekser og subtile undergrundsverden. Sicilien er dog ikke kun knyttet til Hollywoods Corleone-mafiosoer anført af Al Papico. Mange forbinder nemlig stadig Sicilien med den ægte italienske mafia. Men når turen går til det solrige Sicilien behøver du dog ikke bekymre dig om spor andet end mødet med de venlige og imødekommende sicilianske beboere.

Billedskønne byer
Når du rejser med Bravo Tours til Sicilien kan du glæde dig til at nyde din ferie i billedskønne og charmerende Taormina, der er et af Siciliens mest populære feriemål. Men på din ferie er det også oplagt at tage på opdagelse i Siciliens mange andre spændende byer. Besøg fx Siciliens hovedstad Palermo og oplev historien, kontrasterne og kulturen. Eller besøg fortryllende Cefalu, eller kom tæt på historien om mafiaen i byen Corleone.

Transfer
Du lander i Catania Fontanarossa Airport på Sicilien. 

Find din rejse til Sicilien

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed