Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive
 • Mulighed for familieværelser
 • Fantastisk udsigt
 • Gåafstand til Tropea
 • Pool og privat strand
 • Super faciliteter og underholdning
 • Et Bravo Favorit-hotel

Labranda Rocca Nettuno Tropea

4
Her får du
 • All Inclusive
 • Mulighed for familieværelser
 • Fantastisk udsigt
 • Gåafstand til Tropea
 • Pool og privat strand
 • Super faciliteter og underholdning
 • Et Bravo Favorit-hotel

Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Labranda Rocca Nettuno Tropea

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Max. 100 m til strand
 • Pool
 • Restaurant
 • Wellness

Lækkert resort med All Inclusive – mulighed for store familieværelser

Med sin fantastisk beliggenhed i en stor frodig have – på en klippe med en betagende udsigt – ligger Labranda Rocca Nettuno Tropea. Et fantastisk resort med kort afstand til stranden og under en kilometer til den berømte by, Tropea - som du kan gå til langs stranden. Det er uden tvivl Bravo Tours’ bedste hotel i Calabrien. Derfor er hotellet også håndplukket som et Bravo Favorit-hotel*.

Hotellet byder på et indbydende poolområde og privat strand, som du let når med hotellets egen elevator, der kører ned gennem bjerget. Her kan du slappe helt af og nyde livet. Er du mere til spændende aktiviteter, er der både fitness og sportsaktiviteter fx tennis og vandaerobic. Om aftenen er her også forskellige former for underholdning og shows. Vil du forkæle dig selv, kan du gå en tur i hotellets spa (mod betaling).

På Labranda Rocca Nettuno Tropea behøver du ikke tænke på andet end at holde ferie. Opholdet er nemlig med mad og drikke. Hovedrestauranten byder bl.a. på italienske specialiteter, og nogle aftener er der også et grill-hjørne med andre gode retter. Vil du gerne ud at spise – uden at forlade hotellet – kan du også prøve a la carte-restauranten Le Terrazza, der serverer specialiteter fra området. På hotellet er der også en strandbar med drikkevarer og poolbar, der serverer snacks og drikkevarer.

Det er ikke uden grund, at mange danskere hvert år vender tilbage til hotellet. Den høje kvalitet, den gode service og gæstfriheden gør det let at holde af stedet! 

Sådan bor du
Alle værelser har aircondition, gratis WiFi, TV, telefon, lille køleskab, eget badeværelse med hårtørrer og balkon eller terrasse. Værelserne ligger både i hovedbygningen og i hotellets andre bygninger i den store have. Du kan vælge mellem følgende værelser:

Dobbeltværelse med balkon/terrasse: Dette værelse ligger i hotellets hovedbygning og har balkon eller terrasse. Der kan bo to personer på værelset.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til haven: De fleste af disse værelser ligger i hovedbygningen, de har alle enten balkon eller terrasse, hvorfra der er udsigt til hotellets have. Der er plads til op til to voksne og et barn.

Dobbeltværelse Deluxe med balkon/terrasse: Disse værelser er nyrenoveret med moderne møbler og ligger mestendels i hovedbygningen. Der er balkon eller terrasse til værelset, og der kan bo to personer på værelset.

Dobbeltværelse Premium med balkon/terrasse og udsigt til haven: Disse værelser er rummelige og nyrenoverede med moderne møbler. Til værelset er der en balkon eller terrasse med udsigt til hotellets have. Der er plads til op til tre personer.

Dobbeltværelse Deluxe med stor terrasse og jacuzzi: Denne værelsestype ligger fint placeret i hotellets mindre bygninger. Værelset er nyrenoveret og har en stor rummelig terrasse med en sofa, en parasol, to solstole og en jacuzzi. Der er plads til op til to voksne og et barn.

Dobbeltværelse Premium med balkon/terrasse og havudsigt: I hotellets mindre bygninger ligger dette værelse, hvor du har enten balkon eller terrasse med en skøn havudsigt. Værelserne er nyrenoverede med moderne møbler og har plads til op til to voksne og et barn.

Familie Junior Suite med balkon: Værelset er placeret i hotellets mindre bygninger og er nyrenoveret. Familieværelset består af et soveværelse og en separat stue. Der er en balkon til værelset og der er plads til to voksne og to børn eller tre voksne og et barn.

Familieværelse med balkon og udsigt til haven/skrå havudsigt: Dette værelse består af et dobbeltværelse premium og et enkeltværelse, hvor der er døre mellem værelserne, som man kan åbne og lukke. Det vil også sige, at der er to badeværelser. Der er en balkon til værelset med delvis udsigt til haven og havet, og der er plads til to voksne og to børn eller tre voksne og et barn.

Enkeltværelse: Enkeltværelset er renoveret og har plads til en person. Der er IKKE balkon eller terrasse på dette værelse.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Labranda Rocca Nettuno Tropea
Hotellet hed tidligere Aquis Rocca Nettuno Tropea. 

Aircondition kan have tids- og sæsonbegrænsninger.

Hotelområdet er kuperet. Det kan være en god ide at benytte badesko på stranden. 

Der er to solstole og en parasol inkluderet pr. værelse. Har du brug for flere/mere er dette muligt mod betaling.

Det er muligt at leje babyseng for ca. 10 € pr. dag. 

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 1 km (Tropea)
Afstand til lufthavn 58 km
Afstand til restauranter 300 m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 266
Babyseng Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1971
Børnepool Ja
Elevator I en del af hotellet
Etager 3
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2008
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder På forespørgsel
Skift af sengelinned På forespørgsel
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Tennis Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis
All Inclusive

All Inclusive

Måltider
Alle hovedmåltider indgår fra hotellets hovedrestaurant.
Morgenmad: 07.00-10.00
Frokost: 12.30-14.00
Aftensmad: 19.00-21.30

I kan også nyde frokost i strandrestauranten og restaurant La Sirena fra 12.30-14.30.
Til aften er det også muligt at spise på La Sirena, Pizza Italia samt a la carte-restauranten Le Terraazza (2 gange på en uge) Bordreservation nødvendig – først til mølle på alle 3 restauranter.

Drikkevarer
Fra 10.00-24.00 indgår udvalgte drikkevarer – det gælder bl.a. lokale mærker af øl, husets vin og spiritus fx gin, vodka, rom og whiskey. Der er også kaffe og te. I kan få drikkevarer i hotellets barer samt hovedrestauranten.

Andet
Der er is til børn (4-12 år), som deltager i miniklubben fra 16.00-18.00.
Gratis WiFi i alle værelser.
Underholdning og aktiviteter for børn og voksne.


Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen. Det er muligt at forlænge All Inclusive til afrejse direkte på hotellet (ca. pris: 25 euro pr. person).

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Labranda Rocca Nettuno Tropea - En del af Bravo Favorit

Labranda Rocca Nettuno Tropea - En del af Bravo Favorit

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

FÅ ET TILBUD på din ferie til Labranda Rocca Nettuno

Få et uforpligtende tilbud på din ferie på Labranda Rocca Nettuno
 

Del denne side via E-mail