Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
  • Fantastisk havudsigt
  • Tæt på en af Tropeas bedste badestrande
Her får du
  • Fantastisk havudsigt
  • Tæt på en af Tropeas bedste badestrande
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Stromboli

  • Aircondition
  • Pool
  • Restaurant

Indbydende hotel med skøn udsigt
Omgivet af en pragtfuld, frodig have og med en fantastisk udsigt til over turkisblåt hav til De Æoliske øer ligger det charmerende Hotel Stromboli. Med en af områdets bedste badestrande lige under hotellet og kun få kilometer fra den stemningsfulde middelalderby Tropea er hotellet et godt udgangspunkt for såvel familier som par, der gerne vil opleve det smukke Calabrien.

Nyd solen på den skønne solterrasse ved poolområdet, hvor liggestole og parasoller står til fri afbenyttelse, eller lad dig køle med en drink fra poolbaren eller et dyp i den udendørs swimmingpool. Her kan de mindste gæster også boltre sig i børnepoolen, lege på hotellets to legepladser eller være med i den italienske børneklub. Trænger du til at holde dig aktiv, har hotellet flere gode muligheder. Du kan for eksempel udfordre din rejsepartner til en tenniskamp på hotellets tennisbane, et spil bordtennis, eller hvad med at træne aerobics?

Besøg også den lokale sandstrand, som du nemt kan nå via hotellets private vej. Stranden betragtes som et af områdets mest eftertragtede og forbinder Tropea med Capo Vaticano. Også her kan du finde liggestole og parasoller samt en bar, som serverer drinks og snacks.

Afrund dagen eller begynd en ny på hotellets restaurant, hvor du kan nyde en kontinental morgenmad eller en lækker middag med et fint udvalg af forskellige retter med en pragtfuld udsigt, enten til poolen eller ud over havet. Både om dagen og om aftenen arrangerer hotellet underholdning på italiensk.

Sådan bor du
På Hotel Stromboli bor du i hyggelige dobbeltværelser med eget bad, toilet, hårtørrer samt terrasse eller balkon med delvis eller direkte havudsigt. Derudover er der minibar (mod gebyr), aircondition, safetybox, telefon og tv. Nogle værelser har også et fuldt udstyret tekøkken. Det er også muligt at booke et dobbeltværelse til eget brug mod forespørgsel og merpris.

Pension
Opholdet på Hotel Stromboli er med halvpension, med mulighed for tilkøb af fuld pension.

Mere om Hotel Stromboli
Aircondition har visse tids- og sæsonbegrænsninger. 
Der er begrænsede muligheder for offentlig transport og taxa til nærliggende områder. Receptionen hjælper dog gerne med bestilling af taxa.
Der er gratis WiFi i receptionen og i fællesområderne, men ikke på værelserne.

Om hotellet
Afstand til centrum 6 km, Tropea
Afstand til strand 350 m
Aircondition Ja
Antal værelser 104
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1970
Elevator Nej
Etager 2
Hårtørrer Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
Snackbar Ja
Strandhåndklæder Ja, mod betaling
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vifte i lejlighed/værelse Ja
WiFi Ja, gratis ved receptionen

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail