Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
  • Goa

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Goa.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Goa.

Se vores hoteller her >

Om Goa

Goa – ægte strandparadis med mange oplevelser

Goa er både for livsnyderen og eventyreren. Her finder I den perfekte kombination af ro, dejlige strande og ikke mindst et sammensurium af liv, dufte og indiske traditioner. Tag på marked om formiddagen, spis med de lokale til middag, lej en solstol om eftermiddagen og nyd en drink til aften. Dagene i Goa er intet mindre end ubeskrivelige dejlige!

Fascinerende, inspirerende og afslappende
Glæd jer til en ferie i Goa, der på en og samme tid fascinerer og inspirerer til en oplevelsesrig og afslappende rejse. Her finder I det indiske gadeliv og de gode køkkener, men også portugisisk kultur- og kolonihistorie med kristne kirker og flotte forts. Goa er så fantastisk, fordi området er fuld af oplevelser og historie, men også er kombineret med kystens, lange strande, der er indbyder til ren afslapning.

Skønne strande i Goa
Med en kystlinje på mere end 100 kilometer, er det ikke så mærkeligt, at Goa er kendt som et rent livsnyderparadis. Sandstrandene løber stort set hele vejen, og langs strandene finder I både liggestole og små restauranter, der serverer alle de indiske favoritretter - bare bedre end vi kender dem herhjemme. Find din favorit, og nyd ellers det stille liv ved havet, for I Goa er der en sjælden ro, der passer perfekt til en afslappende ferie.

Det nordlige Goa
Goa er delt i to – en nordlig og en sydlig del. Hos Bravo Tours har vi udvalgt de bedste hoteller i nord, og det er der mange grunde til. Det nordlige Goa byder på den bedste kombination af autentiske, indiske oplevelser kombineret med gode strande. I syd finder I ganske rigtig mange, store resorts, men også en internationaliseret bydel uden et meget indisk præg. Derfor anbefaler vi, at I rejser med til nord, så I får den bedste oplevelse af det ægte Indien.

Et billigt rejsemål
Og så gør det jo ingenting, at det er billigt at leve i Goa. En god middag koster sjældent over 50 kr., og så smager det fortræffeligt godt. Så det gælder blot om at nyde livet, læne sig tilbage og lade smilet komme frem – for det kan ikke undgås på en rejse til Goa.

Vejret i Goa
I Goa er vejret godt året rundt, men det regner mest i sommerhalvåret. Derfor rejser Bravo Tours til Goa fra november til marts, hvor gennemsnitstemperaturen er 29 grader, og hvor det sjældent er under 20 grader om natten. Et perfekt afbræk fra den danske, mørke vinter.

Transfer
Det tager cirka en time og 15 minutter at køre fra lufthavnen til hoteller i det nordlige Goa alt afhængig af, hvilket stop på ruten jeres hotel er.

FAKTA OM GOA

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Goa fra:
- Billund
- København

Flyvetid
Ca. 14 timer.

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop i Goa. Det tager ca. en time og 20 minutter.
Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
+4,5 time i forhold til Danmark.

Valuta
Indiske Rupee (INR). Det er en god ide at medbringe kreditkort. Kontakt jeres bank, inden I veksler hjemmefra, da nogle pengesedler i 2016 blev ugyldige. Det er sjældent muligt at veksle danske kroner – og kan I, er det ofte til en dårlig kurs. Ofte fås den bedste vekselkurs på 100-dollar sedler. 

Pas og visum
Turistvisum er nødvendigt, og passet skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse. Læs mere her >

Strande
Goa er kendt for sine gode strande, som nærmest er endeløse. Der kan være høje bølger og forekomme understrømme.

Mad og drikke
Indisk mad er fantastisk, og i det nordlige Goa finder I rigtig mange restauranter med et meget lavt prisniveau sammenlignet med Danmark. Indisk morgenmad er dog ofte simpelt og består af få ting eller anderledes mad fx gryderetter.

Transport
I Goa kan I både komme rundt med bus, taxa og Rickshaws (tuk-tuk’er). Det er billigt at komme rundt – offentlig transport er som oftest den billigste løsning.

Elektricitet
220 volt. Adapter kan være nødvendig.

Shopping
I Goa kan I let shoppe løs. Her finder I både markeder, små boder langs gaden og almindelige butikker. I Panaji finder I mest tøj, mens der også er hyggelige aftenmarkeder flere steder i området. Det er altså let at gøre et godt køb i Goa.

Billeje
Vi anbefaler ikke, at I lejer bil i Goa, men det kan være en god oplevelse at leje cykler.

Godt at vide
Køer er hellige i Indien – og dermed også i Goa. Derfor kan I møde køer i hele området.
Man kan ikke sammenligne hotelstandarden Goa med andre rejsemål, og den er ofte lavere, end vi er vant til.

Vores service
Når I ankommer til Goa møder I Bravo Tours’ dansktalende rejseledere. I hilser på dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder. Til om med 29. januar er der begrænset rejselederservice. 

Oplev fascinerende Goa

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Vi anbefaler

Fantastisk beliggenhed
DoubleTree by Hilton Goa Fantastisk luksushotel.
Udsolgt
Perfekte faciliteter
Country Inn And Suites By Radisson Tæt på gode strande
Udsolgt
Fantastisk atmosfære
Goan Heritage Hotel direkte på stranden
Udsolgt

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Goa

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser

Byrundtur i det historiske Goa

I dag oplever vi "Old Goa" og byens mange seværdigheder. Vi starter i den gamle bydel, hvor vi tydeligt ser at byen tidligere var portugisisk. Vi går en tur og besøger flere spændende kirker og katedraler. Arkitekturen er ganske unik.

Vi besøger også latinerkvarteret i Panjim, hvor den nye historie viser sig frem – og her kan man roligt finde shoppegenet frem.

Turen varer ca. 5 timer.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 280 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Crocodile Dundee for en dag!

I dag undgår vi at tage en dukkert – og tager os i stedet i agt, for nu skal vi nemlig spotte områdets krokodiller. Vi bliver overrasket, første gang vi ser dem – for de ligger dovent og næsten usynligt i overfladen, og flere gange opdager vi sikkert kun deres øjne. Men mange af dem solbader helt sikkert også langs kysten, og her får vi virkelige øjnene op for det stærke dyr. Undervejs ser og hører vi helt sikkert også de mange fugle, der lever i området, ligesom det uopdagede Goa træder frem, når de lokale fiskere er ude for at finde dagens fangst.

Efter vores besøg hos krokodillerne, besøger vi en krydderiplantage. I samme områder nyder vi en god frokost, inden vi kører tilbage til hotellet.

Turen varer ca. 6 timer.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 350 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Sejltur med delfiner og snorkling

Start dagen med at opleve delfinerne vågne, tag snorkelmasken på og find de farverige fisk senere på dagen og ankom til sidst til barbeque-frokost på en helt fantastisk strand. Det lyder næsten for godt til at være sandt – men det er det ikke. Så sejl med, når vi oplever Goa fra havets side.

Vi kører i bus med aircondition til vores båd, der sejler os til Grande Island, der netop er kendt for sit klare vand og flotte liv under overfladen. Undervejs spotter vi forhåbentligt de mange delfiner, og fortsætter dagen med snorkling og fiskeri.

Ved Virgin Beach tager vi en pause og nyder en fantastisk frokost.

Inklusive frokost og en vand, øl eller sodavand.
Husk håndklæde, badetøj, hat og solcreme.

Turen varer ca. 6 timer.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 330 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.