Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Dejligt, nyrenoveret familiehotel
 • Gode familieværelser
 • Underholdning og aktiviteter for både børn og voksne
 • Ophold tæt på stranden

Hotel Leonardo Kolymbia Resort

4
Her får du
 • Dejligt, nyrenoveret familiehotel
 • Gode familieværelser
 • Underholdning og aktiviteter for både børn og voksne
 • Ophold tæt på stranden
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Leonardo Kolymbia Resort

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant

Dejligt kategori 4 hotel med All Inclusive tæt på hyggelig strand

Blot få minutters gang fra vandkanten ved Kolymbia Beach finder du Leonardo Kolymbia Resort, der fremstår moderne og næsten funklende nyt efter renovering i 2019. Resortet byder dig velkommen til et 4-stjernet ophold med sjov og afslapning for både voksne og børn. Hotellet rummer et hyggeligt poolområde med separat børnepool. Langs poolen er der opstillet solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. På den anden side af den lille plæne, der støder op til poolområdet, finder du tennisbane og volleybane, hvis du vil udfordre dine medrejsende under blå himmel.

Der er også mulighed for dart eller en træning i motionsrummet. Mod betaling kan du også både spille pool, få massage eller få studset spidserne ved resortets helt egen frisør.

Når maven rumler, kan du besøge Blue Horizon Restaurant. Her kan du sætte tænderne i All Inclusive-menuen, der serveres fra buffet, alt imens dine øjne indtager den smukke udsigt over det grønne, kuperede terræn, der omgiver resortet. Skal udsigten skylles ned med lidt ekstra til ganen, kan du besøge en af hotellets to barer. I Ariadne Lounge Bar & Terrace kan du nyde alt fra kaffe og cocktails til forfriskende smoothies. I Thetis Pool Bar venter der ligeledes svalende dråber – samt snacks til den lille sult mellem måltiderne.

Hele sommeren står resortets personale klar med underholdning og sjove aktiviteter to gange dagligt (morgen og aften). Børn i alderen 3-12 år kan more sig og finde nye legekammerater i børneklubben eller brænde krudt af på legepladsen.

Sådan bor du
På Leonardo Kolymbia Resort kan du nyde dit ophold i værelser, som alle er udstyret med safebox, WiFi, minikøleskab, TV og elkedel samt badeværelse med hårtørrer. Vælg mellem følgende værelsestyper.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til have: Værelse på ca. 27 m2 med balkon eller terrasse og udsigt til haven. Der er plads til op til tre personer.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og havudsigt: Værelse på ca. 27 m2 med balkon eller terrasse og havudsigt.Der er plads til op til tre personer.

Familieværelse, balkon/terrasse, udsigt til have (1 soveværelse): Værelse på ca. 31 m2 med et stort værelse med dobbeltseng og to sovesofaer. Der er balkon eller terrasse med udsigt til have.Der er plads til op til fire personer.

Familieværelse, balkon/terrasse, pooludsigt (1 soveværelse): Værelse på ca. 31 m2 med et stort værelse med dobbeltseng og to sovesofaer. Der er balkon eller terrasse med pooludsigt. Der er plads til op til fire personer.

Suite med balkon/terrasse, udsigt til have (2 værelser): Suite på ca. 47 m2, som består af en stue med sovesofa og opholdsområde samt et separat soveværelse. Der er balkon eller terrasse med udsigt til have. Der er plads til op til fire personer.

Suite med balkon/terrasse og pooludsigt (2 værelser): Suite på ca. 47 m2, som består af en stue med sovesofa og opholdsområde samt et separat soveværelse. Der er balkon eller terrasse med udsigt til pool. Der er plads til op til fire personer.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og swim up: Værelse på ca. 24 m2 med terrasse, hvor der er direkte adgang til en fælles pool. Der er plads til to personer.

Pension
Opholdet på Leonardo Kolymbia Resort er med All Inclusive.

Mere om Leonardo Kolymbia Resort
Leonardo Kolymbia Resort fremstår pænt, nyt og moderne efter at være blevet renoveret i 2019. Der er parkeringsplads tilgængelig ved hotellets grund. I såvel hotellets fællesarealer som på hotellets værelset er der gratis WiFi. Der er 24 timers roomservice.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 150 m
Afstand til hæveautomat 50 m
Afstand til lokalt centrum 100 m
Afstand til lufthavn 30 km
Afstand til minimarked 50 m
Afstand til restauranter 50 m
Afstand til strand 250 m
Aircondition Ja
Antal værelser 114
Babyseng Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1990
Børneklub International
Børnepool Separat fra pool
Elevator Ja
Etager 2
Fitness Ja
Jacuzzi Nej
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minigolf Nej
Petanque Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja
Rengøring Ja
Renoveret 2019
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder Ja
Skift af sengelinned Ja
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Vandrutsjebane Nej
WiFi Ja

All Inclusive

All Inclusive

Måltider:

Morgenmad: Kl. 07.00-10.30
Frokost: Kl. 12.30-14.30
Aftensmad: Kl. 19.00-21.30

Morgenmad, frokost og aftensmad serveres fra buffet i Blue Horizon Restaurant. Til morgenmad byder restauranten på en international pallette af retter og et godt udvalg af sunde produkter. Til frokost tilberedes maden i restauranten, og her kan du bl.a. vælge mellem forskellige sæsonbaserede salater og deserter. Til aften tilberedes maden som til frokost direkte i restauranten, og her kan du forsyne dig fra en temabaseret buffet med alt fra friske salater til lokale og internationale desserter og is.

Mellemmåltider:
Snacks serveres fra kl. 10.30-17.30 i poolbaren.

Drikkevarer:
Ariadne Lobby Bar & Terrace: Kl. 10.00-24.00
Thetis Pool Bar: Kl. 10.00-18.30 og 19.30-23.30

Drikkevarer serveres i hotellets to barer, henholdsvis baren ved poolen og ved lobbyen. Ariadne Lobby Bar & Terrace
byder på et udvalg af lokale drikkevarer med og uden alkohol samt te og kaffe. Ved poolbaren kan du nyde både cocktails, kaffe og øvrige forfriskninger.

Ikke inkluderet:
Udenlandske drikkevarer med og uden alkohol er ikke inkluderet i hotellets All Inclusive.

Dresscode
Til spisning om aftenen bedes du af hensyn til hotellets øvrige spisende gæster iklæde dig almindeligt, pænt tøj jf. hotellets dresscode. Det er ikke tilladt for mænd at bære shorts i restauranten. Ærmeløse T-shirts samt sandaler og klipklappere er ej heller tilladt.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail