Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive med lokale og internationale retter
 • To poolområder - perfekt til afslapning eller aktivitet
 • Gåafstand til strand og Kalithea
 • Et Bravo Favorit-hotel

Virginia Family Resort

4
Her får du
 • All Inclusive med lokale og internationale retter
 • To poolområder - perfekt til afslapning eller aktivitet
 • Gåafstand til strand og Kalithea
 • Et Bravo Favorit-hotel

Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Virginia Family Resort

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Mulighed for privat pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Vandrutsjebane

Bravo Tours’ favorithotel på Rhodos

På Rhodos’ østkyst, i den populære ferieby Kalithea, finder du det skønne Virginia Family Resort. Hotellet er en del af Bravo Tours’ Bravo Favorit-koncept* – ganske enkelt fordi det er essensen af det gode ferieliv og noget af det allerbedste vi har, når det gælder faciliteter og god feriestemning. Virginia Family Resort er kort sagt det ideelle valg tæt på både by og strand med masser af fantastiske faciliteter. Her er både aktiviteter og vandrutsjebane, samt et skønt All Inclusive-koncept. Du kommer ikke til at mangle noget, når ferien foregår lige her!

Nyd livet ved hotellets dejlige poolområder. Her finder du både behagelige liggestole til ren afslapning, mens en anden pool indbyder til mere aktivitet med vandrutsjebane, animationsteam og poolbar. Det betyder, at alle aldre kan få styret deres indre legebarn – og for der bliver med garanti masser af sjove timer for hele familien. Når du får brug for en pause fra solens varme stråler, kan du slå parasollen op og tage en pause i skyggen.

Men det er ikke kun poolområdet, der er fantastisk på hotellet. Du får den skønneste beliggenhed ved en af øens allerbedste strande Kalima Beach. Her finder du den skønneste og hyggeligste strandbar, hvor du virkelig kan nyde livet. Her er det muligt at købe mad og drikke. Og vil du nyde endnu mere af Rhodos på din ferie, når du let ind til Rhodos by. Her finder du gode shoppingsmuligheder, et lækkert havneområde og ikke mindst den hyggelige og charmerende gamle bydel. Snyd ikke dig selv for en tur i disse gader!

Dit ophold på Virginia Family Resort er med All Inclusive. Her er masser af retter at vælge imellem – både lokale og internationale – så der er garanti for at få noget, som falder lige netop i din smag. På hotellet er der desuden en snackbar, hvor du kan få lette anretninger i løbet af dagen, hvis sulten pludselig melder sig. Der er også to a la carte restauranter – en fiskerestaurant, samt en græsk, traditionel restaurant/taverna - og du har en middag pr. uge på en af restauranterne inkluderet i din All Inclusive.

På Virginia Family Resort har du mulighed for at få et afbræk fra poolen ved at tage et spil billard, mens du på stranden kan prøve kræfter med vandsport mod gebyr. Her er også en lille legeplads til hotellets yngste gæster, og trænger du til en dejlige massage, er det også muligt mod ekstra betaling.

Det er altså ikke uden grund, at Virginia Family Resort hurtigt er blevet en ægte favorit hos Bravo Tours. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Sådan bor du
På Virginia Family Resort er der flere forskellige indkvarteringsmuligheder. 

Alle værelser er indrettet med et lille køleskab, te- og kaffefaciliteter, safebox, telefon, aircondition, WiFi (det er dog muligt at tilkøbe en bedre forbindelse) og hårtørrer. Alle værelser har også balkon eller terrasse. 

Værelser placeret i hovedbygningen ligger nærmest hotellets fællesområder og kan nåes med elevator.

Alle bungalows er renoverede og ligger fordelt på resort-området på stueplan eller 1. sal. Alle superior bungalows ligger på 2. sal.

Dobbeltværelser med terrasse/balkon og udsigt til haven: Vælg i stueetagen eller på første sal. Alle dobbeltværelser ligger i hotellets hovedbygning. Dobbeltværelser er 25 m2, og her kan maksimalt bo tre personer. Det er også muligt at bo alene mod tillæg.

Dobbeltværelser Luxury med terrasse/balkon og skrå havudsigt: Denne værelsestype er indrettet som beskrevet ovenfor, men har skrå havudsigt. De er 26 m2 og har maksimalt plads til tre personer.

Dobbeltværelser Deluxe med terrasse/balkon: Nyere værelser, der er placeret i hotellets hovedbygning. Ca. 28 m2 med plads til maksimalt to personer.

Familieværelse med terrasse/balkon: 
Ligger ved hotellets poolområde. De er, som navnet angiver, perfekt til hele familien, da børnene kan sove i ét rum adskilt med en dør til soveværelset. De er indrettet med de samme faciliteter som et dobbeltværelse. Der er 36 m2, og her er plads til to til fem personer.

Bungalow med balkon og udsigt til haven: Indrettet som et kombineret sove- og opholdsrum. De er 28 m2 og har maksimalt plads til tre personer. 

Bungalow Superior med balkon: Vælg mellem udsigt til haven eller skrå havudsigt. Nyere indretning. Indrettet med åben planløsning mellem soveværelse og opholdsrum. Ca. 28-30 m2 med plads til maksimalt fire personer (dog maks. tre voksne).

Bungalow Familie, 2 vær. med terrasse/balkon og udsigt til haven: Indrettet med to separate soveværelser. De er 46 m2 og har maksimalt plads til seks personer.

Bungalow Familie Superior, 2 vær. med balkon og udsigt til haven: Indrettet ligesom alm. Bungalow Familie, 2 vær. dog med nydere interior. De er 46 m2 og har maksimalt plads til seks personer.

Maisonette-værelser med udsigt til haven og terrasse/balkon: Hotellets maisonette-værelser er indrettet i to etager med bad og opholdsrum i stuen, samt soveværelse på 1. sal. Alle Maisonetter er indrettet som en mindre lejlighed med eget toilet/bad, egen balkon/terrasse, WIFI, safebox, køleskab, TV og telefon, aircondition. De er 64 m2, så er her plads til hele familien, og der findes lejligheder med plads til fire eller fem personer.

Superior suite med privatpool og terrasse: Det perfekte værelse til jer, der vil nyde familielivet med egen pool! Her er opholdsstue med sovesofa, samt eget dobbeltværelse med direkte udgang til egen pool. Her kan bo op til fem personer.

Pension
Opholdet er med All Inclusive – se beskrivelse nedenfor.

Mere om Virginia Family Resort
Det er muligt at leje poolhåndklæder mod et depositum på 10 Euro.

Det er muligt at få minibaren fyldt op på forespørgsel. Det koster 25 Euro pr. gang

Der er aircondition på værelserne fra 1/6-30/9. Dette er inkluderet i prisen. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 150 m
Afstand til centrum 7 km
Afstand til hæveautomat På hotellet
Afstand til lokalt centrum 800 m.
Afstand til lufthavn 27 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 286
Bar Ja
Billardbord Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1988
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator I en del af hotellet
Etager 3
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring Ja
Renoveret 2019
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af håndklæder Ja
Skift af sengelinned Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Splash zone Ja
Strandhåndklæder Ja, mod depositum
TV på værelset Ja
Vandrutsjebane Ja
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Reni

851 00, Koskinou

Rhodos

Grækenland


Tlf.: +30 2241 061125

All Inclusive

All Inclusive

Måltider
Alle hovedmåltider serveres fra buffet i hotellets restaurant.

Morgenmad: Kl. 07.00-10.00
Frokost: Kl. 12.00-15.00
Aftensmad: Kl. 18.30-21.30.

Deruodver er der også sen morgenmad fra kl. 10.00-10.30 med et mindre udvalg i hotellets snackbar.

Drikkevarer
Ikke alkoholiske drikkevarer (sodavand, juice og vand) samt øl og vin er inkluderet i All Inclusive fra kl. 10.00-23.00 (lokale mærker). Spiritus – fortsat lokale mærker - såsom rom, gin, vodka og lignende serveres fra kl. 12.00-23.00, Det er muligt at tilkøbe internationale mærker, samt et særligt udvalg af kaffe.

Ikke inkluderet
Drikkevarer der ikke er nævnt ovenfor.

Mellemmåltider
Snackbaren er åben fra 11.00-17.00. Her severes der varme snacks fra kl. 11.00-12.00 og igen fra kl. 15.30-17.00, samt kolde snacks fra kl. 11.00-17.00.

Der er is hele dagen og kaffe og kage fra kl. 16.00-17.00.

A la carte
Alle gæster kan én gang i løbet af ugen nyde en a la carte-middag i en af hotellets a la carte restauranter. Bordbestilling kræves – gør det gerne ved ankomst. 

Det er muligt at tilkøbe ekstra middage i a la carte-restauranterne ved ankomst.

I sommeren 2024 gælder All Inclusive helt til hjemrejse, også selvom du er checket ud af dit værelse.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Virginia Family Resort - En del af Bravo Favorit

Virginia Family Resort - En del af Bravo Favorit

Kort over hotellet

Kort over hotellet 

Bygning Værelsestype Bygning Værelsestype
A - stuen og første sal Dobbeltværelse med udsigt til haven I - første sal Familieværelser med skydedør
A - anden sal Luxury dobbeltværelser med skrå havudsigt I - stuen Maisonette-værelser
B-C-D-E-F-G Bungalow med udsigt til haven K Superiorsuiter med egen pool

Video fra Virginia Hotel

Video fra Virginia Hotel

Er I mange der skal rejse sammen? Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din ferie til Virginia Family Resort
Vælg lufthavn *

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail