Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive
 • Både lokale og internationale retter
 • Flere forskellige aktiviteter
 • Gåafstand til strand og Kalithea

Virginia Family Resort

4
Her får du
 • All Inclusive
 • Både lokale og internationale retter
 • Flere forskellige aktiviteter
 • Gåafstand til strand og Kalithea

Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Virginia Family Resort

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Vandrutsjebane

Bravo Tours’ nye favorithotel på Rhodos
På Rhodos’ østkyst, i den populære ferieby Kalithea, finder du det skønne Virginia Family Resort. Hotellet er en del af Bravo Tours’ Bonavida Resort-koncept – ganske enkelt fordi det er essensen af det gode ferieliv og noget af det allerbedste vi har, når det gælder faciliteter og god feriestemning. Virginia Family Resort er kort sagt det ideelle valg tæt på både by og strand med masser af fantastiske faciliteter. Her er både aktiviteter og vandrutsjebane, samt et skønt All Inclusive-koncept. Du kommer ikke til at mangle noget, når ferien foregår lige her!

Nyd livet ved hotellets dejlige poolområde. Her finder du både behagelige liggestole til ren afslapning, mens der som noget helt nyt også er vandrutsjebane fra sommeren 2021. Det betyder, at alle aldre kan få styret deres indre legebarn – og for der bliver med garanti masser af sjove timer for hele familien. Når du får brug for en pause fra solens varme stråler, kan du slå parasollen op og tage en pause i skyggen. I den indbydende swimmingpool kan du snuppe en dukkert, mens du i poolbaren kan få kolde forfriskninger.

Men det er ikke kun poolområdet, der er fantastisk på hotellet. Du får den skønneste beliggenhed ved en af øens allerbedste strande Kalima Beach. Her finder du den skønneste og hyggeligste strandbar, hvor du virkelig kan nyde livet. Her er det muligt at købe mad og drikke. Og vil du nyde endnu mere af Rhodos på din ferie, når du let ind til Rhodos by. Her finder du gode shoppingsmuligheder, et lækkert havneområde og ikke mindst den hyggelige og charmerende gamle bydel. Snyd ikke dig selv for en tur i disse gader!

Dit ophold på Virginia Family Resort er med All Inclusive. Her er masser af retter at vælge imellem – både lokale og internationale – så der er garanti for at få noget, som falder lige netop i din smag. På hotellet er der desuden en snackbar, hvor du kan få lette anretninger i løbet af dagen, hvis sulten pludselig melder sig. Der er også to a la carte restauranter – en fiskerestaurant, samt en græsk, traditionel restaurant/taverna - og du har en middag på en af restauranterne inkluderet i din All Inclusive.

På Virginia Family Resort har du mulighed for at få et afbræk fra poolen ved at tage et spil billard, mens du på stranden kan prøve kræfter med vandsport mod gebyr. Her er også en lille legeplads til hotellets yngste gæster, og trænger du til en dejlige massage, er det også muligt mod ekstra betaling.

Det er altså ikke uden grund, at Virginia Family Resort hurtigt er blevet en ægte favorit hos Bravo Tours. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Sådan bor du
På Virginia Family Resort er der flere forskellige indkvarteringsmuligheder. 
Alle værelser er indrettet med et lille køleskab, te- og kaffefaciliteter, safebox, telefon, aircondition (gratis fra juni-september – før/efter mod betaling), WiFi (det er dog muligt at tilkøbe en bedre forbindelse) og hårtørrer. Alle værelser har også balkon eller terrasse. 

Dobbeltværelser med udsigt til haven og terrasse/balkon – vælg i stueetagen eller på første sal
Alle dobbeltværelser ligger i hotellets hovedbygning og dermed tæt på alle hotellets fællesområder. De er indrettet med en dobbeltseng, samt en enkeltseng, bruser og balkon/terrasse. Der er elevator i hovedbygningen. Dobbeltværelser et 25 m2, og her kan maksimalt bo tre personer. Det er også muligt at bo alene mod tillæg.

Luxury dobbeltværelser med skrå havudsigt og terrasse/balkon
Denne værelsestype er indrettet som beskrevet ovenfor, men har også skrå havudsigt. De er 26 m2 og har maksimalt plads til tre personer.

Bungalow med udsigt til haven og terrasse/balkon
Alle bungalows renoverede og ligger fordelt på resort-området. De er 28 m2 og har maksimalt plads til tre personer. Bungalow-værelserne ligger på stueplan og på 1. sal.

Familieværelser med skydedør og terrasse/balkon
Ved hotellets poolområde ligger alle familieværelser. De er, som navnet angiver, perfekt til hele familien, da børnene kan sove i ét rum adskilt at skydedøre til soveværelset. De er indrettet med de samme faciliteter som et dobbeltværelse. Der er 36 m2, og her er plads til 2-5 personer.

Renoverede Maisonette-værelser med udsigt til haven og terrasse/balkon
Hotellets Maisonette-værelser er indrettet i to etager med bad og opholdsrum i stuen, samt soveværelse på 1. sal. Alle Maisonetter er indrettet som en mindre lejlighed med eget toilet/bad, egen balkon/terrasse, et lille køkken, WIFI, safebox, køleskab, TV og telefon, aircondition (gratis fra juni-september – før/efter mod betaling).

De er 64 m2, så er her plads til hele familien, og der findes lejligheder med plads til 4, 5 og 6 personer.

Renoverede superiorsuiter med privatpool og terrasse
Det perfekte værelse til jer, der vil nyde familielivet med egen pool! Her er opholdsstue med sovesofa, samt eget dobbeltværelse med direkte udgang til egen pool. Her kan bo op til fem personer.

Pension
Opholdet er med All Inclusive – se beskrivelse nedenfor.

Mere om Virginia Family Resort
Det er muligt at leje poolhåndklæder mod et depositum på 10 Euro.
Det er muligt at få minibaren fyldt op på forespørgsel. Det koster 25 Euro pr. gang

Om hotellet
Afstand til busstoppested 200 m.
Afstand til centrum 6 km.
Afstand til lokalt centrum 800 m.
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 170
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 1988
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 2
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Pool Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 6
Renoveret 2017-2019
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Volleyball Ja
WiFi Ja

Adresse

Reni

851 00, Koskinou

Rhodos

Grækenland


Tlf.: +30 2241 061125

All Inclusive

Hovedmåltider
Alle hovedmåltider serveres fra buffet i hotellets restaurant.

Morgenmad: 07.00-10.00
Frokost: 12.30-14.30
Aftensmad: 18.30-21.30.

Deruodver er der også sen morgenmad fra kl. 10.00-10.30 med et mindre udvalg i hotellets snackbar.

Mellemmåltider
Snackbaren er åben fra 10.00-17.00, hvor der severes: 
Frokost med bl.a. pizza og BBQ fra kl. 12.00-15.00, samt varme snacks fra 10.30-12.00 og 14.30-17.00. Der er is hele dagen, samt kaffe og kage fra 16.00-17.00.

A la carte
Alle gæster kan én gang i løbet af ugen nyde en a la carte-middag i en af hotellets a la carte restauranter. Bordbestilling kræves – gør det gerne ved ankomst. 

Det er muligt at tilkøbe ekstra middage i a la carte-restauranterne ved ankomst.

Drikkevarer
Ikke alkoholiske drikkevarer (sodavand, juice og vand, samt øl og vin) er inkluderet i All Inclusive fra kl. 10.00-23.00 (lokale mærker). Spiritus – fortsat lokale mærker - såsom rom, gin, vodka og lignende serveres fra kl. 12.00-23.00, Det er muligt at tilkøbe internationale mærker, samt et særligt udvalg af kaffe.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort over hotellet 

Bygning Værelsestype Bygning Værelsestype
A - stuen og første sal Dobbeltværelse med udsigt til haven I - første sal Familieværelser med skydedør
A - anden sal Luxury dobbeltværelser med skrå havudsigt I - stuen Maisonette-værelser
B-C-D-E-F-G Bungalow med udsigt til haven K Superiorsuiter med egen pool

Video fra Virginia Hotel

Er I mange der skal rejse sammen? Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din ferie til Sirios Village
Vælg lufthavn *

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail