Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 24 timers All Inclusive
 • 8 restauranter og 5 barer
 • 150 m2 stor pool
 • Direkte på stranden
 • Mange faciliteter til store og små

Mitsis Alila Resort & Spa

5
Her får du
 • 24 timers All Inclusive
 • 8 restauranter og 5 barer
 • 150 m2 stor pool
 • Direkte på stranden
 • Mange faciliteter til store og små
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Mitsis Alila Resort & Spa

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Vandrutsjebane
 • Wellness

Den ultimative All Inclusive-ferie
På Mitsis Alila Resort får du den ultimative All Inclusive-ferie. 24-timers servering og ikke mindre end otte restauranter og fem barer at vælge mellem. Dertil får du en placering direkte på stranden og masser af underholdning og faciliteter. En uforglemmelig ferie venter!

På Mitsis Alila Resort har du ikke bare All Inclusive – du har All Inclusive Ultra med 24-timers servering. Foruden den store buffet-restaurant er der otte a la carte- og snack-restauranter at vælge mellem samt fem barer – herunder en vin- og en champagnebar.

Den erfarne All Inclusive-gæst vil vide, at man normalt selv skal hente sine drikkevarer, når man fx ligger ved poolen. Det er dog ikke tilfældet her. Der er nemlig tjenerservering både ved pool og ved stranden, så du ikke behøver at røre en finger! Børnene vil elske is-, hot dog- og popcornvognen nær poolen.

Hotellets store pool er over 150 m2 stor, derudover er der selvfølgelig masser af solsenge og parasoller samt en indendørs pool og en børnepool. Der er en større og to mindre vandrutsjebaner. Fra hotellets pool skal du kun gå få skridt, før du står direkte på stranden, hvor der selvfølgelig også er solstole og parasoller.

Der er mange muligheder for at afvikle den store familie- eller vennedyst! Hotellet har nemlig både air hockey, beachvolley, en multibane, tennisbane, billard (mod betaling), bordfoldbod og bordtennis. Der er fitnesscenter, som du frit kan benytte samt daglig træningslektioner i fx aerobics. Dagen igennem er der underholdning for alle aldre fx live musik og shows.  

Vil du forkæle dig selv, så skal du besøge hotellet spaafdeling, MySpa (mod betaling). Her finder du en indendørs swimmingpool (Du skal være +14 år for at benytte den indendørs pool), tyrkisk bad med sauna og mulighed for at bestille massage samt forskellige skønhedsbehandlinger.

Hotellet har gode faciliteter til dig, der rejser med børn. Der er mulighed for at låne babybadekar, klapvogn, højstol, barnesenge, potte og flaskevarmer (visse mod betaling). Derudover er der en legeplads og børneklub.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med balkon/terrasse samt separat bad/toilet med toiletartikler, badekåbe og -tøfler og hårtørrer. Derudover er der aircondition, strand- og poolhåndklæde, elkedel med te og kaffe, Nespresso®-maskine med daglig opfyldning af kapsler, fjernsyn, safebox samt gratis WiFi. Alle værelser er udstyret med en minibar med sodavand og flaskevand, som indgår i All Inclusive. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til bjergene: 25-28 m2 stort med plads til en til to personer.

Dobbeltværelse superior med balkon/terrasse og havudsigt: 35 m2 stort med plads op til tre personer.

Junior Suite med balkon/terrasse og havudsigt samt jacuzzi: Gæster, der bor i junior suiten, får tilbud om champagne på værelset hver dag mellem 18.00 – 21.00. Der er luksustoiletartikler og større fjernsyn med DVD-afspiller. Terrassen er indrettet med en jacuzzi og solsenge. 40 m2 stort med plads til en til to personer.

Familieværelse med balkon/terrasse og skrå havudsigt: Indrettet med separat soveværelse, der er adskilt med skydedør af glas. 40 m2 stort med plads til to til fem personer (heraf maks. tre voksne).

Familieværelse med balkon/terrasse og havudsigt: Indrettet med separat soveværelse, der er adskilt med skydedør af glas. 40 m2 stort med plads til to til fire personer.

Pension
Dit ophold er med All Inclusive Ultra.

Mere om Mitsis Alila Resort
Der er gratis WiFi på hotellet – det er dog muligt at opgradere til high speed mod betaling.

Der er roomservice på hotellet. Maden er inkluderet i All Inclusive, men du betaler en serveringsafgift på ca. 10 € / bakke.
Bemærk, det er ikke tilladt at besøge hotellets buffet- og a la carte-restauranter iført klipklapper eller shorts.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 50 m
Afstand til centrum 8 km, Rhodos By
Afstand til lokalt centrum 4 km, Falaraki
Afstand til lufthavn 20 km
Afstand til restauranter 4 km
Afstand til strand 5 m
Aircondition Ja
Antal værelser 314
Babyseng Ja
Bar Ja
Billardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 10
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, gratis
Petanque Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna I spaafdeling
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandrutsjebane Ja
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Mitsis Alila Resort & Spa

85105, Faliraki

Grækenland


All Inclusive Ultra

All Inclusive Ultra

Måltider
Serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant. Der er både lokale og internationale retter samt showcooking og forskellige temaaftner.

Morgenmad kl. 07.00 – 10.30
Frokost kl. 12.30 – 14.30
Aftensmad kl. 18.30 21.30

Derudover er det muligt at besøge hotellets a la carte- og tema-restauranter – bemærk at bordreservation er påkrævet.

Vælg mellem Italian, Ellinadiko, Pan-Asian og Tex Mex. Det er desuden muligt at få stearinlysmiddag på stranden fra alle a la carte-restauranterne (ved tilgængelighed, bordreservation er nødvendig).

Mellemmåltider
A la carte-brunch (kun for voksne, reservation påkrævet) kl. 08.30 – 11.30
Eftermiddagskaffe kl. 17.00 – 19.00

Derudover serverer følgende restauranter forskellige snacks (fx burger, gyros, pita, is, pandekager mm) i løbet af dagen: Ouzeri, Burger, Pitta Corner, Creperie & Galateria. Der er desuden hot dog-vogn, is ved poolen og popcorn-vogn, som ligeledes er inkluderet.

Drikkevarer
Inkluderer friskpresset juice, smoothies, mange slags kaffe, vand, te, sodavand, udvalg af lokale øl og vine samt drinks af udvalgte, lokale spiritusmærker. Øvrige premium-drikkevarer er mod betaling.

Serveres fra hotellets barer. Drikkevarer serveres 24 timer i døgnet, de enkelte barer har specifikke åbningstider: All Day Bar, Night Bar, Champagne Bar, Wine Bar, Bach Bar & Pizza Oven, Pool & Theatre bar.

Bemærk, All Inclusive Ultra slutter kl. 12.00 på hjemrejsedagen. Hotellet kan ændre i All Inclusive-programmet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail