Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Faliraki

Om Faliraki

Om Faliraki

Faliraki – nogle af Rhodos’ bedste strande

På Rhodos’ østkyst ligger Faliraki – et område, der stort set rummer alt, hvad feriehjertet kan begære. Her ligger nogle af øens bedste strande, som flere steder er lavvandede og perfekt til børnefamilier.

By- og strandliv
Om dagen tiltrækker de fire kilometer lange sandstrande de fleste gæster i Faliraki. Her kan man let finde et område, der passer til ens strandtemperament – uanset om det skal være børnevenligt, fyldt med aktiviteter eller mere fredeligt og roligt. Efter en god dag byder området på en hyggelige restaurant- og bargade, hvor I kan nyde en god, græsk middag eller en skøn forfriskning.

Bo lige ved stranden
Når man bor på østkysten og Rhodos’ bedste strande, synes vi også, at man skal bo tæt på. Derfor har vi udvalgt de bedste strandhoteller langs kysten. Det betyder, at hotellerne ligger direkte på stranden eller så tæt på, at I kan nå det selv i badesandaler.

Aktiviteter for alle aldre
Faliraki er både afslapning og aktiviteter. Prøv fx et spil minigolf, bowlinghallen, go-cartbanen og ikke at forglemme ét af Europas største vandlande – Faliraki Water Park. Her kan hele familien sagtens få én eller flere feriedage til at gå. Her er også en lille, hyggelig forlystelsespark, Luna Park, og gode legepladser rundt om i området. Faliraki byder også på et livligt natteliv, hvis I stadig har energi efter en lang dag i solen. Nattelivet foregår i to gader i centrum, hvor barer og diskoteker ligger dør om dør.

Rundt på Rhodos
Rhodos er oplagt til oplevelser. Besøg fx Rhodos by, hvor især den gamle bydel byder på et væld af spændende seværdigheder. Tag med til Akropolis eller på bådtur ud for kysten. I kan også leje en bil og køre på opdagelse lidt væk fra kysten. Her kan I let komme tæt på det græske hverdagsliv.

Transfer
Det tager ca. 30 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel i Faliraki.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail