Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Hyggeligt familiedrevet hotel
 • Direkte ved sandstrand
 • Hyggeligt poolområde

Lejligheder Elpida Beach

3
Her får du
 • Hyggeligt familiedrevet hotel
 • Direkte ved sandstrand
 • Hyggeligt poolområde
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lejligheder Elpida Beach

 • Børnepool
 • Pool
 • Max. 100 m til strand
 • Gratis WiFi

Ideelt for livsnydere, direkte på sandstranden og tæt på centrum

Elpida Beach er perfekt for dig, der søger fred og ro uden den store luksus, men i dejlige, afslappede omgivelser lige ved havet. Lejlighedshotellet ligger i den charmerende lille Kathara-bugt i gå-afstand til centrum af Faliraki. Den flotte og indbydende strand føles næsten privat, da området er meget fredfyldt og stort set kun benyttes af de lokale. Allerede ved ankomst mærker du hotellets gæstfrihed. Hotellet er familiedrevet, og de nyder at servicere deres gæster og vil gøre alt for, at gæsterne får en dejlig ferie. Hotellets reception fungerer som et dejligt samlingssted for gæsterne. Tæt på hotellet ligger den lokale havn, og du finder også butikker, lækre restauranter, stemningsfulde barer med mere i umiddelbar nærhed af hotellet.

Tæt ved receptionen ligger det hyggelige poolområde med både swimmingpool og separat børnepool. Her hersker en rar og tilbagelænet atmosfære, hvor du virkelig kommer helt ned i gear.

Sådan bor du
Alle værelser og lejligheder er indrettet med eget bad/toilet, WiFi, balkon/terrasse. Vælg mellem følgende værelsestyper: 

1-værelses lejlighed med terrasse: Indrettet med køkken med kogeplader, køleskab og elkedel. Plads til to til fire personer. Disse lejligheder er beliggende i stuetagen. Der er aircondition på værelset, som koster ca. € 8 om dagen. Du kan låne safebox i receptionen.

Dobbeltværelse superior med balkon: Istandsatte værelser med moderne intereiør. Plads til to personer. Der er gratis aircondition og safebox på værelset.

Pension
Dit ophold på Elpida beach er uden pension, hvis du bor i 1-værelses lejlighed, men morgenmad kan tilkøbes. Bor du i dobbeltværelse, så er dit ophold med morgenmad.

Mere om Elpida Beach
Ideelt til fx par som blot søger fred og ro uden den store luksus, eller familier der elsker det rolige liv ved havet. Elpida Beach er et dejligt lejlighedshotel, hvor du får masser af hygge, ro og fred for pengene. Du kan slappe af, være dig selv, nyde solen og nogle skønne svømmeture i havet eller poolen. Du kan også se TV i receptionsområdet. Transferbussen sætter gæsterne af et lille stykke fra hotellet, så man går det sidste stykke.

Om hotellet
Afstand til centrum 17 km, Rhodos
Afstand til lokalt centrum 1,5 km
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja, mod gebyr
Bar Ja
Byggeår 2002
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 4
Køleskab Ja
Lejligheder 37
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Rengøring 3
Renoveret 2008
Restaurant Nej
Safebox I reception
Skift af håndklæder 2
Skift af sengelinned 2
WiFi Ja, gratis

Adresse
Kathara Bay
(+30) 22410 87052

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail