Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Fantastisk placering ved strand og by
 • Skønt poolområde
 • Nyrenoveret
 • Familieejet hotel

Alma by the sea

3
Her får du
 • Fantastisk placering ved strand og by
 • Skønt poolområde
 • Nyrenoveret
 • Familieejet hotel
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Alma by the sea

 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Max. 100 m til strand
 • Pool

Nyrenoveret lejlighedshotel med skøn placering i Platanias

I den dejlige ferieby Platanias ligger Alma by the sea, som er et nyrenoveret lejlighedshotel med en fantastisk placering. Går du ud af hotellet og til venstre, er du hurtigt på den lækre Platanias strand, hvor du kan nyde en tur i havet eller sole på stranden. Går du derimod ud fra hotellet og til højre, så rammer du hovedgaden i byen. Her finder du et væld af gode restauranter og hyggelige butikker.

Hotellet gennemgik en stor renovering i 2023, og derfor spiller hotellet bare. Der er et vidunderligt poolområde på hotellet, hvor du kan slappe af på en solstol eller tage en dukkert i poolen. Ved poolområdet er der også en børnepool, så de mindste ikke skal tænke på, om de kan bunde.

Hotellet er familiejet, og ejeren sætter en stor dyd i at have styr på alt, så du er sikker på at få en dejlig ferie i skønne græske omgivelser.  

Med placeringen centralt i Platanias har du et skønt udgangspunkt for en dejlig ferie. Med hyggelige tavernaer, restauranter og cafeer skal du ikke langt for at få dit næste måltid. Trænger du til at se en større by, så ligger fantastiske Chania blot 15 km væk. Her kan du komme hen med bus eller taxa.

Sådan bor du
Du bor i fine, nyrenoverede lejligheder, når du bor på Alma by the sea. Lejlighederne er fordelt på to etager. Lejlighederne på nederste etage er med terrasse, mens dem på øverste etage er med balkon. Lejlighederne er udstyret med safebox (mod gebyr), tekøkken med kogeplader, kaffemaskine, elkedel og køleskab med fryser, gratis WiFi, TV, aircondition (mod gebyr) samt badeværelse med hårtørrer. Vælg mellem følgende lejligheder:

1-værelses lejlighed med terrasse og pooludsigt, nederste etage
Lys lejlighed med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt spisebord og stole. Lejligheden ligger på den nederste etage, og der er en nedsænket terrasse med udsigt til poolen. Der er plads til maks. tre personer.

1-værelses lejlighed, terrasse, udsigt til gaden, nederste etage
Denne lejlighed er indrettet i lyse farver, og der er et spisebord med stole. Derudover er der en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og lejligheden ligger på nederste etage, så der er en nedsænket terrasse, hvorfra der er udsigt til gaden. Der er plads til maks. tre personer.

1-værelses lejlighed med balkon og pooludsigt, øverste etager
Denne lejlighed er indrettet som de andre 1-værelses lejligheder, men her ligger lejligheden på de øverste etager og er udstyret med en balkon med udsigt til poolen. Der er plads til maks. tre personer.

2-værelses lejlighed, terrasse, udsigt til gaden, nederste etage
Denne 2-værelses lejlighed har et opholdsrum, hvor der er sovesofa, tekøkken og spisebord med tilhørende stole. Derudover er der et separat soveværelse med en dobbelt- eller to enkeltsenge. Lejligheden ligger på nederste etage og har nedsænket terrasse med udsigt til gaden. Der er plads til maks. fire personer.

2-værelses lejlighed med balkon og pooludsigt, øverste etager
Lejligheden er indrettet som den anden 2-værelses lejlighed, men ligger på en af de øverste etager og har en balkon med udsigt til poolen. Der er plads til maks. fire personer.

Pension
Dit ophold er uden pension.

Mere om Alma by the Sea
Vær opmærksom på at hotellet ikke er for gangbesværede.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 10 m
Afstand til hæveautomat 100 m
Afstand til lokalt centrum 100 m
Afstand til lufthavn 20 km
Afstand til minimarked 100 m
Afstand til restauranter 100 m
Afstand til strand 40 m
Aircondition Ja, mod gebyr
Antal værelser 15
Babyseng Ja, kræver bestilling
Byggeår 1996
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja
Renoveret 2024
Safebox Ja, mod gebyr
Tekøkken Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Olympionikon Platanias

Grækenland


Tlf.: 306947456573

E-mail: info@almabythesea.com

Web: www.almabythesea.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail