Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Direkte på stranden
 • Nybygget i 2021
 • Luksuriøst og moderne
 • Mulighed for swim up værelser
 • Et Bravo Deluxe-hotel

Myrion Beach Resort & Spa

5
Her får du
 • Direkte på stranden
 • Nybygget i 2021
 • Luksuriøst og moderne
 • Mulighed for swim up værelser
 • Et Bravo Deluxe-hotel
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Myrion Beach Resort & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Mulighed for privat pool
 • Mulighed for swim up pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension

Nybygget luksushotel direkte på stranden

Forkæl dig selv med den ultimative livsnyderferie på Myrion Beach Resort & Spa. Dette nybyggede hotel emmer af loungestemning og luksus, og derfor er det håndplukket til at være et Bravo Deluxe-hotel. Hotellet ligger direkte ud til stranden i Gerani midt mellem Maleme og Platanias.

Med det samme du træder ind på hotellet, bliver du mødt af smukt og lyst interiør. Der er lagt fokus på detaljer og kvalitet. Nyd ferien ved det store og flotte poolområde, hvor du finder en stor pool og en børnepool. I Spa'en er der også en indendørs opvarmet pool. 

Er du mere til sand mellem tæerne, så ligger stranden Gerani Beach få skridt fra poolen. Her kan du nyde roen og bølgernes skvulpen fra det krystalklare vand. Både solstole og parasoller er gratis at benytte, når du bor på hotellet. 

Forkæl også dig selv med et besøg i hotellets smukke spa. Her er alt fra sauna, indendørs pool, behandlinger (mod betaling) og fitness. Skal du være mere aktiv, kan du tage en duel på padel-tennisbanen (mod betaling). 

Når sulten melder sig, kan du spise dine måltider i restauranten Cosmos. Her serveres alt fra græske til internationale retter. Flere aftener i ugen er der tema-aften i restauranten, hvor dine smagsløg bliver tilfredsstillet. Thymari er a la carte restaurant, hvor du kan nyde en lækker frokost eller aftensmad. 

Sådan bor du
Når du bor på Myrion Beach Resort & Spa indkvarteres du i flotte og velindrettede værelser. Her er tænkt over alle deltaljer. Alle værelser er indrettet med aircondition, køleskab (minibar mod forespørgsel og betaling), hårtørrer, te og kaffe-faciliteter, toiletartikler, tv, safebox, gratis WiFi, strandhåndklæder samt badekåbe og tøfler. 

Dobbeltværelse superior  med balkon/terrasse (24 kvm.): Indrettet med sovesofa. Plads til en til tre personer. 

Dobbeltværelse superior med balkon/terrasse og havudsigt (24 kvm.): Plads til en til tre personer. 

Dobbeltværelse superior med balkon/terrasse og udsigt til sø/pool (24 kvm.): Værelset er indrettet som de andre dobbeltværelse superior, men med udsigt til sø eller pool. Plads til en til tre personer.

Dobbeltværelse superior med balkon/terrasse og swim up pool (24 kvm): Indrettet ligesom dobbeltværelse superior men med direkte afgang til poolen. Poolen er en mindre pool, der deles med få andre værelser. Indrettet med sovesofa. Plads til en til tre personer.

Dobbeltværelse grand superior med havudsigt eller skrå havudsigt (30 kvm): Værelset er større og ofte med skydedør mellem opholds- og soveafdelingen. Indrettet med sovesofa. Plads til en til fire personer (heraf maks. tre voksne).

Dobbeltværelse grand superior med swim up (30 kvm): Indrettet ligesom dobbeltværelser grand superior men med direkte adgang til poolen. Poolen er en mindre pool, der deles med få andre værelser. Indrettet med sovesofa samt solsenge på terrassen. Plads til en til tre personer.

Junior suite maisonette med balkon/terrasse (32 kvm): Udsigt til have. Maisonetterne er enten i to etager eller 2-værelses lejlighed. Plads til en til tre personer.

Junior Suite, balkon/terrasse, pool/skrå havudsigt (masionette) (32 kvm.): Indrettet som den anden junior suite, men med udsigt til pool eller skrå havudsigt. Plads til en til tre personer.

Suite med privat pool (37 kvm): Suiten med privat pool er til dig der gerne vil have det hele. Indrettet med sovesofa, te- og kaffefaciliteter, espressomaskine samt solsenge på terrassen. Ved ankomst er der vin, frugtkurv og kaffe. Plads til to til fire personer (dog maks. tre voksne).

Executive suite med privat pool og havudsigt (37 kvm):
Til dig, der vil have det hele – og lidt til. Indrettet med sovesofa, te- og kaffefaciliteter, espressomaskine samt solsenge på terrassen. Ved ankomst er der vin, frugtkurv og kaffe. Plads til to til fire personer (dog maks. tre voksne).

Pension
Dit ophold er inklusive morgenmad, men du har mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mænd bedes bærer lange bukser i restauranten ved middagen. Badetøj er ikke tilladt på noget tidspunkt i restauranten eller i barer.

Mere om Myrion Beach Resort & Spa
I år 2024 må der kun bo personer på over 16 år på hotellet.

Derudover er der fra år 2024 strandhåndklæder til rådighed på hotellet.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 500 m
Afstand til centrum 5 km (Platanias)
Afstand til den gamle bydel 16 km (Chania)
Afstand til hæveautomat 20 m
Afstand til lokalt centrum 1 km Gerani
Afstand til lufthavn 30 km
Afstand til minimarked 20 m
Afstand til restauranter 200 m
Afstand til strand 20 m
Aircondition Ja
Antal værelser 112
Babyseng Ja
Bar Ja
Byggeår 2021
Børnepool Ja
Etager 2
Fitness Ja
Indendørs pool Ja, mod gebyr
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Konferencerum Ja
Køleskab Ja
Legeplads Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Padel tennis Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 5
Skift af sengelinned, pr. uge 5
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Gerani

73014, Gerani

Chania

Grækenland


Tlf.: 0030 28214 40560

Myrion Beach Resort & Spa - En del af Bravo Deluxe

Myrion Beach Resort & Spa - En del af Bravo Deluxe

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail