Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Matzi Apartments

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Matzi Apartments

  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Max. 100 m til strand

Vil du bo direkte ud til stranden i en hjemlig og bekvem lejlighed? På Matzi Apartments bestemmer du fuldstændigt selv, hvad dagen skal bringe. Her er der mulighed for afslapning på stranden eller ved poolen samt nem adgang til nærliggende attraktioner og byer med bus. Lejlighedernes køkkener er veludstyrede, så du nemt kan lave lækre måltider hjemme, som kan nyde på balkonen med udsigt til havet. Dét er feriestemning!

Hjemlig hygge og mulighed for havudsigt
På Matzi Aparments kan du bo i et-, to- eller treværelseslejligheder. Alle lejlighederne er autentiske og velindrettede med en hjemlig atmosfære. Køkkenet har gode faciliteter, så du nemt kan tilberede flere af feriens måltider her. Bestiller du en lejlighed med havudsigt, kan måltiderne passende indtages på balkonen med udsigt udover det blå Middelhav.

Strand, pool og grønne områder
Placeringen direkte ud til Gerani stranden inviterer til dage i en solstole kun afbrudt af en dukkert i saltvandet. Derudover har hotellet et nydeligt poolområde i direkte forbindelse med en græsplæne, hvor der er mulighed for boldspil og strandtennis. Poolen er opvarmet og har selvfølgelig også en separat børnepool. Omkring poolen er der både liggestole og borde, så man kan læse en god bog eller spille kort under parasollen.

Hotellet ligger nær et lokalt centrum, hvor du finder både mindre butikker, restauranter og supermarked. Derudover går lokalbussen kun 400 meter fra hotellet, og du har derfor nem adgang til de større byer som Platanias og Chania.

Sådan bor du
Et-værelseslejligheder med balkon/terrasse med skrå eller fuld havudsigt med plads til maksimalt to voksne. To-værelseslejligheder med balkon/terrasse med havudsigt med plads til maksimalt fire voksne. Tre-værelseslejligheder med balkon/terrasse med havudsigt med plads til maksimalt fem voksne.

Alle køkkener er indrettet med køle- og fryseskab, kogeplade og kaffemaskine. Derudover er der mulighed for satellit-TV, air condition og safetybox i lejlighederne mod betaling.

Pension
Dit ophold er uden pension. Det er ikke muligt at tilkøbe pension på hotellet.

Mere om Matzi Apartments
Der er gratis wifi på hele hotellet inklusiv i lejlighederne. Air condition og safetybox er mod betaling. Det tilkøbes direkte på hotellet.

Da bussen ikke kan køre helt til hotellet skal du gå de sidste 150 m. 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 400 m
Afstand til hæveautomat 400 m
Afstand til lufthavn 29 km
Afstand til restauranter 400 m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja, mod gebyr
Babyseng Ja
Bar Ja
Byggeår 1985
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Lejligheder 23
Parkering Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 6
Renoveret 2021
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder 3
Skift af sengelinned 2
Tekøkken Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Epar.Od.

73014, Kato Gerani

Kreta

Grækenland


Tlf.: +30 28210 61120

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail