Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
  • Direkte på stranden
  • Dejligt pool-område
  • Populært hotel

Hotel Rose

3
Her får du
  • Direkte på stranden
  • Dejligt pool-område
  • Populært hotel
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Rose

  • Gratis WiFi
  • Max. 100 m til strand
  • Pool

Dejligt 3+ hotel med fantastisk beliggenhed

Direkte på stranden i Kato Stalos ligger Hotel Rose. Et hotel, der er meget populært – og det forstår vi godt! Hotellet er familieejet og ligger direkte på stranden. Her kan du kombinere afslappende dage på stranden med middage på lokale tavernaer. Samtidigt har du Chania by med kultur og shopping kun en kort bustur fra hotellet.

Familieejet hotel med fantastisk beliggenhed
I mere end 20 år har Hotel Rose budt gæster velkommen til dette hyggelige lejlighedshotel. Udover hotellet driver familien også et nærliggende minimarked samt hotellets taverna, hvor de serverer lokale kreteniske delikatesser. Dermed er det helt op til dig, om du selv vil lave mad og nyde det fra egen balkon, eller om du vil blot vil sætte dig til bords og lade andre om madlavningen.

Hotellet har et dejligt poolområde med tilhørende poolbar. Herfra kan du nyde lidt koldt at drikke mens du nyder brisen og udsigten til havet. Lige på den anden side af poolbaren har du nemlig den lavvandede sandstrand, som er anerkendt med det blå flag, der tildeles strande af særlig høj kvalitet.

Hotellet ligger midt imellem storbyen Chania og badebyen Platanias. I Kato Stalos finder du flere restauranter og enkelte barer. Flere gange i timen går lokalbussen til Chania, og det tager kun ca. 20 minutter at komme ind til centrum. Her finder du en charmerende gammel bydel, et utal af restauranter samt gode muligheder for shopping.

Bo med udsigt til poolen og havet
Hotel Rose består af to bygninger, som omkranser poolområdet: Hovedbygningen samt en nyere tilbygning, der ligger ned poolen nærmere stranden. Du har mulighed for at vælge, om du vil bo i hoved- eller strandbygningen samt tilvælge pool-/havudsigt. Bor du længst oppe, får du den bedste udsigt til havet.

Udover den smukke udsigt ud over stranden har hotellet en lounge med TV, en legeplads for de mindste rejsende samt et billiardbord.

Sådan bor du
På Hotel Rose bor du i 1- eller 2-værelses lejligheder. Der er mulighed for at tilkøbe udsigt mod poolen og havet. Dette kan varmt anbefales.

1-værelses lejlighederne er indrettet med lille køkken udstyret med kogeplader, køleskab, elkedel, kaffemaskine, airconditionog gratis wifi.

2-værelses lejlighederne er indrettet med separat soveværelse og opholdsrum. I opholdsrummet er der et lille køkken udstyret med kogeplader, køleskab, elkedel og kaffemaskine. Derudover er der aircondition og gratis wifi.

Pension
Opholdet er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad.

Mere om Hotel Rose
Lejlighederne varierer i størrelse og indretning. De lejligheder, der ikke vender mod poolen og havet, har udsigt til byen og gaden. Hovedbygningen ligger tæt på en trafikeret vej, der kan derfor forekomme trafikstøj.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 7 km, Chania
Afstand til hæveautomat 5 m
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til lufthavn 26 km
Afstand til minimarked På hotellet
Afstand til restauranter 0 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Bar Ja
Byggeår 1988
Børnepool Nej
Elevator Nej
Etager 2
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Lejligheder 24
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring Ja
Renoveret 2023
Restaurant Ja
Skift af håndklæder Ja
Skift af sengelinned Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail