Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Cretan Dream Resort & Spa

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Cretan Dream Resort & Spa

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Mulighed for privat pool
  • Pool
  • Restaurant
  • Max. 100 m til strand

Et topklasse-hotel tæt på stranden
Cretan Dream Resort & Spa er et fremragende hotel med en skøn atmosfære og et personale i særklasse. Hotellet ligger i lækre omgivelser i Kato Stalos, blot 50 meter fra en lang og indbydende sandstrand med krystalklart vand, som du nemt når via en gangtunnel under vejen.

Hotellets poolområde er ret unikt og ligger hævet over vejen. Det er meget åbent og sikrer, at der er sol hele dagen. Her findes solsenge og parasoller, som frit kan benyttes. Der er både voksen- og børnepool. Poolen er en såkaldt "infinity pool", så det føles som om, at den aldrig slutter. Du har derfor direkte havudsigt, mens du ligger i poolen.

Fra selve poolområdet er der ligeledes en fantastisk udsigt ud over havet, og du kan nyde en forfriskning fra poolbaren "Aeolos", mens du nyder havets brusen. Snacks og frokost kan købes i a la carte restauranten "Muse" ved poolområdet, og om aftenen kan du sidde på terrassen i loungebaren "Zeus".
For de mindste er der legeplads og for de lidt ældre er der mulighed for at spille bordtennis (gratis) og billard (mod betaling).

Rejser du uden børn, kan du med fordel bo i Luxury-delen, som ligger i et hotelafsnit forbeholdt voksne gæster. Nyd den rolige aftenbrise fra suitens veranda, imens du ser den betagende panoramasolnedgang. Det omkringliggende område er fyldt med frodige blomsterbede, mynte og lavendel, som er kendetegnet ved at trives i øens næringsrige jord.

Sådan bor du
Samtlige værelser er udstyret med køleskab, tv, aircondition (centralstyret), safeboks, hårtørrer samt gratis WiFi.

Dobbeltværelserne (ca. 23 m2) består af ét rum, som er et kombineret sove- og opholdsrum med køkkenniche samt bad/toilet og balkon. Maks. tre personer. Vælg mellem udsigt til haven eller havudsigt.

Suiterne (ca. 36 m2) er indrettet og udstyret ligesom dobbeltværelserne, dog med separat soveværelse, således at der er to rum. Maks. fire personer. Vælg mellem skrå havudsigt eller pool- og havudsigt.

Luxury-afsnittet – forbeholdt voksne gæster
Alle luksussuiterne er særdeles rummelige og opbygget i en moderne og flot stil. Suiterne er indrettet i skønne jordfarver og materialer, som er i harmoni med regionens ikoniske miljø. Fælles for alle disse enestående suiter er, at de er indrettet med en dobbeltseng. I tillæg til ovenstående er værelserne i luxury-afdelingen udstyret med elektroniske gardiner, sengelinned i bomuld, et rummeligt skab med strygejern og strygebræt samt et dejligt arbejdsområde. Badeværelserne er med lækre badeværelsesartikler, badekåber, hjemmesko samt separat badekar og bruser. I får desuden friske flasker med mineralvand hver dag og suiten rengøres dagligt.

Luksus-værelse med privat pool (Ca 36 m2) med plads til to personer.

Luksus executive suite med havudsigt (ca. 45 m2) med samlet soveværelse og stue, som kan deles i to med en skydedør. Der er plads til maks tre personer.

Luksus executive suite med privat pool og havudsigt (ca. 50m2) med privat veranda, så du kan nyde havudsigten. Plads til 3 personer.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad). Bemærk at mænd at bære lange bukser i restauranten til aftensmaden.

Mere om Cretan Dream Resort & Spa
Håndklæde til pool og strand kan lånes for 10 Euro i depositum per ophold per håndklæde. Bemærk at der kan være støj fra gennemkørselstrafik fra strandvejen. Der er en gangtunnel under vejen. Solsenge og parasoller på stranden er mod betaling.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 20 m
Afstand til centrum 8 km Chania
Afstand til lokalt centrum 500 m Kato Stalos
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Babyseng Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Byggeår 2003
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 2-3
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Lejligheder 80
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2009
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Strandhåndklæder Ja
Tekøkken Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
73110 Kato Stalos, Chania, Crete, Hellas
Tlf. 00302812036800

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail