Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Unik beliggenhed i Chania
 • Tæt på både strand og by
 • Stor solterrasse med fantastisk udsigt
 • Et Bravo Lokal-hotel

Lejligheder Stratis

3
Her får du
 • Unik beliggenhed i Chania
 • Tæt på både strand og by
 • Stor solterrasse med fantastisk udsigt
 • Et Bravo Lokal-hotel
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lejligheder Stratis

 • Max. 100 m til strand
 • Gratis WiFi

Unik beliggenhed og gåafstand til Chania centrum

Lejligheder Stratis er et dejligt lejlighedshotel, som ligger perfekt placeret i de gamle, kretentiske, små gader i Chania. Her bor du simpelt, men med en af øens måske bedste beliggenheder, der giver dig mulighed for at opleve den ægte, græske stemning på tætteste hold!

Hotellet har status som et Bravo Lokal-hotel, for når du bor på Stratis, har du næsten alt indenfor rækkevidde. Det gælder uanset, om du er på jagt efter morgenbrød eller større indkøb - så ligger forretningerne i nabolaget.

Lejlighederne ligger tæt ved den populære Nea Chora-strand, hvor du finder en masse, herlige græske taverner, og du bor i gåafstand til den gamle bydel i Chania. Her finder du både seværdigheder og et rigt handelsliv. Du kan bestille snacks, mad og drikkevarer i receptionen.

På taget ligger en stor, skøn og nyrenoveret solterrasse, hvor du fra solstolene kan beundre den imponerende udsigt over Chania by, stranden og Middelhavet. Så der er rig mulighed for at slappe af, selv om du bor midt i byen.

Tjek ind på Stratis og få en unik beliggenhed midt i Chania – det er det perfekte udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie. 

Sådan bor du
På Stratis kan du vælge mellem forskellige lejligheder. Superior lejlighederne er nyrenoverede. Du kan vælge mellem følgende lejligheder

1-værelses lejlighed med balkon
Lejligheden består af et kombineret soveværelse og opholdsrum og et separat badeværelse med bruser. Lejligheden er udstyret med aircondition (mod gebyr), køkkenniche, køleskab, kaffemaskine, toaster, elkedel og balkon med udsigt over lokalområdet eller havet. Der er plads til to voksne og et barn.

2-værelses lejlighed med balkon
Lejligheden består af to separate værelser. Et soveværelse og et opholdsrum med soveplads til to personer, samt badeværelse med bruser. I nogle af værelserne er der enkeltsenge til alle, mens der i andre værelser er to enkeltsenge og de to sidste opredninger er på en sovesofa. Der er køkkenniche, køleskab, kaffemaskine, toaster, elkedel, aircondition (mod gebyr) og balkon med udsigt over lokalområdet eller havet. Der er plads til fire personer, heraf maks. to voksne. 

2-værelses lejlighed superior med balkon
Lejligheden er helt nyrenoveret og fremstår derfor nydelige. De består af to værelser, samt badeværelse med bruser. Et soveværelse med soveplads til to samt et opholdsrum med køkkenniche køleskab, kaffemaskine, toaster, elkedel. Hertil er der en stor møbleret balkon. Der er plads til tre personer. Den er ca. 40 m2.

2-værelses lejlighed superior med balkon og skrå havudsigt
Lejligheden er helt nyrenoveret og fremstår derfor nydelige. De består af to værelser, samt badeværelse med bruser. Et soveværelse med soveplads til to samt et opholdsrum med køkkenniche køleskab, kaffemaskine, toaster, elkedel. Hertil er der en stor møbleret balkon med skrå havudsigt. Der er plads til tre eller fire personer i alt. Den er ca. 40 m2.

2-værelses lejlighed superior med balkon og havudsigt
Lejligheden er helt nyrenoveret og fremstår derfor nydelige. De består af to værelser, samt badeværelse med bruser. Et soveværelse med soveplads til to samt et opholdsrum med køkkenniche køleskab, kaffemaskine, toaster, elkedel. Hertil er der en stor møbleret balkon med havudsigt. Der er plads til tre eller fire personer i alt. Den er ca. 40 m2.

Pension
Dit ophold på Stratis er uden pension.

Mere om Lejligheder Stratis
På taget ligger en stor, skøn solterrasse, hvor du kan beundre den imponerende udsigt over Chania by, stranden og Middelhavet. Du kan bestille snacks, mad og drikkevarer i receptionen.

Da bussen ikke kan køre helt op til hotellet, skal du selv gå de sidste ca. 250 meter med din bagage ved ankomst og afrejse.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 300 m
Afstand til centrum 700 m
Afstand til hæveautomat 300 m
Afstand til lokalt centrum 800 m
Afstand til lufthavn 14 km
Afstand til minimarked 500 m
Afstand til restauranter 60 m
Afstand til strand 70 m
Aircondition Ja, mod gebyr
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Nej
Byggeår 2001
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 3
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Lejligheder 13
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Nej
Poolhåndklæder Nej
Reception Nej
Rengøring Ja
Renoveret 2023
Restaurant Nej
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder Ja
Skift af sengelinned Ja
Tekøkken Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Skiner 54, Nea Chora

73100, Chania

Kreta

Grækenland


Tlf.: 0030 6936505925

E-mail: stratisapts@gmail.com

Web: www.stratisapartments.gr

Lejligheder Stratis - En del af Bravo Lokal

Lejligheder Stratis - En del af Bravo Lokal

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail