Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
  • Unik beliggenhed i Chania
  • Tæt på både strand og by
  • Stor solterrasse med fantastisk udsigt

Lejligheder Stratis

3
Her får du
  • Unik beliggenhed i Chania
  • Tæt på både strand og by
  • Stor solterrasse med fantastisk udsigt
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lejligheder Stratis

  • Strand
  • Gratis WiFi

Unik beliggenhed og gåafstand til Chania centrum
Lejligheder Stratis er et dejligt lejlighedshotel, som ligger perfekt placeret i de gamle, kretentiske, små gader i Chania. Her bor du simpelt, men med en af øens måske bedste beliggenheder, der giver dig mulighed for at opleve den ægte, græske stemning på tætteste hold!

Når du bor på Stratis, har du næsten alt indenfor rækkevidde. Det gælder uanset, om du er på jagt efter morgenbrød eller større indkøb - så ligger forretningerne i nabolaget.

Lejlighederne ligger tæt ved den populære Nea Chora-strand, hvor du finder en masse, herlige græske taverner, og du bor i gåafstand til den gamle bydel i Chania. Her finder du både seværdigheder og et rigt handelsliv. Du kan bestille snacks, mad og drikkevarer i receptionen.

På taget ligger en stor, skøn solterrasse, hvor du kan beundre den imponerende udsigt over Chania by, stranden og Middelhavet. Så der er rig mulighed for at slappe af, selv om du bor midt i byen.

Tjek ind på Stratis og få en unik beliggenhed midt i Chania – det er det perfekte udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie. 

Sådan bor du
På Stratis bor du i pæne, nyere et-værelses lejligheder med kombineret sove/opholdsrum med bad/toilet, aircondition, køkkenniche, køleskab, kaffemaskine, toaster, elkedel og balkon med udsigt over lokalområdet eller havet. I de to-værelses lejligheder er der tilmed et separat soveværelse. Et-værelses lejligheder er indrettet til maksimalt 2 voksne og et barn under 12 år. I de to-værelses lejligheder kan der maksimalt bo 2 voksne og 2 børn. Du kan også bo alene i et-værelses lejlighed mod tillæg. 

Pension
Dit ophold på Stratis er uden pension.

Mere om Lejligheder Stratis
På taget ligger en stor, skøn solterrasse, hvor du kan beundre den imponerende udsigt over Chania by, stranden og Middelhavet. Du kan bestille snacks, mad og drikkevarer i receptionen.
Da bussen ikke kan køre helt op til hotellet, skal du selv gå de sidste ca. 250 meter med din bagage ved ankomst og afrejse.

Om hotellet
Afstand til centrum 700 m
Afstand til lokalt centrum 700 m
Afstand til strand 75 m
Aircondition Ja, mod gebyr
Bar Nej
Byggeår 2000
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 2
Køleskab Ja
Lejligheder 10
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Nej
Poolhåndklæder Nej
Rengøring, pr. uge 6
Restaurant Nej
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 1
Skift af sengelinned, pr. uge 1
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Adresse
Nea Chora • GR - 73100 Chania • Grækenland
Tlf. 00 30 28 210 92 249

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail