Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • London

Om London

London er den perfekte getaway! Den populære storby ligger blot to timers flyvning fra Danmark og byder på et væld af spændende oplevelser. I vælger selv, hvornår og hvor længe I vil rejse. Når I beslutter jer, bestiller vi rejsen og sørger for alt det praktiske – og så er I oven i købet dækket af pakkerejseloven fra start til slut. 

En klar storbyfavorit
Det er bestemt ikke uden grund, at vi danskere elsker London. Her er kort sagt alt, hvad man drømmer om, uanset om man er til shopping eller fodbold, kultur eller besøg på en af byens mange pubs. Mulighederne er utømmelige, og byen er kendt for alt fra musicals og udstillinger til kendte seværdigheder, hvor Big Ben selvfølgelig er et must-see. 

Masser af oplevelser
I London kan man med ro i sindet sige, at oplevelserne står i kø. Glæd jer blandt andet til at tjekke oplevelser som Tower of London, House of Parlament og Buckingham Palace af på listen. For slet ikke at tale om Tower Bridge, London Eye eller Westminister Abbey. 
London sover aldrig – og der er konstant nye oplevelser foruden de mange attraktioner, man bare må opleve. Det gælder både nye og spændende udstillinger og mange museer, der altid har nye tiltag på programmet. Vil I hellere opleve kulturen på en anden måde, kan I selvfølgelig også tage en tur på fodboldstadionet med de lokale. Uanset, om man interesserer sig fodbold eller ej, er det altid en sjov oplevelse. Husk at gå på pub med de mange fodboldfans inden kampstart – det er også en stor del af oplevelsen. 

Shopping i massevis
Et ord, der næsten er umulig at undgå, når man taler om London, er shopping. Det er kort sagt et mekka for jer, der elsker at gå i butikker dagen lang. Gå en tur i gaderne omkring Oxford og Regent Street – her finder I et væld af spændende butikker. Harrods er også en berømthed, når man taler om shopping, ligesom et af Europas største shoppingscentre ligger i Stratford. 

Vil I opleve en anden side af Londons fantastiske shoppingsliv, så bør I gå på marked. Skal der vintage på programmet, skal I klart besøge Camden Market eller Spitalfields Market. Er I mere til mad, så skal I absolut tage på Borough Market, der kan få alle madinteresserede til at spærre øjne op. Her er med garanti noget for en hver smag. 

Ud at spise
London er en sand metropol, når det kommer til spisesteder. Her finder I restauranter, der serverer mad fra alle verdens lande og i alle prisklasser. Mange asiatere – særligt indere – har gennem tiden bosat sig i London, og derfor kan man med fordel kaste sig ud i indiske retter, der både smager fremragende og kan købes til gode priser. Prøv fx den klassiske ret Tikka Masala, der virkelig har fundet sit indpas i den engelske kultur. 

Hvornår skal jeg rejse til London? 
Man kan uden tvivl rejse til London året rundt! Om vinteren byder byen på de smukkeste julemarkeder, mens der om sommeren er masser af liv i den mange flotte parker. Om foråret og efteråret er byen også perfekt til en storbyferie, når naturen forandrer sig og kaster sin unikke charme på byens mange attraktioner. 

Transport i London
Det er let at komme rundt i London. Mange foretrækker at gå – og det kan man også let til langt de fleste attraktioner. En anden let måde er undergrundsbanen, der nemt og hurtigt tager jer med til forskellige bydele. På den måde kan man se mange spændende seværdigheder i et område og fortsætte til nye attraktioner med undergrundsbanen. Der er selvfølgelig også de ikoniske røde dobbeltdækkerbusser, som man næsten bare må have en tur i – om ikke andet for at sige, at man har prøvet det. 

Planlægger I at køre meget med bus eller tog, kan I med fordel købe et Oysterkort. Kortet minder om det danske rejsekort, men skal bestilles min. to uger inden afrejse, hvis I ønsker den bedste pris. Kortet kan selvfølgelig også købes i London, men der er det lidt dyre. I tanker blot kortet op undervejs i løbet af ferien. 

Vores service 
Når du rejser med Bravo Tours til London, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Find din rejse til London

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra London.

Se billeder og video her >

Vejret i London

Find temperatur og vejrudsigter for hele året.

Se vejret her >

Hoteller i London