Her får du
 • 6 x golf
 • Bo tæt på Hua Hin
 • 4-stjernet hotel tæt på stranden

Golfrejse - iSanook Hua Hin Resort & Suites

4
Her får du
 • 6 x golf
 • Bo tæt på Hua Hin
 • 4-stjernet hotel tæt på stranden
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - iSanook Hua Hin Resort & Suites

 • 6 x Golf
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant

Nyere hotel ved Hua Hin med 6 x golf
Vil du kombinere en badeferie i eksotiske omgivelser med fantastiske golfbaner? Så er denne golfrejse til Hua Hin den rette for dig. For blot 500 meter fra sandstranden i Hua Hin ligger iSanook Resort & Suites Hua Hin. Det er dit hotel på denne ferie. Hotellet blev bygget i 2019 og fremstår derfor nyt og stilfuldt. Her har du både poolområde med solterrasse, liggestole og parasoller samt et fitnesscenter og spa-afdeling.

Området ved Hua Hin har flere baner, som passer til alle niveauer. Du har seks golfrunder med i denne golfrejse, som du spiller på fire forskellige golfbaner, der alle ligger inden for 40 km fra hotellet. De fire golfbaner er alle i fantastiske omgivelser, så du får en naturmæssig og en spillemæssig stor oplevelse. Nogle af banerne har let kuperede områder med masser af udfordringer, mens andre har bløde, ondulerende fairways og masser af søer og vandløb, som du skal være opmærksom på, når du spiller.

Hvis du vil opleve mere end hotellet og golfbanerne, så kan du let komme til centrum af Hua Hin, hvor du kan gå en tur i gaderne eller opleve spraglede natmarkeder. Du kan også komme på udflugt til andre steder i Thailand, hvis du ønsker.

Inkluderet:

 • Fly t/r
 • Ophold på iSanook Resort & Suites Hua Hin i studio
 • Morgenmad
 • 6 x golf inkl. caddie – 2 x Springfield Royal, 1 x Black Mountain, 2 x Palm Hills, 1 x Majestic Creek
 • Transport til og fra banerne

Tilkøb:

 • Indchecket kuffert og golfbag
 • Transfer til og fra lufthavn
 • Mad ombord på flyet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Her bor du på din golfrejse
På denne golfrejse kan du glæde dig til at bo på det 4-stjernede iSanook Hua Hin Resort & Suites. Hotellet har en fin beliggenhed tæt ved gode restauranter, supermarked og med kun 500 meter til en fin sandstrand, hvor du kan nyde det gode ferieliv og det solrige thailandske vejr. Hotellet råder over flere faciliteter som en 60 meter lang swimmingpool, et nyt fitnesscenter og en spa-afdeling, hvor du kan få en omgang skøn massage. Dit ophold er med morgenmad, som serveres i hotellets hovedrestaurant. 

Du bor i studio værelse med aircondition, badeværelse med hårtørrer, minibar, safebox, TV og WiFi.
Du kan også opgradere til deluxe studio eller suite med pooludsigt.

Læs mere om hotellet her – iSanook Hua Hin Resort & Suites.

 

Adresse

14/88 Soi Mooban Huadon

77110, Hua Hin

Thailand


Her spiller I på golfrejsen

Springfield Royal

Ca. 20 kilometer nord for Hua Hin ligger Springfield Royal Country Club, hvor selveste Jack Nicklaus har skabt 27 spændende huller i resortet Springfield Village Golf & Spa. I et let bølgende, frodigt landskab i skyggen af bjergene venter både en æstetisk og golfmæssig oplevelse, man husker for livet.
I bedste Jack Nicklaus-stil er Springfield nærmest ”oversvømmet” med vandhazarder, idet ikke færre end 18 af hullerne har vand i spil. Specielt hullerne 19-27 kræver nogle voldsomme satsninger - eller forsigtigt/fornuftigt spil - i forbindelse med vandhazarderne. På fem huller i træk - fra 22. til og med 26. hul - er der så mange søer, at man mere fokuserer på vand end på land! Et paladsagtigt klubhus fuldender indtrykket af en eventyrbane.

Springfield har siden sin åbning i 1993 rangeret blandt Thailands Top 10-baner, dels på grund af sit fascinerende layout og dels på grund sin høje pasningsmæssige standard. Også driving-range hører til landets bedste, og derfor træner mange af de bedste asiatiske tourspillere her.

Black mountain golf
Black Mountain

Topklasse golf, fantastiske omgivelser og en dejlig venlig atmosfære gør Black Mountain til en skøn oplevelse. Ca. 15 minutter fra centrum i Hua Hin finder man denne fantastiske golfbane. 6500 meter par 72 og beliggende i et let kuperet område med masser af udfordringer.

Der er søer og vandløb, niveauforskelle og utroligt mange interessante huller, der dels er et flot syn, men også en golfmæssig stor oplevelse. På de fleste huller er der relativt god plads til at lande bolden, men der er også huller, hvor man ryster lidt på teestedet ,som fx hul 7, hvor der er vand på begge sider af fairway. Også det lange hul 6 kan være en udfordring. Godt nok går det ned af bakke meget af vejen, hvor man får foræret nogle meter, men greenen bliver så pludselig en opgave, da der er meget vand omkring.

Generelt må man sige, at for golfspilleren med et almindeligt drive, er banen ganske venlig, mens dem, der slår rigtig langt, skal tænke sig lidt mere om. Greens er store, man har mange muligheder for pin placeringer. Black Mountain er i øvrigt svensk-ledet. Der er et stort flot klubhus med en dejlig restaurant.

www.bmghuahin.com

Palm Hills

Kun to år efter sin åbning i 1991 blev de 18 smukke huller i Palm Hills Resort & Country Club uden for Hua Hin brugt til Thailand World Pro-Am Tournament. En stor cadeau til banearkitekten Max Wexlers spændende og afvekslende layout, der ved den lejlighed blev rost til skyerne af arrangøren, PGA of Great Britain. Det er både en naturmæssig og en spillemæssig oplevelse, man får på Palm Hills-banen, fordi den ligger 80 meter over havets overflade med panorama-udsigter over både Siam Bugten og til Petchaburis-bjergene. Et blændende farveorgie af bougainvilla-blomster pryder også billedet.

Bløde, ondulerede fairways betyder, at bolden ikke løber ret langt efter nedslaget. Til gengæld sprinter den af sted på de lynhurtige greens, hvor man skal være lidt af en kunstner for at undgå tre-putts. Der er vand i spil på 12 huller - med 2., 8., 11. og 14. som de, der skal spilles med størst omtanke og præcision - hvis man ikke skal miste bolde og indkassere straffeslag. Også det delvist blinde 10. hul kræver stor taktisk og teknisk kunnen.

www.palmhills-golf.com

Majestic Creek Golf

Majestic Creek Golf Club byder på 27 hullers fantastisk golf, der ligger blot 25 minutter fra centrum af Hua Hin. Banen ligger i et særdeles smukt område, hvor du er omkranset af smukke bjerge og skove. Banen blev til i 1993 og har siden været anset af som en af områdets absolut bedste golfbaner.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail