Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Moderne, nybygget hotel
 • Lækkert poolområde
 • Skønne værelser
 • Morgenmad inkluderet
 • 10 minutters gang til områdets bedste strand
Udsolgt

iSanook Hua Hin Resort & Suites

4
Her får du
 • Moderne, nybygget hotel
 • Lækkert poolområde
 • Skønne værelser
 • Morgenmad inkluderet
 • 10 minutters gang til områdets bedste strand

Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

iSanook Hua Hin Resort & Suites

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant

Lækkert resort i den kongelige ferieby Hua Hin

iSanook Hua Hin Resort & Suites er en hyggelig lille perle, som byder på mange gode faciliteter. Her er i det hele taget en behagelig, afslappet atmosfære, hvor alle føler sig velkomne. Tæt ved hotellet finder du mange gode restauranter, supermarked og kun 650 meter væk ligger den fine sandstrand, hvor du kan nyde strandlivet og det gode solrige thailandske vejr.

Hotellet har et hyggeligt poolområde, pool-/snackbar, liggestole og parasoller samt gratis lån af håndklæder. Den flotte store swimmingpool, som er centrum for hotellet, er hele 55 meter lang og indbyder til en skøn forfriskende svømmetur og afslapning på solstolene. Udover afslapning ved poolen og stranden, byder hotellet også på en spa-afdeling, hvor du kan få en behagelig massage. Vil du holde motionen lidt ved lige, kan du benytte dig af hotellets spritnye fitnesscenter, som har masser af faciliter og maskiner (aldersgrænse på 16+). 

Der er i det hele taget masser at tage sig til – hvis du ellers du kan løsrive dig fra det skønne liv ved stranden og poolen: Hua Hins beliggenhed er ideel til udflugter ud i smukke Thailands fantastiske natur. Når eventyrlysten melder sig, kan du nemt tage med Bravo Tours' dansktalende rejseleder ud at opleve nærområdet. Du kan også tage på en hyggelig slentretur igennem Hua Hin by, og slut af på det spraglede natmarked, og gør en god handel til småpenge. Fra fredag til søndag kan du også besøge Cicada markedet om aftenen, hvor du kan spise lækker thaimad. Muligheden for at få et væld af oplevelser er store, og i det hele taget kan du glæde dig til en skøn ferie i Thailand med fuld fokus på tryghed og afslapning. 

Sådan bor du
På iSanook Hua Hin Resort & Suites kan du vælge imellem tre flere forskellige værelsestyper, som alle er indrettet med aircondition, telefon, og badeværelse med hårtørrer. Desuden minibar, safebox, fladskærm og gratis WiFi.

Studio: Lyse og velindrettede værelser på ca. 28 m2 med egen balkon. Der er er plads til op til to personer på dette værelse. 

Deluxe Studio: Fine værelser, som er større på ca. 34 m2 med egen balkon. Der er er plads til op til tre personer på dette værelse. 

2 x Deluxe Studio (SBS): Består af to deluxe studio-værelser, der ligger side om side. Den idelle værelsestype, hvis du rejser med en større familie eller vennepar, som ønsker værelser ved siden af hinanden. Plads til op til seks personer.

Suite Pool View: Store værelser på ca. 54 m2 med egen balkon og udsigt til poolen. Der er plads til fire personer heraf maks. tre voksne.

Pension
Dit ophold på iSanook Hua Hin Resort & Suites inkluderer morgenmad, som hver dag serveres i hotellets hovedrestaurant, hvor du har en buffet med masser at vælge imellem, både asiatisk og international morgenmad. I løbet af ugen vil hotellet også have flere forskellige tema-dage i form af grill aftener og andre hyggelige arrangementer.

Mere om iSanook Hua Hin Resort & Suites
Flere gange om dagen går en gratis hotelbus fra iSanook Hua Hin Resort & Suites frem og tilbage mellem det centrale Hua Hin og stranden.

Hotellet spaafdeling er i øjeblikket under renovering. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 250 m
Afstand til centrum 8 km
Afstand til lufthavn 250 km
Afstand til minimarked 250 m
Afstand til restauranter 100 m
Afstand til strand 650 m
Aircondition Ja
Antal værelser 154
Bar Ja
Byggeår 2019
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring 7
Restaurant Mange
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 7
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

14/88 Soi Mooban Huadon

77110, Hua Hin

Thailand


Tropiske golfoplevelser i Thailand

Tropiske golfoplevelser i Thailand

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Er I mange der skal rejse sammen? Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din ferie til Isanook Hua Hin Resort & Suites
Vælg lufthavn *

Del denne side via E-mail