Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Golfrejse – Florasol

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse – Florasol

  • 3 x Golf
  • Pool
  • Restaurant

God beliggenhed og fantastisk havudsigt!
I det berømte Lido-område - lige ved den skønne hovedgade og blot 200 meter fra øens hyggelige promenade ved havet - ligger Lejligheder Florasol. En perfekt beliggenhed og samtidig tæt på de skønne, naturlige havvandspools. Her finder I gode et- og to værelseslejligheder med alt, hvad I behøver for at holde en dejlig golfferie.

Lejlighederne har den ideelle placering, hvis I både vil spille golf og slappe af. Lido-området byder både på mange gode restauranter, butikker og ferieattraktioner. Når I bor på Florasol, kan I frit benytte søsterhotellet Buganvílias faciliteter. Søsterhotellet ligger ca. 300 meter fra Florasol og byder bl.a. på indendørs poolområde, sauna, fitnesscenter og jacuzzi.

På Florasol finder I også et indbydende poolområde samt tilhørende solterrasse.

Golfen på Madeira er fantastisk – såvel Palheiro samt, ikke mindst, Santo da Serra byder på golf i topklasse – men i en afslappet atmosfære. Fantastisk natur kendetegner banerne der altid er i god stand – alt er klart til en fantastisk golfrejse…

Læs mere om hotellet her: Lejligheder Florasol

Inkluderet
• Lejlighed med balkon eller terrasse
• 3 x golf (På enten Palheiro eller Santo da Serra)
• Gratis shuttle til banerne


Tilkøb
• Transfer til og fra hotellet
• Transport af golfbag
• Mad om bord på flyet
• Mulighed for halvpension

Golfbaner

Palheiro Golf

Palheiro Golf ligger tæt på hovedbyen Funchal og byder på et varieret terræn. Banen står flot og byder på flere udfordrende huller -  og flere af dem har fascinerende, smukke udsigter. Efter en god runde golf, må du ikke snyde dig selv for en forfriskning i klubhuset, der menes at have Europas bedste udsigt. Klubben er også kendt for sin behagelige og indbydende atmosfære.

Santo Da Serra Golf

En unik bane, hvor der er tid til at nyde de skønne omgivelser, grønne fairways og den smukke natur. Banen er designet af Robert Trent Jones og har været vært for flere europæiske konkurrencer. Santo da Serra Golf har tre forskellige sløjfer, hvoraf den ene ved klubhuset er en af Portugals ældste (1926).

Santo da Serra blev oprindeligt anlagt allerede i 1937 af britiske tilflyttere, men er blevet moderniseret mange gange siden, senest i 1991. Banen er højt beliggende – ca. 500 meter over havet, så vinden kan drille, ligeledes tågen, hvis man spiller en tidlig morgen.

Udsigten er til gengæld af en anden verden! Og i visse tilfælde kan det være svært at koncentrere sig om spillet når man bombarderes med sanseindtryk.

Madeira Island Open, som var en del af Europatouren, har flere gange gæstet Santo da Serra.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail