Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Om Azorerne

Om Azorerne

Smukke golfbaner og masser af unikke oplevelser!

Det er intet mindre end en fryd for øjet at spille golf på de to baner på Sâo Miguel, den største og vigtigste ø på Azorerne. Fryden skyldes, at farverige blomster som azalea, hibiscus, hortensia står i fuldt flor op til fire gange om året, fordi der altid er fugtigt og varmt på de atlantiske øer på grund af Golfstrømmen. Den medfører, at der sjældent er under 16 grader i vinterhalvåret og over 26 grader i sommerhalvåret, og at fairways som regel er indrammet af blomstrende farveorgier.

Der findes to rigtigt gode baner på øen - Batalha, der ligger ca. 20 minutters kørsel fra Ponta Delgada, og Furnas, der ligger i det smukke område af samme navn. Begge baner er kendetegnet ved en skønhed, der bjergtager den enkelte spiller, ro og fred - specielt fordi banerne ikke besøges af så mange spillere som på andre golfrejsemål. Langt de fleste gange er det også lig med gode starttider, så I kan nå alt det andet, øen byder på - lige fra afslapning til masser af udflugter. 

Der er ingen tvivl, Azorerne er kort sagt et unikt rejsemål både på og uden for golfbanen. Her venter oplevelser, der er smukkere, end man kan forestille sig, gode golfbaner og et hav af fantastiske udflugterne. Azorerne er et ideelt rejsemål for jer, der både prioriterer golf, oplevelser og fantastiske omgivelser på ferien. 

Golfbaner

Batalha
Batalha

Batalha-banen, der en kort overgang hed Azalea, ligger på vulkansk grund på en højslette. Banen har meget større og anderledes udfordringer end Furnas (tidligere Cedars). Terrænet varierer meget, og det gør de synsmæssige indtryk også i form af store kontraster mellem de grønne fairways og de stenede omgivelser.
Nogle huller løber op ad bakke, andre ned ad bakke mellem større og mindre trægrupper, ligesom det skifter mellem brede og smalle huller på flade arealer.

De 27 huller er en blanding af links- og skovbane. Afveksling mangler ikke, lige meget hvilke sløjfer der danner dagens 18-hullers-bane. Heller ikke længde- eller kvalitetsmæssigt er der forskel på de tre sløjfer.
Fra de højest beliggende punkter har man nogle så betagende panorama-udsigter over det frodige, bølgende landskab med Atlanterhavet som baggrundskulisse, at det er svært at bevare koncentrationen om golfspillet. Batalha-anlægget ligger 15 minutters kørsel nord for Ponta Delgado.
www.azoresgolfislands.com/en/

Furnas
Furnas

Hovedøen i øgruppen Azorerne, São Miguel, kaldes med rette Den grønne ø på grund af dens eviggrønne marker og bjergskove, der indikerer, at øen får en del vand fra naturens haner. Mange, korte regnbyger passerer forbi, og de gør øens to golfbaner til både golf- og naturoplevelser.

Ikke mindst præger stor frodighed den gamle bane, Furnas, der en kort overgang hed Cedar, hvis første ni huller blev anlagt helt tilbage i 1939 af datidens berømte skotske banearkitekt, MacKenzie Ross. Det skete i Furnas-dalen, hvor der heldigvis var plads til at udvide med yderligere ni huller mange år senere - i 1986.
De nye huller var dengang mere åbne end de gamle, men dét er ikke tilfældet mere. Nu spiller man samtlige 18 huller på træomkransede fairways - nærmest alléer - hvor stort set ethvert vildfarent slag betyder, at bolden ping-pong’er mellem stammerne, der står så tætte, at man ofte må slå bolden vinkelret tilbage på fairway. Nogen lang bane er Furnas ikke på papiret, men den føles alligevel lang, fordi bolden ikke ruller mange meter på de bløde fairways.
www.azoresgolfislands.com/en/

Del denne side via E-mail