Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Stranden som nabo
 • Mange faciliteter
 • Morgenmad inkluderet
 • 2 x golf
 • Mulighed for at tilkøbe ekstra golfrunder
Udsolgt

Golfrejse - Vila Gale Ampalius

4
Her får du
 • Stranden som nabo
 • Mange faciliteter
 • Morgenmad inkluderet
 • 2 x golf
 • Mulighed for at tilkøbe ekstra golfrunder
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Vila Galé Ampalius

 • 2 x Golf
 • 3 x Golf
 • 4 x Golf
 • 5 x Golf
 • Morgenmad
 • Tilkøb halvpension

To skridt fra stranden og med mulighed for op til 5 golfrunder
På denne golfrejse bor du på skønne Vila Galé Ampalius – kun to skridt fra den fantastiske Marina Strand i Vilamoura ved Algarvekysten. Hotellet er en drøm af et ferieparadis med et stort udvalg af restauranter, barer og butikker. Du kan holde træningen ved lige i hotellets fitness, eller løsne musklerne i poolen eller i den luksuriøse spaafdeling. Hvis du trænger til en dukkert i det store bassin efter en god runde golf, skal du som sagt kun bevæge dig ganske få skridt udenfor hotellet for at kunne hoppe i bølgen blå.

Og golf bliver der masser af. Turen er som udgangspunkt med to golfrunder – den første på Vale de Lobo Ocean og den anden på Vale do Lobo Royal – men du har mulighed for at tilkøbe 3, 4 eller 5 golfrunder på Dom Pedros baner.

På Vale do Lobo Ocean venter gode, præcisionskrævende udfordringer i de smukkeste omgivelser, hvor bag-ni spilles langs Atlanterhavets kyst. Vale do Lobo Royal har et verdensberømt 16. hul, hvor der skal slås tværs over en dyb kløft med Atlanterhavet som tilskuer. Dom Pedro-banerne består af fire forskellige baner, Laguna, Millenium og Old Course, der alle byder på golfoplevelser i særklasse.

Inkluderet:

 • Fly t/r
 • Transfer til og fra lufthavn (gælder kun charterfly)
 • Ophold på Vila Galé Ampalius i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • 2 x golf på Vale do Lobo Ocean og Vale do Lobo Royal
 • Transport til og fra banerne

Tilkøb:

 • Indchecket kuffert og golfbag
 • Transfer til og fra lufthavn (gælder kun rutefly)
 • 3, 4 eller 5 x golf på forskellige Dom Pedro baner
 • Halvpension
 • Mad ombord på flyet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Om hotellet
Afstand til centrum 500 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 357
Bar Ja
Byggeår 1992
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 11
Fitness Ja
Pool Ja
Renoveret 2006
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Sådan bor du på din golfrejse
Du bor i et skønt og smukt indrettet dobbeltværelse med gratis WiFi, aircondition, kabel-TV, minikøleskab, safebox og med privat badeværelse med hårtørrer. På hotellet findes alle de faciliteter, du har brug for til at lade ordentligt op imellem golfrunderne.

Læs mere om hotellet her.

Her spiller du på din golfrejse

Vale do Lobo Ocean

Ocean-banen er udfordrende. Man bør ikke lade sig distrahere af de måske smukkeste naturscenerier, en golfbane kan tilbyde! De bagerste ni huller spilles langs Atlanterhavets kyst, og den unikke kombination af bølgerne på den ene side, og eukalyptustræerne på den anden, er enestående. Netop derfor har banen også fået sit navn, hvor man kan nyde den fantastiske havudsigt. Banen er anlagt på en af de oprindelige baner, der var med til at gøre Algarvekysten til et foretrukket golfområde. I dag er mange af den oprindelige banes huller brugt. Fairways kan ofte forekomme smalle og på den måde give forhindringer for spilleren. En dejlig blanding mellem traditionel golf og links.

Par: 73
Længde (back tee): 6.137 m
Herrer/Gul: SR 133 / CR 71,4
Damer/Rød: SR 133 / CR 74,0
www.valedolobo.com

Vale do Lobo Royal

Banen er næsten verdensberømt for et enkelt hul - 16. Et par 3-hul, hvor der skal slås tværs over en dyb kløft med Atlanterhavet som tilskuer! Efter sigende ét af de mest fotograferede golfhuller i verden!

Banen har dog masser af andre kvaliteter og er fantastisk med smalle fairways og forholdsvis små, ondulerede greens. Også denne bane har bevaret nogle af hullerne fra den oprindelige bane, der har ligget på samme areal. Til gengæld er der kommet en del nye og udfordrende huller til ved opførelsen af den nuværende bane.

Placeringen er veludvalgt helt ud til Atlanterhavets kyst, smukt udsmykket med bl.a. pinjetræer og figentræer, der skaber et roligt miljø under spillet.

Par: 72
Længde (back tee): 6.059 m
Herrer/Gul: SR 129 / CR 71,3
Damer/Rød: SR 129 / CR 72,6
www.valedolobo.com

Laguna – Dom Pedro

Laguna åbnede i 1990, og som navnet antyder, ligger den tæt på vandet, og der er også meget vand i spil på denne ellers så åbne bane. Banen har 11 huller, der er omkranset af vand. Laguna er ikke specielt kuperet, hvilket ellers kendetegner mange baner i Vilamoura-området. Udfordringen ligger i de strategisk placerede bunkers og vandhazarder. I alt finder man 79 bunkers på denne bane, hvilket skaber en sværhedsgrad på banen, hvor selv spillere med et lavt handikap kan finde stor udfordring.

Med sine mange søer, de mange bunkers, er banen meget svær og kompliceret.
På Laguna-banen finder du tilmed alle de træningsfaciliteter, du kunne ønske dig.

Par:  72
Længde (back tee): 6.121 m
Herrer/Gul:  SR 127 / CR 71,3
Damer/Rød: SR 119 / CR 72,3
https://www.dompedrogolf.com/

Millenium – Dom Pedro

Millenium åbnede i 2000 og er karakteriseret ved vidt forskellige for- og bag-ni! De første ni huller spilles i pinjeskoven, hvor de store træer ofte (modvilligt) bringes i spil. Til gengæld åbnes der på de sidste ni huller, og vel ude af skoven er det det åbne landskab og mange bunkers, der præger udsigten. Dette gør banen karakteristisk i forhold til de andre baner i området, da disse ofte er parkbaner.

Banen er opbygget til at være meget golfspiller-venlig, men også for at skabe ekstra udfordringer, bl.a. ved hul 8 og 9 finder man vandhazarder, som skaber en ekstra udfordring. 

Fra flere huller på banen finder du en grøft samt et ”out-of-bounds” område, hvor der ikke er meget plads til fejlslag.
Det er en bane med ekstra spænding og udfordring, men også en bane, man vil sætte pris på at spille.

Par:  72
Længde (back tee): 6.176 m
Herrer/Gul:  SR 117 / CR 69,9
Damer/Rød:  SR 113 / CR 69,4
https://www.dompedrogolf.com/

Old Course – Dom Pedro

Som navnet siger én af klassikerne på Algarve-kysten! Banen har igennem 40 år haft mulighed for at blive renoveret og omstruktureret, således at den i dag kan fremstå helt i top. Old Course hører til mange spilleres favoritbaner, og mange vender tilbage år efter år. Stilen er typisk britisk parkbane, og designet lader intet tilbage at ønske. Banen har rigtig mange træer og de ældgamle pinjetræer bringer ro i sjælen, og det behøves, når man skal rundt på den gamle bane. Banen er bl.a. beriget med huller, som ligger op af en forhøjning, hvor man bliver nødt til at have et kraftigt slag, for at bolden ikke triller tilbage. Greenen har bunker på begge sider. Det er en populær parkbane for alle, uanset handicap. En bane, man ikke glemmer!

Par:  73
Længde (back tee): 6.254 m
Herrer/Gul:  SR 124 / CR 70,9
Damer/Rød: SR 127 / CR 72,6
https://www.dompedrogolf.com/

Victoria – Dom Pedro

Victoria åbnede sine fairways i 2004 efter et design af Arnold Palmer. Projektet blev startet som et af de mest seriøse i Portugal og grundet dette kalder ejerne banen en af de bedste i Europa. Banen er lang og svær. Den har vidunderlige naturscenerier over vand og strategisk anlagte (store) bunkers - i bedste amerikanske stil. De flotte forhøjninger, søer og vandfald skaber en vis harmoni på banen, samt giver en fantastisk baggrund for spilleren. Til gengæld er landingsområderne oftest brede, og banen belønner lange og modige slag. Anlægget har allerede været vært for mange mesterskaber. Victoriabanen er Portugals længste fra backtee, men pga. hele 5 teesteder er banen mulig at blive spillet af alle.

Par:  72
Længde (back tee): 6.609 m
Herrer/Gul:  SR 128 / CR 71,8
Damer/Rød: SR 117 / CR 69,1
https://www.dompedrogolf.com/

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail